Gjest blomsterløk Skrevet 26. juli 2005 Skrevet 26. juli 2005 Har to kasser med jordbær som jeg har fått i dag. Tenkte jeg skulle lage rørt jordbærsyltetøy (ikke kokt) av den ene kassen. Men har litt lite peil på hvordan få den best mulig. Den skal fryses i i små begre. Hva slag certo og hvor mye sukker skal til? Og hvordan rører dere får å få den fin? Er helt blank når det gjelder safting og sylting. Kan noen hjelpe? 0 Siter
flisa Skrevet 26. juli 2005 Skrevet 26. juli 2005 det står på de Certopakkene hva du skal gjøre! 0 Siter
Gemini Skrevet 26. juli 2005 Skrevet 26. juli 2005 Certo (eller det andre merket) har en type som heter Frysetøy om jeg husker riktig, det står i alle fall på pakken om det er for kokt og/eller rørt syltetøy. Husker ikke hvor mye sukker jeg brukte (eller fruktose som jeg brukte sist), men mye mindre enn det som sto på certo-pakken. Bare smakte meg til jeg. Bærene kjører jeg i kjøkkenmaskinen, med knivblader i, altså en form for foodprocessor (bare større). 0 Siter
Gjest blomsterløk Skrevet 26. juli 2005 Skrevet 26. juli 2005 det står på de Certopakkene hva du skal gjøre! Ok, takk for svar. Da blir det rørt syltetøy i kveld. 0 Siter
Gjest blomsterløk Skrevet 26. juli 2005 Skrevet 26. juli 2005 Certo (eller det andre merket) har en type som heter Frysetøy om jeg husker riktig, det står i alle fall på pakken om det er for kokt og/eller rørt syltetøy. Husker ikke hvor mye sukker jeg brukte (eller fruktose som jeg brukte sist), men mye mindre enn det som sto på certo-pakken. Bare smakte meg til jeg. Bærene kjører jeg i kjøkkenmaskinen, med knivblader i, altså en form for foodprocessor (bare større). Tusen takk for svar. Da skal det nok bli hjemelaget rørt syltetøy i kveld. 0 Siter
Velouria Skrevet 26. juli 2005 Skrevet 26. juli 2005 Tips! Du burde prøve litt av de rørte bærene sammen med litt balsamico og basilikum mmmmmmmm! 0 Siter
Gjest blomsterløk Skrevet 26. juli 2005 Skrevet 26. juli 2005 Tips! Du burde prøve litt av de rørte bærene sammen med litt balsamico og basilikum mmmmmmmm! Hørtes godt ut, det skal jeg prøve ut. Takk for tips. 0 Siter
Gjest midia Skrevet 26. juli 2005 Skrevet 26. juli 2005 Hørtes godt ut, det skal jeg prøve ut. Takk for tips. Jeg laget nettopp en kopp med rørt jordbærsyltetøy. Blir nok vaffler med syltetøy i kveld! 0 Siter
Gjest blomsterløk Skrevet 26. juli 2005 Skrevet 26. juli 2005 Jeg laget nettopp en kopp med rørt jordbærsyltetøy. Blir nok vaffler med syltetøy i kveld! Uhm, hørtes deilig ut. Gleder meg til å lage mitt i kveld. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.