Gå til innhold

Hvordan lager man rislapper?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Husker mora mi lagde det noen ganger da jeg var liten.

Jeg har igjen en del risengrynsgrøt etter middagen i dag. (Snorkfrøken sitter nå og momser brødskive med leverpostei - grøt ville hun IKKE ha...)

Hva har man i, hvordan lager man det? *grønn*

Fortsetter under...

  • Svar 51
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • annegunn

    19

  • mariaflyfly

    17

  • hare1365380455

    7

  • frosken

    3

Mest aktive i denne tråden

Skrevet

Fornuftig liten frøken...

Du svarte ikke på spørsmålet mitt, frue! :/

Skrevet

Du svarte ikke på spørsmålet mitt, frue! :/

Jammen jeg liker ikke rislapper _eller_ risengrynsgrøt...

Skrevet

Jammen jeg liker ikke rislapper _eller_ risengrynsgrøt...

Sær er du.. Ikke liker du milkshake fra Mækkærn engang heller. :P

skorpionfisken
Skrevet

Du lager enkelt og greit en pannekakerøre og blander grøten i.

Så steker du små lapper (ca 3) i hver stekepanne.

Annonse

Skrevet

Sær er du.. Ikke liker du milkshake fra Mækkærn engang heller. :P

Men da har sine naturlige forklaringer, i det minste.

Grøt er ikke middag.

hare1365380455
Skrevet

Hm, vanlig lapperøre kanskje? Ta i litt hvetemel, egg, melk osv. så ser du hvordan det går! :)

hare1365380455
Skrevet

Du lager enkelt og greit en pannekakerøre og blander grøten i.

Så steker du små lapper (ca 3) i hver stekepanne.

Nå fikk jammen jeg også lyst på rislapper! Det er lenge siden. :)

Skrevet

Men da har sine naturlige forklaringer, i det minste.

Grøt er ikke middag.

Vi skal spise litt Manchego og Talleggio til kveldsmat... :P

hare1365380455
Skrevet

Men da har sine naturlige forklaringer, i det minste.

Grøt er ikke middag.

Joda, risengrøt er god middag det!

Skrevet

Vi skal spise litt Manchego og Talleggio til kveldsmat... :P

Og en glass barbera?

Hersens manglende matlyst :(

Skrevet

Hm, vanlig lapperøre kanskje? Ta i litt hvetemel, egg, melk osv. så ser du hvordan det går! :)

"Vanlig lapperøre", du lissom. Akkurat som jeg visst hva det var... ;)

Men takk for svar, jeg har såklart ikke mer melk igjen. Eller egg i huset. :(

Annonse

hare1365380455
Skrevet

"Vanlig lapperøre", du lissom. Akkurat som jeg visst hva det var... ;)

Men takk for svar, jeg har såklart ikke mer melk igjen. Eller egg i huset. :(

Du får gjemme det til i morgen og lage det da (om du ikke skal i butikken nå).

hare1365380455
Skrevet

Tull.

Jeg er vant til risengrøt om lørdagen.

Skrevet

Og en glass barbera?

Hersens manglende matlyst :(

Tror ikke jeg har barbera i hus... *kikker etter i hylla* Men derimot to Il Sestante, en Vigneti di Torbe, en Amarone, to Riojaer og et par Campofiorin. Hva tror du? Kanskje noe enspora... Men hva anbefaler du?

Skrevet

Du får gjemme det til i morgen og lage det da (om du ikke skal i butikken nå).

Tror det blir til det, ja. :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...