Gå til innhold

Mensen


Ihna

Anbefalte innlegg

Jeg har en syklus på 21-22 dager,dvs at jeg ar mensen hver 3 uke i stedet for 1 gang i mnd,finnes det noe som kan stbilisere mensen? synes det er plagsomt å ha mensen så tett,jeg har smerter og blir veldig utenfor,hadde holdt med 1 gang imnd i stedet for 2 som jeg faktisk nesten har.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Har du prøvd p-piller? Du vil da ta piller i tre uker og så en pillefri uke/sukkerpiller, og i løpet av den uken får mensen.

Hei,ja glemte helt å skrive at jeg ikke tåler p-piller i det heletatt,derfor lurte jeg på om det finnes noe annet som kan gjøre den mere regelmessig? ka naturmiddler i helsekosten?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ville gått til en gynokolog. Entenkan du få henvisning av fastlegen eller bestill time selv. Min erfaringe er at hvis jeg går til fastlegen er det ikke mye han får gjort utenom en gyn. undersøkelse og så blir jeg henvist til gynokolog.

At du skal gå sånn, tror jeg ikke skal være nødvendig.

Har du forresten prøvd cerazette? En forholdsvis ny p-pille som ikke inneholder østrogen som andre p-piller. Likner minipiller, men har likevel sikkerheten til p-piller (mhp bl.a tidsavvik for når du tar pillen). Jeg er sikker på at en gynokolog kan hjelpe deg med dette.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Regelmessig mens har du jo da, du har bare en kort syklus.

Har selv akkurat samme sykluslengde som deg og pleier blø kraftig i 6 dager så det er ikke lange pausene mellom kan man si. For min del har syklusen vært 28 dager i perioder hvor jeg har brukt p-piller, men om du ikke tåler det vil jeg tro det blir vanskelig å endre syklusen din, for det vil måtte være hormonpreparater som kan endre på syklusen...

Å endre syklusen permanent vil nok også være vanskelig vil jeg tro. Min har alltid straks vært tilbake til 21-22 dager når jeg har sluttet på p-pillene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...