villee Skrevet 28. juli 2005 Skrevet 28. juli 2005 Har en kjøttdeig som gikk ut på dato igår. Det går vel greit å spise den idag? Har så lyst på nachos ikveld 0 Siter
flisa Skrevet 28. juli 2005 Skrevet 28. juli 2005 det går helt fint! - - om den ikke lukter surt! 0 Siter
villee Skrevet 28. juli 2005 Forfatter Skrevet 28. juli 2005 det går helt fint! - - om den ikke lukter surt! Den lukter litt rart, men det syns jeg alltid at kjøttdeig gjør.. Og ser ikke veldig god ut, men den skal vel være brun? Har ikke kikket så nøye på den før.. 0 Siter
tiliti Skrevet 28. juli 2005 Skrevet 28. juli 2005 Den lukter litt rart, men det syns jeg alltid at kjøttdeig gjør.. Og ser ikke veldig god ut, men den skal vel være brun? Har ikke kikket så nøye på den før.. Med mindre den er slimete og du blir kvalm av lukten så er den helt sikkert ok. Stek en liten bit (godt!) og smak om den smaker normalt. Steik kjøttdeigen godt. 0 Siter
flisa Skrevet 28. juli 2005 Skrevet 28. juli 2005 Den lukter litt rart, men det syns jeg alltid at kjøttdeig gjør.. Og ser ikke veldig god ut, men den skal vel være brun? Har ikke kikket så nøye på den før.. den er helt sikekrt bra- -jeg klarer heller ikke lukta av rå kjøttdeig - lukter "like" innbiller jeg meg - men jeg vet det skal lukte sånn. .) Gjett hva jeg fikk lyst på nå - -nam! Men jeg skal rett til Ski og handle gåstaver på Spar-kjøp.....har de noe Nachos der tror du? hehe Med masse rømme og mais på - - -nam! 0 Siter
lysbryter Skrevet 28. juli 2005 Skrevet 28. juli 2005 Den lukter litt rart, men det syns jeg alltid at kjøttdeig gjør.. Og ser ikke veldig god ut, men den skal vel være brun? Har ikke kikket så nøye på den før.. Det ble vel nylig en endring i pakkereglene for kjøttdeig. Tidligere har man i Norge tilsatt en gass under pakkingen for at kjøttdeigen skal være rød. Ifølge EØS-regler (må det vel være) er ikke dette lenger lov, så nå er kjøttdeigen blitt mer grå-brun. Spis og vær glad! 0 Siter
villee Skrevet 28. juli 2005 Forfatter Skrevet 28. juli 2005 Det ble vel nylig en endring i pakkereglene for kjøttdeig. Tidligere har man i Norge tilsatt en gass under pakkingen for at kjøttdeigen skal være rød. Ifølge EØS-regler (må det vel være) er ikke dette lenger lov, så nå er kjøttdeigen blitt mer grå-brun. Spis og vær glad! okei! da er det jo ikke rart den er brun 0 Siter
villee Skrevet 28. juli 2005 Forfatter Skrevet 28. juli 2005 den er helt sikekrt bra- -jeg klarer heller ikke lukta av rå kjøttdeig - lukter "like" innbiller jeg meg - men jeg vet det skal lukte sånn. .) Gjett hva jeg fikk lyst på nå - -nam! Men jeg skal rett til Ski og handle gåstaver på Spar-kjøp.....har de noe Nachos der tror du? hehe Med masse rømme og mais på - - -nam! ja, masse rømme og salsasaus liker jeg best da! det blir middagen idag 0 Siter
villee Skrevet 28. juli 2005 Forfatter Skrevet 28. juli 2005 Med mindre den er slimete og du blir kvalm av lukten så er den helt sikkert ok. Stek en liten bit (godt!) og smak om den smaker normalt. Steik kjøttdeigen godt. isj.. slimete kjøttdeig!! da tror jeg ikke jeg hadde spørt her engang 0 Siter
