Gjest Shira12 Skrevet 18. november 2005 Del Skrevet 18. november 2005 Trenger litt middaghjelp jeg. Fant ut jeg skulle prøve din kotellett stekingsmetode. Hiver jeg de bare rå oppå rist i stekeovnen? Men brett under med vann i? Skal jeg ha noe i vannet? (med tanke på saus) Hvor lenge skal de stå da? 100 grader var det ikke? Må ha det inn med teskje her i gården, men jeg appellerer til ditt snille hjelpsomme vesen, og satser på at du hjelper en uerfaren kotellettsteker *smiler veldig pent* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/206790-flisa/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 18. november 2005 Del Skrevet 18. november 2005 tar 1 dl eller sånn med vann i langpanna, bare sånn at det som renner av kotelettene ikke skal få brentsmak - krydre kotelettene og legg dem på rista over - du må ha i alle fall 200 grader i ovnen - snu dem gjerne underveis i stekinga. :-) de skal bli gyldne - og det tar litt tid da... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/206790-flisa/#findComment-1489070 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira12 Skrevet 18. november 2005 Del Skrevet 18. november 2005 tar 1 dl eller sånn med vann i langpanna, bare sånn at det som renner av kotelettene ikke skal få brentsmak - krydre kotelettene og legg dem på rista over - du må ha i alle fall 200 grader i ovnen - snu dem gjerne underveis i stekinga. :-) de skal bli gyldne - og det tar litt tid da... 200, ok da setter jeg på det. Tar det mange timer? Er virkelig helt grønn jeg, har aldri laget det før. Takker for hjelp. Og forresten, jeg fikk sambo med på den kjøkkenradio ideen din, så nå prater han om noe skjulte høytalere og greier. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/206790-flisa/#findComment-1489078 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 18. november 2005 Del Skrevet 18. november 2005 200, ok da setter jeg på det. Tar det mange timer? Er virkelig helt grønn jeg, har aldri laget det før. Takker for hjelp. Og forresten, jeg fikk sambo med på den kjøkkenradio ideen din, så nå prater han om noe skjulte høytalere og greier. ikke mange timer - - en halv time kanskje? - eller bare et kvarter - hehe 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/206790-flisa/#findComment-1489129 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira12 Skrevet 18. november 2005 Del Skrevet 18. november 2005 ikke mange timer - - en halv time kanskje? - eller bare et kvarter - hehe Ok, innbilte meg at slik middag var ett heldagsprosjekt. Der ser du, har ikke peiling i det hele tatt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/206790-flisa/#findComment-1489135 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 18. november 2005 Del Skrevet 18. november 2005 Ok, innbilte meg at slik middag var ett heldagsprosjekt. Der ser du, har ikke peiling i det hele tatt. Så kan du helle mer vann i langpanna når de er ferdig - og la det frese fra seg inni ovnen - sile det som er der og lage saus av det ) jeg bruker bare å koke opp og helle oppi brun jevner 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/206790-flisa/#findComment-1489148 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 18. november 2005 Del Skrevet 18. november 2005 Ok, innbilte meg at slik middag var ett heldagsprosjekt. Der ser du, har ikke peiling i det hele tatt. ...eller fløte..... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/206790-flisa/#findComment-1489149 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira12 Skrevet 18. november 2005 Del Skrevet 18. november 2005 ...eller fløte..... Takker for tips. Da setter jeg i gang med sauslaging. Har til og med skrelt potetene idag, føler meg igrunnen ganske så huslig ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/206790-flisa/#findComment-1489209 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 18. november 2005 Del Skrevet 18. november 2005 Takker for tips. Da setter jeg i gang med sauslaging. Har til og med skrelt potetene idag, føler meg igrunnen ganske så huslig ;-) Du må fortelle hvordan det ble da! :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/206790-flisa/#findComment-1489390 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira12 Skrevet 18. november 2005 Del Skrevet 18. november 2005 Du må fortelle hvordan det ble da! :-) Maten ble knallgod den! Smakfull og god saus. Var ikke en smule igjen av kjøttet, så jeg må kjøpe mer neste gang. Takk for hjelpa! ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/206790-flisa/#findComment-1489608 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 19. november 2005 Del Skrevet 19. november 2005 Maten ble knallgod den! Smakfull og god saus. Var ikke en smule igjen av kjøttet, så jeg må kjøpe mer neste gang. Takk for hjelpa! ) Å du verden - det var bra! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/206790-flisa/#findComment-1490096 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira12 Skrevet 19. november 2005 Del Skrevet 19. november 2005 Å du verden - det var bra! Med litt hjelp fra deg og Dol, kommer husmoren fram i meg ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/206790-flisa/#findComment-1490187 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.