Gå til innhold

Hjemmelaget pizza


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva er blåost?

F.eks Normanna kan godt brukes. men jeg foretrekker ganske små mengder på pizza. :)

  • Svar 150
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • mariaflyfly

    53

  • ShitDiddelyDo

    44

  • annegunn

    30

  • Osiris

    5

Mest aktive i denne tråden

Skrevet

F.eks Normanna kan godt brukes. men jeg foretrekker ganske små mengder på pizza. :)

Prøv St. Agur neste gang... Normanna er for sterkt.

St. Agur er forresten laget av pasteurisert melk :)

Skrevet

Prinsippet er at man tager hva man haver ;)

Men legg vekk kjøttdeigen og alt stæsjet. Det enkle er ofte det beste. ;)

Dersom du liker ruccola, er det veldig godt sammen med parmaskinka. Legg den oppå etter steiking. Og skvett bittelitt olivenolje over (evt fin-finhakk et par fedd med hvitløk som du blander med olje og drypper over, DET er snadder!) og Maldonsalt som du knuser/drysser over helt tilslutt.

*vann i munnen*

Dumt spørsmål, men hva er ruccula:)

Skrevet

Prøv St. Agur neste gang... Normanna er for sterkt.

St. Agur er forresten laget av pasteurisert melk :)

Men mugget er der jo fortsatt... ;)

Eller var det greit når den var varmebehandla?

Skrevet

Prøv St. Agur neste gang... Normanna er for sterkt.

St. Agur er forresten laget av pasteurisert melk :)

Men er det her et bedre alternativ enn mozzarellaost?

Jeg har aldri laget pizza med noe annet enn vanlig Norvegia, men så er det også ganske mange år siden jeg sist laget noe annet enn grandis.

Skrevet

Men mugget er der jo fortsatt... ;)

Eller var det greit når den var varmebehandla?

Det sto i linken din at _all_ varmebehandlet ost var ok?

Jeg har definert St Agur'en som akseptabel.

Skrevet

Men er det her et bedre alternativ enn mozzarellaost?

Jeg har aldri laget pizza med noe annet enn vanlig Norvegia, men så er det også ganske mange år siden jeg sist laget noe annet enn grandis.

Neineinei! Blåosten er bare et supplement oppå den andre osten. Små biter smuldra rundt oppå, hvis du skjønner. ;)

Skrevet

Men er det her et bedre alternativ enn mozzarellaost?

Jeg har aldri laget pizza med noe annet enn vanlig Norvegia, men så er det også ganske mange år siden jeg sist laget noe annet enn grandis.

Neinei - du skal ha litt blåost i _tillegg_ til den vanlige osten.

Skrevet

Det sto i linken din at _all_ varmebehandlet ost var ok?

Jeg har definert St Agur'en som akseptabel.

Bra. :) Har du prøvd å friste gubben med Santa Sofia ennå? ;)

Skrevet

Bra. :) Har du prøvd å friste gubben med Santa Sofia ennå? ;)

*henter saltbøssa*

Skrevet

Neinei - du skal ha litt blåost i _tillegg_ til den vanlige osten.

Men jeg tror kanskje blåosten er for litt viderekomne i smak? Kanskje han burde lage den "vanlige" enkle varianten den føste gangen? ;)

Skrevet

Men jeg tror kanskje blåosten er for litt viderekomne i smak? Kanskje han burde lage den "vanlige" enkle varianten den føste gangen? ;)

Ja, det var en god idè. Blir det for mye fjas og mas kjøper jeg meg bare en biff i stedet, så jeg tror jeg nøyer meg med det enkle nå første gangen! :)

Skrevet

*knegg*

Men hva er problemet med parmaskinke? Spekemat skal jo være ok?

Skrevet

Ja, det var en god idè. Blir det for mye fjas og mas kjøper jeg meg bare en biff i stedet, så jeg tror jeg nøyer meg med det enkle nå første gangen! :)

Du får ha det til gode til neste gang, når du har blitt hekta :)

Skrevet

Men hva er problemet med parmaskinke? Spekemat skal jo være ok?

Norsk spekemat skal være ok. :(

Men man skal uansett være forsiktig pga saltinnholdet.

Jeg spiste parmaskinke da jeg var gravid med Snorkfrøkna.

Skrevet

Ja, det var en god idè. Blir det for mye fjas og mas kjøper jeg meg bare en biff i stedet, så jeg tror jeg nøyer meg med det enkle nå første gangen! :)

Gå for parmaskinke, det er mitt råd. ;)

Skrevet

Norsk spekemat skal være ok. :(

Men man skal uansett være forsiktig pga saltinnholdet.

Jeg spiste parmaskinke da jeg var gravid med Snorkfrøkna.

_Norsk_ spekemat? Da kan jeg jo liksågodt la være...

Dessuten har en på jobben tatt med seg en _hel_ chorizopølse fra Spania til meg - over en kilo.

Jeg definerer chorizo som ok, jeg, jeg spiser den jo i Norge.

Og hva salt angår - de som har laget anbefalingene har ikke skjønt at potetgull er noe av det beste som fins mot kvalme...

Skrevet

_Norsk_ spekemat? Da kan jeg jo liksågodt la være...

Dessuten har en på jobben tatt med seg en _hel_ chorizopølse fra Spania til meg - over en kilo.

Jeg definerer chorizo som ok, jeg, jeg spiser den jo i Norge.

Og hva salt angår - de som har laget anbefalingene har ikke skjønt at potetgull er noe av det beste som fins mot kvalme...

Hehe!

For en hyggelig kollega du har, forresten! :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...