Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Trenger litt middaghjelp jeg.

Fant ut jeg skulle prøve din kotellett stekingsmetode.

Hiver jeg de bare rå oppå rist i stekeovnen?

Men brett under med vann i?

Skal jeg ha noe i vannet? (med tanke på saus)

Hvor lenge skal de stå da? 100 grader var det ikke?

Må ha det inn med teskje her i gården, men jeg appellerer til ditt snille hjelpsomme vesen, og satser på at du hjelper en uerfaren kotellettsteker *smiler veldig pent*

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/206790-flisa/
Del på andre sider

Fortsetter under...

tar 1 dl eller sånn med vann i langpanna, bare sånn at det som renner av kotelettene ikke skal få brentsmak - krydre kotelettene og legg dem på rista over - du må ha i alle fall 200 grader i ovnen - snu dem gjerne underveis i stekinga. :-) de skal bli gyldne - og det tar litt tid da...

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/206790-flisa/#findComment-1489070
Del på andre sider

tar 1 dl eller sånn med vann i langpanna, bare sånn at det som renner av kotelettene ikke skal få brentsmak - krydre kotelettene og legg dem på rista over - du må ha i alle fall 200 grader i ovnen - snu dem gjerne underveis i stekinga. :-) de skal bli gyldne - og det tar litt tid da...

200, ok da setter jeg på det.

Tar det mange timer?

Er virkelig helt grønn jeg, har aldri laget det før.

Takker for hjelp.

Og forresten, jeg fikk sambo med på den kjøkkenradio ideen din, så nå prater han om noe skjulte høytalere og greier.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/206790-flisa/#findComment-1489078
Del på andre sider

200, ok da setter jeg på det.

Tar det mange timer?

Er virkelig helt grønn jeg, har aldri laget det før.

Takker for hjelp.

Og forresten, jeg fikk sambo med på den kjøkkenradio ideen din, så nå prater han om noe skjulte høytalere og greier.

ikke mange timer - - en halv time kanskje? - eller bare et kvarter - hehe

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/206790-flisa/#findComment-1489129
Del på andre sider

Ok, innbilte meg at slik middag var ett heldagsprosjekt.

Der ser du, har ikke peiling i det hele tatt.

Så kan du helle mer vann i langpanna når de er ferdig - og la det frese fra seg inni ovnen - sile det som er der og lage saus av det :o)

jeg bruker bare å koke opp og helle oppi brun jevner :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/206790-flisa/#findComment-1489148
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...