Gå til innhold

Mislykket


gemini72

Anbefalte innlegg

Hva skal man gjøre når man føler at man mislykkes i det meste i livet? Føler at jeg hele tida gjør så godt jeg kan, men likevel blir det aldri bra nok. Alltid noen som er misfornøyd, alltid noen andre som gjør det bedre. Lykkes ikke på jobben, lykkes ikke sosialt.

Jeg vil virkelig få det til, men det er så vanskelig. Jeg er tydeligvis veldig tungnem eller noe. Har prøvd og prøvd og prøvd og prøvd, men får det ikke til. Lurer på hva som er galt med deg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kjære mislykket.

Kan det være så gale som du sier?

Ingen er like her i verden,

å takk for det.

Det må jo være noe du kan/er flink til.

Prøv å legge mer vekt på deg.

mvh

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anna Belinda

Det vil alltid være noen som er flinkere enn deg. Sånn er det bare. Tenk heller at du skal gjøre så godt DU kan og vær fornøyd med det. Du skriver at "det er alltid noen som ikke er fornøyd"...Hvorfor er det så viktig at alle andre er misfornøyd om du selv sier du har gjort ditt beste og ER fornøyd?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

når du sier at du mislykkes, mislykkes du da først og fremst i forhold til andre, eller for deg selv?

Husk at det er du skal være fornøyd med ting, ikke de andre. det er ditt liv som skal leves!!

Hva med å snu på tingene og si at fordi du føler du har mislykket i så mye, så har du også fått mange erfaringer som andre ikke har?

Jeg har også forsøkt meg på mange ting som ikke har lykkes så bra for meg selv, blant annet noen jobber hvor jeg følte meg dum, et studie hvor jeg følte at jeg mislyktes i forhold til mine studiekamerater. mennesker som jeg ikke kom godt overens med. en idrettsklubb hvor jeg sluttet raskt pga manglende talent

Men kan du ta med deg disse erfaringene videre, og ta det som det det er: erfaringer?

prøv å tenke på de episodene i livet ditt som har gitt deg en følelse av å mestre, eller mennesker som har hatt en godt forhold til og som du liker å omgås. Noe er det sikkert.

Og husk at ikke alle andre er så velykkede som de ofte gir uttrykk for. Jo nærmere man kommer mennesker jo mer ser man at deres liv også har hatt sorger. Ikke for å bagetallisere det du opplever, men de fleste har også sitt å stri med som man ofte ikke får vite om før du kommer ganske nær dem.

Kanskje en ide for deg er å gå til en yrkesrågiver etc, for å finne ut hva man egner seg best til i forhold til jobb etc. Så man velger noe som man har forutsetniger for å klare

å snakke med en annen rådgiver om livet kan også være til hjelp for selvtilitten

lykke til:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dersom din eneste definisjon på det å være "vellykket" er å være best, så vil du som de fleste andre måtte definere deg som "ikke vellykket".

Høres ut som om du trenger å tenke gjennom hva som skal til for at du skal kunne se på deg selv og ditt eget liv på en annen måte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...