mariaflyfly Skrevet 15. november 2005 Skrevet 15. november 2005 Husker mora mi lagde det noen ganger da jeg var liten. Jeg har igjen en del risengrynsgrøt etter middagen i dag. (Snorkfrøken sitter nå og momser brødskive med leverpostei - grøt ville hun IKKE ha...) Hva har man i, hvordan lager man det? *grønn* 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 15. november 2005 Forfatter Skrevet 15. november 2005 Fornuftig liten frøken... Du svarte ikke på spørsmålet mitt, frue! :/ 0 Siter
annegunn Skrevet 15. november 2005 Skrevet 15. november 2005 Du svarte ikke på spørsmålet mitt, frue! :/ Jammen jeg liker ikke rislapper _eller_ risengrynsgrøt... 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 15. november 2005 Forfatter Skrevet 15. november 2005 Jammen jeg liker ikke rislapper _eller_ risengrynsgrøt... Sær er du.. Ikke liker du milkshake fra Mækkærn engang heller. 0 Siter
skorpionfisken Skrevet 15. november 2005 Skrevet 15. november 2005 Du lager enkelt og greit en pannekakerøre og blander grøten i. Så steker du små lapper (ca 3) i hver stekepanne. 0 Siter
annegunn Skrevet 15. november 2005 Skrevet 15. november 2005 Sær er du.. Ikke liker du milkshake fra Mækkærn engang heller. Men da har sine naturlige forklaringer, i det minste. Grøt er ikke middag. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 15. november 2005 Skrevet 15. november 2005 Hm, vanlig lapperøre kanskje? Ta i litt hvetemel, egg, melk osv. så ser du hvordan det går! 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 15. november 2005 Skrevet 15. november 2005 Du lager enkelt og greit en pannekakerøre og blander grøten i. Så steker du små lapper (ca 3) i hver stekepanne. Nå fikk jammen jeg også lyst på rislapper! Det er lenge siden. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 15. november 2005 Forfatter Skrevet 15. november 2005 Men da har sine naturlige forklaringer, i det minste. Grøt er ikke middag. Vi skal spise litt Manchego og Talleggio til kveldsmat... 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 15. november 2005 Skrevet 15. november 2005 Men da har sine naturlige forklaringer, i det minste. Grøt er ikke middag. Joda, risengrøt er god middag det! 0 Siter
annegunn Skrevet 15. november 2005 Skrevet 15. november 2005 Vi skal spise litt Manchego og Talleggio til kveldsmat... Og en glass barbera? Hersens manglende matlyst 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 15. november 2005 Forfatter Skrevet 15. november 2005 Hm, vanlig lapperøre kanskje? Ta i litt hvetemel, egg, melk osv. så ser du hvordan det går! "Vanlig lapperøre", du lissom. Akkurat som jeg visst hva det var... Men takk for svar, jeg har såklart ikke mer melk igjen. Eller egg i huset. 0 Siter
annegunn Skrevet 15. november 2005 Skrevet 15. november 2005 Joda, risengrøt er god middag det! Tull. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 15. november 2005 Skrevet 15. november 2005 "Vanlig lapperøre", du lissom. Akkurat som jeg visst hva det var... Men takk for svar, jeg har såklart ikke mer melk igjen. Eller egg i huset. Du får gjemme det til i morgen og lage det da (om du ikke skal i butikken nå). 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 15. november 2005 Skrevet 15. november 2005 Tull. Jeg er vant til risengrøt om lørdagen. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 15. november 2005 Forfatter Skrevet 15. november 2005 Og en glass barbera? Hersens manglende matlyst Tror ikke jeg har barbera i hus... *kikker etter i hylla* Men derimot to Il Sestante, en Vigneti di Torbe, en Amarone, to Riojaer og et par Campofiorin. Hva tror du? Kanskje noe enspora... Men hva anbefaler du? 0 Siter
frosken Skrevet 15. november 2005 Skrevet 15. november 2005 Fornuftig liten frøken... Hvem av dem? 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 15. november 2005 Forfatter Skrevet 15. november 2005 Du får gjemme det til i morgen og lage det da (om du ikke skal i butikken nå). Tror det blir til det, ja. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 15. november 2005 Forfatter Skrevet 15. november 2005 Hvem av dem? *rekker opp hånda* 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.