Gå til innhold

underlivsplager


cecili1365380906

Anbefalte innlegg

cecili1365380906

Hei!Helt siden en sydentur i sommmer har jeg hatt hyppig og vond vannlating samt betennelsessmerter som kommer og går. Jeg har mistenkt egglederbetennelse, men legen fant ingen kjønnssykdommer eller andre tegn på feil i underlivet, kun symtomer på blærekatarr som jeg fikk antibiotika for.I tillegg har jeg tatt ut en gammel spiral og skiftet til mini-piller, alt med håp om at smertene skulle gi seg. Men det gjør de ikke. Jeg må på do og tisse med smerter midt under en hyggelig middag (har aldri skjedd meg før) - har en brennende og vond og tung følelse i underlivet, samt kynnere i høyre side som plutselig drar seg til, nesten som tannpine.Jeg er 45 og single etter et samlivsbrudd, har prøvd både sex og ikke ha sex, har også et massasjeapparat for å få orgasme... (det skulle jo liksom hjelpe med sex, sier legene)men det blir ikke bra verken med eller uten. Må vel gå tilbake til legen - men hva sier jeg når de svarer at det intet feiler meg.Dette har ødelagt mitt sosial liv siden i sommer. Jeg merker at jeg er så redd at jeg spenner meg, så nå har jeg også vondt i rumpe og lår - stiv og støl.Jeg er ellers ung og flott, trener, spiser sunt og i god form.

Takknemlig for svar.

Hilsen ulykkelig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mette Moen, Gynekolog

Jeg synes du boer faa en sjekk hos gynekolog med ultralyd for aa utelukke svulster paa eggstokkene, de kan iblant gi slike symptomer. Finner man ikke noe her, er neste trinn (etter min mening) henvisning til urolog for sjekk av blaeren (cystoskopi), dine symptomer kan skyldes det man betegner 'interstitiell cystitt' en kronisk blaerebetennelse uten bakterier. Altsaa foerst gynekolog, saa urolog (ikke motsatt rekkefoelge). Jeg haaper du kan fa hjelp for dine invalidiserende plager.

Vennlig hilsen Mette H MOen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...