Gå til innhold

Bekkenløsning


Gjest familien K

Anbefalte innlegg

Gjest familien K

--------------------------------------------------------------------------------

Bekkenløsning

Hei dere!

Jeg har en kone som har vært sykmeldt i snart 8 mnd pga bekkenløsning. Vi har 2 søte barn på 6 og 4. Etter siste fødsel (2001) har hun hatt smerter i og rundt bekkenet, Hun begynte å jobbe i 2004 og ble dårlig av å jobbe, litt senere. Nå er hun så dårlig at hun nesten ikke klarer å bevege på seg. Husarbeid klarer hun ikke og det er jeg som henter og leverer barna i barnehagen. Tilrettelegging på arbeidsplassen har også arbeidsgiveren ordnet , men pga av sykdommen harhun ikke greid å kommme tilbake.Fysioterapi og forskjellige øvelser fra lege er prøvd, og fysioterapi prøvd ut men til nesten ingen nytte. Hun har ellers vært ganske frisk før dette. Legen mener det heller ikke er noe poeng å søke yrkesrettet attføring eller drøfte omskolering med Tk fordi det han vet at hun ikke klarer å gjennføre det da det hender vi avbestiller timen med legen rett og slett fordi hun ikke klarer å komme seg til legekontoret som er ca 500 m fra oss.

Men nå som situasjonen er slik den er og sykmeldingsperioden er over om 4 mnd lurer vi på om hun oppfyller kravene til uføretrygd.

Noen som har noe erfaing rundt dette og hvordan man går frem med Tk , fordi vi sitter med en følelse av at du må enten være Psykisk syk eller ha en diagnose for å søke om uføre.

Håper på noen fornuftige svar

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...