Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Lasagnebesøk

Varme kald lasagne?

Recommended Posts

Guest Lasagnebesøk

Jeg har lasagne fra i går stående i kjøleskapet, fortsatt i formen. Får besøk senere i kveld, og tenkte å varme lasagnen da. Hvordan skal jeg varme den? I ovn? hvor varmt, hvor lenge? I mikro? blir det like godt?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Aryane

Jeg syns den er kjempegod når jeg varmer den i microen dagen derpå. I ovnen syns jeg ofte den kan bli litt "hard i kantene" hvis du skjønner hva jeg mener.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest midia

Lasagne dagen derpå er ikke som nystekt lasagne og jeg ville ikke ha servert den til gjester.

Den er tørr og mangler den gode sausen litt dagen derpå å det merker man.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nussi

Jeg syns den er kjempegod når jeg varmer den i microen dagen derpå. I ovnen syns jeg ofte den kan bli litt "hard i kantene" hvis du skjønner hva jeg mener.

Heisann:)

Enig med Aryane. Synes også den blir bedre i mikro`n dagen derpå.

Share this post


Link to post
Share on other sites
amber sun

Enig med midia, ville ikke servert den til gjester.

Det går an å varme den i microen, men bare for å spise selv hvis en har lyst på.

Lag heller noe nytt til gjestene!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Lasagnebesøk

Lasagne dagen derpå er ikke som nystekt lasagne og jeg ville ikke ha servert den til gjester.

Den er tørr og mangler den gode sausen litt dagen derpå å det merker man.

Det er bare en student kompis. Vi er ikke så nøye på sånt. Han vet det er rester fra i går, derfor han kommer:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Guest i ovnen

Det er bare en student kompis. Vi er ikke så nøye på sånt. Han vet det er rester fra i går, derfor han kommer:)

Du kan også ta på tallerken og varme i mikroen (2 min ca).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest i ovnen

Heisann:)

Enig med Aryane. Synes også den blir bedre i mikro`n dagen derpå.

Og det er nok enklest.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aryane

Lasagne dagen derpå er ikke som nystekt lasagne og jeg ville ikke ha servert den til gjester.

Den er tørr og mangler den gode sausen litt dagen derpå å det merker man.

Jeg syns alltid den er best dagen derpå....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest midia

Det er bare en student kompis. Vi er ikke så nøye på sånt. Han vet det er rester fra i går, derfor han kommer:)

Da er det ikke så nøye nei!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Henriette1365380130

Lasagne dagen derpå er ikke som nystekt lasagne og jeg ville ikke ha servert den til gjester.

Den er tørr og mangler den gode sausen litt dagen derpå å det merker man.

Jeg synes ofte lasagne er bedre dagen etter, jeg!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest midia

Jeg synes ofte lasagne er bedre dagen etter, jeg!

Nei sausen mangler jo helt da,den har tørket inn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Aryane

Nei sausen mangler jo helt da,den har tørket inn.

Sausen er ikke borte på min lasagne dagen etter, samme dag deriomt syns jeg ofte den er litt for "flytende", derfor er den alltid best dagen etter

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest midia

Sausen er ikke borte på min lasagne dagen etter, samme dag deriomt syns jeg ofte den er litt for "flytende", derfor er den alltid best dagen etter

Det er jo når sausen er flytende at lasagnen er god.

Det er jo ingen saus når den har tørket inn!?

Finnes da bare flytende saus? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aryane

Det er jo når sausen er flytende at lasagnen er god.

Det er jo ingen saus når den har tørket inn!?

Finnes da bare flytende saus? :)

er ikke helt enig med deg, sausen er ikke god hvis den er helt tynn, jeg liker tykke sauser......

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest midia

er ikke helt enig med deg, sausen er ikke god hvis den er helt tynn, jeg liker tykke sauser......

Ja men på dag gammel lasagne er jo sausen borte..

Eller så kan man til nød kalle den supertykk.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest papirtiger

Jeg synes ofte lasagne er bedre dagen etter, jeg!

Jeg også :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Henriette1365380130

Ja men på dag gammel lasagne er jo sausen borte..

Eller så kan man til nød kalle den supertykk.

Den er ikke helt borte, men det er jo uansett smak og behag. Jeg synes det blir for flytende når den er helt ny!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Aimabel

Nei sausen mangler jo helt da,den har tørket inn.

for ikke å snakke om den tørre plata med gummiost oppå som blir helt svart

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...