Gå til innhold

GU?


ouy

Anbefalte innlegg

30 år og aldri vært til GU. Da jeg byttet fastlege brakte han tema på bane ved første legebesøk, men jeg er i tvil om jeg våger å gjennomføre det. På tross av min alder er jeg jomfru. Spørsmålene mine er: 1. Trenger alle å ta disse celleprøvene? 2. Om den må taes, vil det vanskeliggjøre undersøkelsen av jeg er jomfru? Bør jeg fortelle legen dette. 3. Er det smertefult? 4. Menstrasjonen min varierer mellomm 27-40 dager, er dette innenfor en normalvariasjon eller ikke? Har lite blødning mest andre dag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Fortsetter under...

Hei!

Det er ikke noe problem å være jomfru hos gynekologen. Det var jeg første gang jeg var der, jeg måtte få p-piller for å regulere veldig sterke menssmerter så jeg var relativt ung (rundt 15 tror jeg). Undersøkelsen går fort og greit, legene er proffe og det tar minimalt med tid! Jeg ville nok anbefale deg å ta en sjekk, det er ikke noe å grue seg til:) Ingen av mine venninner synes det er noe stress å gå til gynekolog, det er en del av livet lissom:) Tør til og med å påstå at gynekologen er å foretrekke fremfor tannlegen! hehe.

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...