Gå til innhold

Hvordan lager man rislapper?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Tror ikke jeg har barbera i hus... *kikker etter i hylla* Men derimot to Il Sestante, en Vigneti di Torbe, en Amarone, to Riojaer og et par Campofiorin. Hva tror du? Kanskje noe enspora... Men hva anbefaler du?

Nårtid smager en Amarone best?

Alltid!

(Hvordan var det den var egentlig?)

  • Svar 51
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • annegunn

    19

  • mariaflyfly

    17

  • hare1365380455

    7

  • frosken

    3

Mest aktive i denne tråden

Skrevet

Jeg er vant til risengrøt om lørdagen.

Her i huset lages det risengrynsgrøt når jeg ikke er hjemme. Eller pannekaker, det er heller ikke middag. Kan kanskje strekke meg til lunch.

Skrevet

Lån egg og melk hos naboen og ha i litt mel. Til og med jeg kan lage rislapper!

P.S. Driver og får fortgang i prosjekt "gjesterom" slik at Lillemann kan få sove sammen med sin mor i et hav av røy...*s*

Skrevet

Hvem av dem?

Snorkfrøken, selvfølgelig, som ikke synes grøt passer til middag.

Skrevet

Lån egg og melk hos naboen og ha i litt mel. Til og med jeg kan lage rislapper!

P.S. Driver og får fortgang i prosjekt "gjesterom" slik at Lillemann kan få sove sammen med sin mor i et hav av røy...*s*

Prøver du å insinuere at jeg er ei gammal røy? :P

Skrevet

Nårtid smager en Amarone best?

Alltid!

(Hvordan var det den var egentlig?)

Amarone er alltid bra. :) Og AM er også enig i det. :)

Skrevet

Snorkfrøken, selvfølgelig, som ikke synes grøt passer til middag.

Jeg synes hun andre lille hissigproppen også kan være fornuftig, men ikke så ofte...

Skrevet

Du? Fornuftig?

Hehe...

*klasker annegunn oppdragende i bakhue*

Skrevet

Jeg synes hun andre lille hissigproppen også kan være fornuftig, men ikke så ofte...

Høh-høh. Hør, hør! Hun kan hvis hun vil, ja. :)

Skrevet

Amarone er alltid bra. :) Og AM er også enig i det. :)

*misunnelig*

Men du framstår ikke som det helt store husmoremnet nå, altså...

Skrevet

*misunnelig*

Men du framstår ikke som det helt store husmoremnet nå, altså...

Det har jeg vel aldri gjort heller. :)

Men torsdag skal jeg og en kollega tilberede andebryst. Vintips?

Skrevet

Jeg synes hun andre lille hissigproppen også kan være fornuftig, men ikke så ofte...

Hun har ihvertfall god vinsmak *sukk*

Skrevet

Det har jeg vel aldri gjort heller. :)

Men torsdag skal jeg og en kollega tilberede andebryst. Vintips?

Andebryst eller annebryst?

Hva slags tilbehør skal dere ha da?

Skrevet

Hun har ihvertfall god vinsmak *sukk*

Det er ikke SÅ lange til juni. *trøster* Og jo lenger Villaltaen ligger og koser seg, jo bedre blir den. :)

Skrevet

Det er ikke SÅ lange til juni. *trøster* Og jo lenger Villaltaen ligger og koser seg, jo bedre blir den. :)

Den står i hylla, jeg har ikke fått flyttet den ned til kjeller'n engang. *dobbeltsukk*

Skrevet

Andebryst eller annebryst?

Hva slags tilbehør skal dere ha da?

Egentlig skal det visst være fransk aften. Men jeg prøver å argumentere for enkelte italienske innslag. ;)

Tror det blir foi gras (eller hvordan i huleste man staver det) til forrett. Og andebryst, altså. Men veit ike noe om tilbehøret ennå...

Skrevet

Den står i hylla, jeg har ikke fått flyttet den ned til kjeller'n engang. *dobbeltsukk*

Du får piske gubben ned en tur. :)

Skrevet

Egentlig skal det visst være fransk aften. Men jeg prøver å argumentere for enkelte italienske innslag. ;)

Tror det blir foi gras (eller hvordan i huleste man staver det) til forrett. Og andebryst, altså. Men veit ike noe om tilbehøret ennå...

Til foie gras må du ha søt hvitvin, du vet det?

Skrevet

Til foie gras må du ha søt hvitvin, du vet det?

Seffern. Og så lenge den ikke er tysk, funker det bra. :) Konkrete tips?

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...