Gå til innhold

Hjelp


Gjest silje therese

Anbefalte innlegg

Gjest silje therese

Jeg er ei jente på 22 år. Jeg har opplevd mye vondt i livet. Alt fra skilsmisse, lillesøster døde, misstanke om voltekt offer som 7 åring, skisofren mor, flyttet 23 ganger, jerneskadet lillesøster, en svirrende kristen far med mere.... Jeg er en av de som nekter og gi opp. Og denne gangen trenger jeg hjelp utenfra. For er det noe jeg har klar er det å passe på meg selv. Men siden i sommer har jeg gått rundt med en uro i kroppen, helt uforklarlig kan jeg begynne å gråte.Jeg er ofte sint og sur, men den normale meg er alltid blid. Jeg føler verden går i mot meg hele tiden og lurer på når jeg kommer ut av elendigheten. Jeg begynnte å trene for å få bedre matlyst og danse for å få opp humøret men det hjelper ikke. Jeg klarer det ikke alene, jeg tør ikke vente til det går over, tenk om jeg blir gal. Jeg har verdens beste kjæreste og han er en av de heldige. Han er så uskyldig og beskyttet. Den eneste bekymringen hans i verden er meg. Han spør ikke, ,men øynene viser det. Jeg har ikke fortalt hvordan jeg har det, det er så vanskelig. Jeg er student og har sjekket priser hos psykiolog, men akkurat nå har jeg ikke penger til det, men jeg trenger hjelp nå!Kan du peile meg inn på hva det kanskje kan være med meg? Eller gi meg tips på hva jeg kan gjøre? Hilsen jente 22 år.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Godt at du søker etter hjelp.

Jeg tror du kan ha hjelp av å snakke med en terapeut. Uansett er det bra at du trener fysisk. Trening gir mer energi!

Lykke til! Elisabeth

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest AnneKatrine

hei silje!

jeg skjønner deg godt. Er ikke rart at man reagerer på den måten du gjør..at du blir trist og lei. men du virker som en strek person som takler det på den måten du likevel forteller at du gjør..når det gjelder psykolog, så kan du gå til fastlegen din å fortelle om hvordan du har det. Da vil det ikke koste mer enn 2500 eller 1500 i året...timer som går utover den prisen blir gratis!! Lykke til...Klem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...