Gyda Skrevet 3. september 2005 Del Skrevet 3. september 2005 Sushi er nå innkjøpt til i kveld (jeg kan nesten ikke vente). Og du, flisa, du bor jo ikke så langt fra en Smart Club du heller, vel? Du ytret jo ønske i en tråd om at du ville smake det. Det er bare å løpe og kjøpe! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/196879-favn-og-flisa/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
ShitDiddelyDo Skrevet 3. september 2005 Del Skrevet 3. september 2005 Du må fortelle hvordan det smaker i forhold til sushi på en sushirestaurant. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/196879-favn-og-flisa/#findComment-1381396 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gyda Skrevet 3. september 2005 Forfatter Del Skrevet 3. september 2005 Du må fortelle hvordan det smaker i forhold til sushi på en sushirestaurant. Nå er sushien fortært. Og jeg må si at det smakte fortreffelig. Smart Club lager porsjonene samme dagen, så det er helt ferskt - og må nytes dagsferskt. (Dette gjelder Oslo, Jeg vet ikke om alle avdelinger har slike flinke kjøkken ...) Man får det i forskjellige størrelser. En porsjonspakke består f. eks. av seks biter. Ingredienser. Fire av bitene: Ris (selvfølgelig), tunfisk, rå reker, røkelaks og kamskjell. I tillegg to biter maki (ris, laks, agurk, egg, gresskar og sesamfrø). Og så følger det med soyasaus, ingefær og pepperrotkrem. En sånn en-porsjonspakning koster en femtilapp og er virkelig verdt det. Det eneste som mangler er stemningen og settingen på sushibaren, men en landskamp på teven en lørdagskveld går også - sammen med en fortreffelig Chianti! Heia Norge og sushi! Skål!! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/196879-favn-og-flisa/#findComment-1381890 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hare1365380455 Skrevet 4. september 2005 Del Skrevet 4. september 2005 Nå er sushien fortært. Og jeg må si at det smakte fortreffelig. Smart Club lager porsjonene samme dagen, så det er helt ferskt - og må nytes dagsferskt. (Dette gjelder Oslo, Jeg vet ikke om alle avdelinger har slike flinke kjøkken ...) Man får det i forskjellige størrelser. En porsjonspakke består f. eks. av seks biter. Ingredienser. Fire av bitene: Ris (selvfølgelig), tunfisk, rå reker, røkelaks og kamskjell. I tillegg to biter maki (ris, laks, agurk, egg, gresskar og sesamfrø). Og så følger det med soyasaus, ingefær og pepperrotkrem. En sånn en-porsjonspakning koster en femtilapp og er virkelig verdt det. Det eneste som mangler er stemningen og settingen på sushibaren, men en landskamp på teven en lørdagskveld går også - sammen med en fortreffelig Chianti! Heia Norge og sushi! Skål!! Kanskje jeg må smake sushi en dag? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/196879-favn-og-flisa/#findComment-1382527 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gyda Skrevet 4. september 2005 Forfatter Del Skrevet 4. september 2005 Kanskje jeg må smake sushi en dag? Døh - det bare måååå du, altså! (Og jeg sier det ikke fordi det såkalt "motemat". Det er rett og slett bare rågodt!) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/196879-favn-og-flisa/#findComment-1382549 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hare1365380455 Skrevet 4. september 2005 Del Skrevet 4. september 2005 Døh - det bare måååå du, altså! (Og jeg sier det ikke fordi det såkalt "motemat". Det er rett og slett bare rågodt!) Jeg får finne ut om det er en sushi-restaurant her da. Spennende å smake noe nytt, 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/196879-favn-og-flisa/#findComment-1382762 Del på andre sider Flere delingsvalg…
favn Skrevet 5. september 2005 Del Skrevet 5. september 2005 Nå er sushien fortært. Og jeg må si at det smakte fortreffelig. Smart Club lager porsjonene samme dagen, så det er helt ferskt - og må nytes dagsferskt. (Dette gjelder Oslo, Jeg vet ikke om alle avdelinger har slike flinke kjøkken ...) Man får det i forskjellige størrelser. En porsjonspakke består f. eks. av seks biter. Ingredienser. Fire av bitene: Ris (selvfølgelig), tunfisk, rå reker, røkelaks og kamskjell. I tillegg to biter maki (ris, laks, agurk, egg, gresskar og sesamfrø). Og så følger det med soyasaus, ingefær og pepperrotkrem. En sånn en-porsjonspakning koster en femtilapp og er virkelig verdt det. Det eneste som mangler er stemningen og settingen på sushibaren, men en landskamp på teven en lørdagskveld går også - sammen med en fortreffelig Chianti! Heia Norge og sushi! Skål!! Det smakte sikkert! Ja, det er (nesten) utrolig at de greier å selge så god og delikat sushi. Ikke noe å si på kvaliteten. Er du en kløpper med pinnene? Ikke jeg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/196879-favn-og-flisa/#findComment-1383244 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gyda Skrevet 5. september 2005 Forfatter Del Skrevet 5. september 2005 Det smakte sikkert! Ja, det er (nesten) utrolig at de greier å selge så god og delikat sushi. Ikke noe å si på kvaliteten. Er du en kløpper med pinnene? Ikke jeg. Nei, jeg er ingen kløpper akkurat. Men jeg får det da til på et vis. ) Eller - av og til så resignerer jeg, da. Må innrømme det. (Eg øver meg, eg øver meg. (barneboktittel)). ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/196879-favn-og-flisa/#findComment-1383519 Del på andre sider Flere delingsvalg…
favn Skrevet 5. september 2005 Del Skrevet 5. september 2005 Nei, jeg er ingen kløpper akkurat. Men jeg får det da til på et vis. ) Eller - av og til så resignerer jeg, da. Må innrømme det. (Eg øver meg, eg øver meg. (barneboktittel)). ) Det er en grunn til at jeg foretrekker hjemme-sushi ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/196879-favn-og-flisa/#findComment-1383539 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 5. september 2005 Del Skrevet 5. september 2005 Nei - hoff - skulle jeg prøvd Sushi skal jeg sannelig spise det på et utested. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/196879-favn-og-flisa/#findComment-1383588 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gyda Skrevet 5. september 2005 Forfatter Del Skrevet 5. september 2005 Det er en grunn til at jeg foretrekker hjemme-sushi ;-) Ja - det er jo en god grunn. ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/196879-favn-og-flisa/#findComment-1383640 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.