villee Skrevet 20. september 2005 Skrevet 20. september 2005 Jeg lagde sånn pakkemiddag (eller hva jeg skal kalle de..) fra Toro som heter Green Curry på lørdag og det ble litt igjen så jeg satte både kjelen med ris og den med kjøtt og saus i kjøleskapet. De står der fortsatt. Kan jeg varme det opp og spise det nå? Hadde du gjort det? Det har stått kaldt hele tiden og den SER ikke rar ut, men hadde du spist det etter tre dager? 0 Siter
kaffepiken Skrevet 20. september 2005 Skrevet 20. september 2005 Det holder seg vel som ferskvare, dvs 2-3 dager. Jeg hadde ikke hatt noe imot å spise det i dag om det lukter bra og ser bra ut. 0 Siter
amber sun Skrevet 20. september 2005 Skrevet 20. september 2005 Nei, jeg hadde ikke spist det. Men så er jeg rimelig sær på sånt også, da. 0 Siter
Dorthe Skrevet 20. september 2005 Skrevet 20. september 2005 Den hadde jeg spist hvis den lukter ok 0 Siter
Gjest blomsterløk Skrevet 20. september 2005 Skrevet 20. september 2005 Hvis den både lukter og er ok ut hadde jeg spist den. 0 Siter
Kvinna Skrevet 20. september 2005 Skrevet 20. september 2005 Nei...men jeg er nok litt sær på det... ;-) 0 Siter
Speak Skrevet 21. september 2005 Skrevet 21. september 2005 Jobbet på ferskvarekjøkken for mange år siden. De sa generelt at gjennomstekt mat holder i 7 dager i kjøleskap. Etter 3 dager hadde i hvertfall jeg spist det. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.