Gå til innhold

Lapskaus - hvordan lager jeg det? :)


Anbefalte innlegg

Skrevet

Slik gjør jeg, og denne blir kjempegod:

Hakk løk, brun i panne, hell over i gryte.

Skjær kjøtt i terninger, brun i panne ,hell også dette over i gryta.

Tøm på ca. halvliter med vann+ kjøttsuppeterning.

Kok opp sammen med poteter skåret i terninger.

La dette koke en stund under lokk.

Tilsett de grønnsakene du liker, selv bruker jeg oftest finhakket hodekål, purre, gulrøtter og litt blomkål.

Når grønnsakene har kokt med lenge nok til å bli litt møre jevner jeg gryta med brun maisenna eller potetmospulver(halv pakke pulver ca.)

Tilsetter også sukkerkulør, det ser av en eller annen grunn mye bedre ut nå r det er mørkebrunt.

Krydre med havsalt og nykvernet pepper.

Server med flatbrød og tyttebærsyltetøy.

Har du pølser eller kjøttpåleggsrester er det kjempegodt å bruke dette også i gryta, brun det i panne først.

Takk! -den printer jeg ut sammen med MsSophies sin:-)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...