carma Skrevet 26. september 2005 Skrevet 26. september 2005 http://www.tine.no/ferskoster/30026/ 0 Siter
DarkPink Skrevet 26. september 2005 Skrevet 26. september 2005 Hm..ø en slags litt sunnere rømme til bruk i matlaging, tror jeg? 0 Siter
Sofline Skrevet 26. september 2005 Forfatter Skrevet 26. september 2005 Hm..ø en slags litt sunnere rømme til bruk i matlaging, tror jeg? Så hvis man skal bake noe med kesam kan man bare bytte det ut med rømme? 0 Siter
DarkPink Skrevet 26. september 2005 Skrevet 26. september 2005 Så hvis man skal bake noe med kesam kan man bare bytte det ut med rømme? Kommer litt an på hva du skal lage, men jeg tror det vil funke i de fleste tilfeller. 0 Siter
Sofline Skrevet 26. september 2005 Forfatter Skrevet 26. september 2005 Kommer litt an på hva du skal lage, men jeg tror det vil funke i de fleste tilfeller. Takk. 0 Siter
Gjest langtranggang Skrevet 26. september 2005 Skrevet 26. september 2005 Så du på "God Morgen, Norge" i dag? 0 Siter
Prozak Skrevet 26. september 2005 Skrevet 26. september 2005 Den har ihvertfall vanvittig mye mindre fett enn rømme og creme fraise. Har brukt det i stedetfor sistnevnte i saus/dipp, og det fungerte helt fint. "........................................" 0 Siter
Gjest tidligere '!-o-!' Skrevet 26. september 2005 Skrevet 26. september 2005 Så hvis man skal bake noe med kesam kan man bare bytte det ut med rømme? Man skal i alle fall ikke bruke kesam i mat som skal varmes, f.eks gryteretter, der bør man bruke rømme, lettrømme eller creme fraiche. 0 Siter
Prozak Skrevet 26. september 2005 Skrevet 26. september 2005 Man skal i alle fall ikke bruke kesam i mat som skal varmes, f.eks gryteretter, der bør man bruke rømme, lettrømme eller creme fraiche. Har prøvd det - det funket ikke i det hele tatt, nei :-) ".........................................." 0 Siter
Gjest tidligere '!-o-!' Skrevet 26. september 2005 Skrevet 26. september 2005 Har prøvd det - det funket ikke i det hele tatt, nei :-) ".........................................." Du kan tro jeg har prøvd, jeg også. Og det på tross av at jeg hadde lest på forhånd at Kesam ikke egnet seg til sånt. Så mer enn merkelig ut, og maten havna som dyrefor. :-) 0 Siter
Prozak Skrevet 26. september 2005 Skrevet 26. september 2005 Du kan tro jeg har prøvd, jeg også. Og det på tross av at jeg hadde lest på forhånd at Kesam ikke egnet seg til sånt. Så mer enn merkelig ut, og maten havna som dyrefor. :-) "Lese på forhånd"? Det er jo juks - akkurat som å lese bruksanvisninger :-) ".........................................." 0 Siter
Gjest papirtiger Skrevet 26. september 2005 Skrevet 26. september 2005 Veldig kjekk til å erstatte litt av smøret i bakverk. 0 Siter
fresja Skrevet 26. september 2005 Skrevet 26. september 2005 Dersom du siler surmelk i f.eks et kaffifilter får du en masse som er tilnærmet lik Kesam. Mager Kesam lages av skummet surmelk. 0 Siter
Gjest tidligere '!-o-!' Skrevet 26. september 2005 Skrevet 26. september 2005 "Lese på forhånd"? Det er jo juks - akkurat som å lese bruksanvisninger :-) ".........................................." Phø! Det er kun juks om man tror blindt på bruksanvisningen uten å prøve ut alternative løsninger først. 0 Siter
Prozak Skrevet 26. september 2005 Skrevet 26. september 2005 Phø! Det er kun juks om man tror blindt på bruksanvisningen uten å prøve ut alternative løsninger først. Næ-hæ-hei! *holder seg for ørene* ".........................................." 0 Siter
Gjest tidligere '!-o-!' Skrevet 26. september 2005 Skrevet 26. september 2005 Næ-hæ-hei! *holder seg for ørene* ".........................................." Nå må du legge inn, altså! Mulig det er meg som kjøper ting og tang på feil sted, men bruksanvisningene hjelper nesten _aldri_. *holde på mitt* :-D 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.