amber sun Skrevet 28. juli 2005 Skrevet 28. juli 2005 Det ble vel nylig en endring i pakkereglene for kjøttdeig. Tidligere har man i Norge tilsatt en gass under pakkingen for at kjøttdeigen skal være rød. Ifølge EØS-regler (må det vel være) er ikke dette lenger lov, så nå er kjøttdeigen blitt mer grå-brun. Spis og vær glad! Jeg syns det er dumt at dette ikke er lov med rødfargen lenger...den brune ser ikke fristende ut. Kjøttdeig som er rød ser mye friskere og ferskere ut, den brune ser gammel ut. Vet det ikke er sånn altså, men det er sånn det virker visuelt. 0 Siter
flisa Skrevet 28. juli 2005 Skrevet 28. juli 2005 Det ble vel nylig en endring i pakkereglene for kjøttdeig. Tidligere har man i Norge tilsatt en gass under pakkingen for at kjøttdeigen skal være rød. Ifølge EØS-regler (må det vel være) er ikke dette lenger lov, så nå er kjøttdeigen blitt mer grå-brun. Spis og vær glad! Kjøper alltid i Sverige jeg -den er rød og lekker! .) 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 28. juli 2005 Skrevet 28. juli 2005 Jeg syns det er dumt at dette ikke er lov med rødfargen lenger...den brune ser ikke fristende ut. Kjøttdeig som er rød ser mye friskere og ferskere ut, den brune ser gammel ut. Vet det ikke er sånn altså, men det er sånn det virker visuelt. Helt enig! Vet det bare er i mitt hode, men fargen har endel og si. Vet mangen savner den røde kjøttdeigen. 0 Siter
lysbryter Skrevet 28. juli 2005 Skrevet 28. juli 2005 Kjøper alltid i Sverige jeg -den er rød og lekker! .) Førr dekk som bur i Solør er det jo lettvint å flige øver grensa og skætte ja. Men førr smaken har det vel itte så mye å seia. 0 Siter
flisa Skrevet 28. juli 2005 Skrevet 28. juli 2005 Førr dekk som bur i Solør er det jo lettvint å flige øver grensa og skætte ja. Men førr smaken har det vel itte så mye å seia. Jeg bor ved Moss jeg 0 Siter
lysbryter Skrevet 28. juli 2005 Skrevet 28. juli 2005 Jeg bor ved Moss jeg Åja, da ble jo ikke mitt forsøk på solungdialekt litt malplassert da. Trodde du kom fra Flisa jeg. 0 Siter
flisa Skrevet 28. juli 2005 Skrevet 28. juli 2005 Åja, da ble jo ikke mitt forsøk på solungdialekt litt malplassert da. Trodde du kom fra Flisa jeg. hehe. Dessuten- jo, den svenske kjøttdeigen er bedre enn den norske -syns jeg 0 Siter
Gjest Nosferatü Skrevet 28. juli 2005 Skrevet 28. juli 2005 Stikk nesa nedi og lukt straks du åpner lokket, er den dårlig, kjenner du det straks. Eller smak en liten bit oppå og under. 0 Siter
flisa Skrevet 28. juli 2005 Skrevet 28. juli 2005 Stikk nesa nedi og lukt straks du åpner lokket, er den dårlig, kjenner du det straks. Eller smak en liten bit oppå og under. Ikke si sånn - norsk kjøttdeig er ofte pakket så det lukter sur fis (svovel) i det samme man stiker hull på pakken- da skulle jo all frisk kjøttdeig blitt kastet -hehe 0 Siter
Osiris Skrevet 28. juli 2005 Skrevet 28. juli 2005 Så lenge kjøttdeigen har vært oppbevart kaldt er det ikke noe problem å spise den dagen etter utgått dato. Som regel står det jo også "best før" gjør det ikke det da? 0 Siter
Gjest Nosferatü Skrevet 28. juli 2005 Skrevet 28. juli 2005 Ikke si sånn - norsk kjøttdeig er ofte pakket så det lukter sur fis (svovel) i det samme man stiker hull på pakken- da skulle jo all frisk kjøttdeig blitt kastet -hehe Jo. Men vet man hvordan det skal lukte, så funker det. Nå er det ikke lov å bruke den derre gassen som gjør kjøttet rødt lenger, så det er mulig det ikke lukter det samme. Min her luktet meget bra, rått friskt kjøtt, selv to dager over en gang. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.