annegunn Skrevet 15. november 2005 Skrevet 15. november 2005 Tror ikke jeg har barbera i hus... *kikker etter i hylla* Men derimot to Il Sestante, en Vigneti di Torbe, en Amarone, to Riojaer og et par Campofiorin. Hva tror du? Kanskje noe enspora... Men hva anbefaler du? Nårtid smager en Amarone best? Alltid! (Hvordan var det den var egentlig?) 0 Siter
annegunn Skrevet 15. november 2005 Skrevet 15. november 2005 Jeg er vant til risengrøt om lørdagen. Her i huset lages det risengrynsgrøt når jeg ikke er hjemme. Eller pannekaker, det er heller ikke middag. Kan kanskje strekke meg til lunch. 0 Siter
frosken Skrevet 15. november 2005 Skrevet 15. november 2005 Lån egg og melk hos naboen og ha i litt mel. Til og med jeg kan lage rislapper! P.S. Driver og får fortgang i prosjekt "gjesterom" slik at Lillemann kan få sove sammen med sin mor i et hav av røy...*s* 0 Siter
annegunn Skrevet 15. november 2005 Skrevet 15. november 2005 Hvem av dem? Snorkfrøken, selvfølgelig, som ikke synes grøt passer til middag. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 15. november 2005 Forfatter Skrevet 15. november 2005 Lån egg og melk hos naboen og ha i litt mel. Til og med jeg kan lage rislapper! P.S. Driver og får fortgang i prosjekt "gjesterom" slik at Lillemann kan få sove sammen med sin mor i et hav av røy...*s* Prøver du å insinuere at jeg er ei gammal røy? 0 Siter
annegunn Skrevet 15. november 2005 Skrevet 15. november 2005 *rekker opp hånda* Du? Fornuftig? Hehe... 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 15. november 2005 Forfatter Skrevet 15. november 2005 Nårtid smager en Amarone best? Alltid! (Hvordan var det den var egentlig?) Amarone er alltid bra. Og AM er også enig i det. 0 Siter
frosken Skrevet 15. november 2005 Skrevet 15. november 2005 Snorkfrøken, selvfølgelig, som ikke synes grøt passer til middag. Jeg synes hun andre lille hissigproppen også kan være fornuftig, men ikke så ofte... 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 15. november 2005 Forfatter Skrevet 15. november 2005 Du? Fornuftig? Hehe... *klasker annegunn oppdragende i bakhue* 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 15. november 2005 Forfatter Skrevet 15. november 2005 Jeg synes hun andre lille hissigproppen også kan være fornuftig, men ikke så ofte... Høh-høh. Hør, hør! Hun kan hvis hun vil, ja. 0 Siter
annegunn Skrevet 15. november 2005 Skrevet 15. november 2005 Amarone er alltid bra. Og AM er også enig i det. *misunnelig* Men du framstår ikke som det helt store husmoremnet nå, altså... 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 15. november 2005 Forfatter Skrevet 15. november 2005 *misunnelig* Men du framstår ikke som det helt store husmoremnet nå, altså... Det har jeg vel aldri gjort heller. Men torsdag skal jeg og en kollega tilberede andebryst. Vintips? 0 Siter
annegunn Skrevet 15. november 2005 Skrevet 15. november 2005 Jeg synes hun andre lille hissigproppen også kan være fornuftig, men ikke så ofte... Hun har ihvertfall god vinsmak *sukk* 0 Siter
annegunn Skrevet 15. november 2005 Skrevet 15. november 2005 Det har jeg vel aldri gjort heller. Men torsdag skal jeg og en kollega tilberede andebryst. Vintips? Andebryst eller annebryst? Hva slags tilbehør skal dere ha da? 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 15. november 2005 Forfatter Skrevet 15. november 2005 Hun har ihvertfall god vinsmak *sukk* Det er ikke SÅ lange til juni. *trøster* Og jo lenger Villaltaen ligger og koser seg, jo bedre blir den. 0 Siter
annegunn Skrevet 15. november 2005 Skrevet 15. november 2005 Det er ikke SÅ lange til juni. *trøster* Og jo lenger Villaltaen ligger og koser seg, jo bedre blir den. Den står i hylla, jeg har ikke fått flyttet den ned til kjeller'n engang. *dobbeltsukk* 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 15. november 2005 Forfatter Skrevet 15. november 2005 Andebryst eller annebryst? Hva slags tilbehør skal dere ha da? Egentlig skal det visst være fransk aften. Men jeg prøver å argumentere for enkelte italienske innslag. Tror det blir foi gras (eller hvordan i huleste man staver det) til forrett. Og andebryst, altså. Men veit ike noe om tilbehøret ennå... 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 15. november 2005 Forfatter Skrevet 15. november 2005 Den står i hylla, jeg har ikke fått flyttet den ned til kjeller'n engang. *dobbeltsukk* Du får piske gubben ned en tur. 0 Siter
annegunn Skrevet 15. november 2005 Skrevet 15. november 2005 Egentlig skal det visst være fransk aften. Men jeg prøver å argumentere for enkelte italienske innslag. Tror det blir foi gras (eller hvordan i huleste man staver det) til forrett. Og andebryst, altså. Men veit ike noe om tilbehøret ennå... Til foie gras må du ha søt hvitvin, du vet det? 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 15. november 2005 Forfatter Skrevet 15. november 2005 Til foie gras må du ha søt hvitvin, du vet det? Seffern. Og så lenge den ikke er tysk, funker det bra. Konkrete tips? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.