Gå til innhold

please råd,er det noen som kan gi!!!


Gjest Apple'Tee 24

Anbefalte innlegg

Gjest Apple'Tee 24

Jeg fant ut av at kjæresten (min første kjæreste,5år og 3måneder)min hadde gått bak min rygg ved å tekste med to forskjellige gutter! Den første var med en videregående flørt hun hadde hatt,det var i begynnelsen i forholdet vårt.

Etter at jeg fant det ut så droppa hun kontakten med han for min skyld.

Så for å gjøre en lang historie kort,hun begynte å studere på høgskolen i 3år fikk seg en super fin utdanning,begynte å jobbe.

Så fant jeg ut at hun begynte å tekste med en kollega på jobben hun hadde "falt for" det var begynnelsen på et eller annet, det var den førtse gangen,hun sa hun skulle aldri tekste han og snakke med han.Noe hun ikke sto for fordi jeg fant det ut en gang til og dette var litt mer på kanten spør du meg for da var det følelser inne i bildet dette var meldingen jeg tok henne i:

hei på deg igjen...fikk du ikke meld min?fikk aldri noe svar tilbake.jeg vil gjerne snakke med deg, betyr veldig mye for meg vennen.du fikk meg til å tenke igår.kan du ike finne ut av det, når du har tid før eller etter jobb.jobber netter neste uke fra natt til onsdag.for meg passer det når som helst.klem fra meg.ps takk for igår.

Og det er sikkert mye mer jeg ikke vet for de har jo kjent hverandre i over 1 år.

Da spør jeg hva gjør man i en sånn situasjon eller er det bare jeg som er rar! jeg føler meg usikker ovenfor henne-vi er fortsatt sammen! så nå skal hun reise bort med vennina til london i 6dager om ikke så lenge noe jeg ikke liker tanken på heller! er det noen som kan gi meg noen råd eller snakke med meg! jeg vet ikke helt hvordan jeg skal takle alt dette.Følelsene mine er ganske rare inne i meg. Er det bare jeg som er for sjalu?

Takk for svar:)Hilsen gutt 24

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

det hørtes heller mistenksomt ut. du får vel bare konfrontere henne. spør henne hva hun mente med "takk for i går", hva hun mente med "vennen", hva hun mente med "du fikk meg til å tenke igår", hva hun mente med "kan du ike finne ut av det, (...) for meg passer det når som helst.."

hun har en hel del forklaring der!

lykke til

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anna Mabelle

Hva tror du selv?

Det kan jo være noe som er jobbrelatert.

Hvis du ikke stoler på henne er det ikke så mye du kan gjøre enn å bite det i deg og se det an, eller gå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg mener dette er en helt naturlig sjalusireaksjon, og ikke noe du bør skamme deg over.

Kanskje du skal la sjalusien få lov til å virke litt i stedet?

Men du bør prøve å få henne til å fortelle hvorfor hun prioriterer en annen utenom deg, samtidig som du viser følelsene dine. Det er ikke galt å vise sjalusi i en slik opplevelse bare du gir henne mulighet til å være ærlig.

Klarer du det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

det stakk inni meg da jeg leste innlegget ditt nå.. skjønner meg ikke på de som trenger i både pose og sekk.. de som kunn tenker på seg selv.. hva med den personen som faktisk stoler på sin kjære, men plutselig finner du ut at det var noe en iallefall ikke skulle ha gjort.. sliter selv med at samboeren har så og si daglig kontakt meg x`n, og det er ikke noe jeg trives med for å si det sånn, men.. enkelte skjønner bare svært lite da det gjelder kjærlighet tror jeg.. hva med følelsene til den andre??

nei.. har dem så problemer med å holde seg uten, så passer dem bedre singel-livet mener da jeg.. men det beste er selvfølgelig å ordne opp i det.. men i ditt tilfelle, der det er 2. gangen det skjer, kan det være vanskelig å stole på personen igjen..

men tenk på deg selv nå, og finn ut hva du ønsker.. vet det ikke er lett siden man trossalt er glad i den andre.. så egentlig burde vel ikke jeg uttale meg om det siste, men.. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Slik du beskriver det, så er det vel neppe noen tvil. Jeg hadde ikke stolt på denne personen, og hadde definitivt avsluttet forholdet. Nå er det kanskje raskt og brutalt, og jeg mener ikke at du må gjøre det slik. Men her er det noe fundamentalt galt, og du bør _ikke_ forsøke å ignorere dette.

"............................................."

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...