Gå til innhold

arme riddere


Anbefalte innlegg

hare1365380455
Skrevet

Jeg laget arme riddere i dag. Det var godt! Nam...:) Lager dere det noen gang?

Skrevet

Ja, hvert 10 år - og syns det er like godt, og blir like kvalm hver gang :)

hare1365380455
Skrevet
  flisa skrev (På 30.11.2005 den 15.06):

Ja, hvert 10 år - og syns det er like godt, og blir like kvalm hver gang :)

Det var noen år siden jeg spiste det sist også, men vi pleide å ha det av og til da jeg var liten.

Skrevet
  hare skrev (På 30.11.2005 den 15.17):

Det var noen år siden jeg spiste det sist også, men vi pleide å ha det av og til da jeg var liten.

jeg spiser alltid så mye at jeg blir kvalm! :) - - - av det også! hehe

Skrevet

Det har jeg ikke spist siden jeg var liten.

Å, det fikk jeg lyst på nå. Tror det blir kveldsmaten en kveld.

Mon tro om jeg greier og lage like gode som mamma laget...

Skrevet
  M.Angelica skrev (På 30.11.2005 den 16.07):

Høres ut som en rett med mange kalorier i :P

*kremt*

He he =D

Det tåler du! :o)

Skrevet
  morsan skrev (På 30.11.2005 den 16.08):

Kan ikke huske fra skolekjøkkendagene at vi brukte egg, bare melk, men det var kanskje en form for sparetiltak! ;-)

Jeg har i alle fall alltid brukt egg ...

Sikkert sparetiltak på skolen, ja. Det var jo flaks at dere fikk loff/brød da.

Gjest M.Angelica
Skrevet
  Gyda skrev (På 30.11.2005 den 16.09):

Det tåler du! :o)

Næh.. ikke nå før jul :P

Skrevet
  M.Angelica skrev (På 30.11.2005 den 16.11):

Næh.. ikke nå før jul :P

*s*

Skrevet
  Gyda skrev (På 30.11.2005 den 16.10):

Jeg har i alle fall alltid brukt egg ...

Sikkert sparetiltak på skolen, ja. Det var jo flaks at dere fikk loff/brød da.

Ja, he he, ellers hadde det blitt stekt melk med syltetøy på! ;-)

Husker at jeg syntes det var veldig godt uansett, og at de 2 loffskivene (?) per elev var alt for lite (spiralloff).

Jeg skeiet derfor ut og laget en porsjon hjemme noen dager etter at vi hadde dette på skolekjøkkenet. Jeg tror jeg må ha spist minst 10 loffskiver, og gjett om jeg ble kvalm!!

Kan ikke huske å ha spist det siden, og dette er mer enn et kvart sekel siden! Men kanskje jeg skulle forsøke igjen en dag?

Dog med måte! ;-)

Skrevet
  morsan skrev (På 30.11.2005 den 16.16):

Ja, he he, ellers hadde det blitt stekt melk med syltetøy på! ;-)

Husker at jeg syntes det var veldig godt uansett, og at de 2 loffskivene (?) per elev var alt for lite (spiralloff).

Jeg skeiet derfor ut og laget en porsjon hjemme noen dager etter at vi hadde dette på skolekjøkkenet. Jeg tror jeg må ha spist minst 10 loffskiver, og gjett om jeg ble kvalm!!

Kan ikke huske å ha spist det siden, og dette er mer enn et kvart sekel siden! Men kanskje jeg skulle forsøke igjen en dag?

Dog med måte! ;-)

Ja, det er nok verdt et forsøk. Jeg fikk lyst på jeg også!

Skrevet
  Gyda skrev (På 30.11.2005 den 16.04):

Det er enkelt å lage.

Her har du link jeg fant i farta, inkl. nyrørte jordbær:

http://www.mat.no/vis_oppskrift.aspx?artid=4149

Spiste det av og til som barn. Ble plutselig usikker på om vi hadde egg i blandingen. Vi hadde iallfall bare et egg til mye mer melk enn i oppskriften her. Og ingen rørte jordbær til!

hare1365380455
Skrevet
  M.Angelica skrev (På 30.11.2005 den 15.57):

Jeg har aldri smakt det, jeg =)

Det må du en gang!

hare1365380455
Skrevet
  Shira12 skrev (På 30.11.2005 den 15.44):

Det har jeg ikke spist siden jeg var liten.

Å, det fikk jeg lyst på nå. Tror det blir kveldsmaten en kveld.

Mon tro om jeg greier og lage like gode som mamma laget...

Det klarer du nok! Om jeg husker rett: 4 egg, 1/2 liter melk, 4 ss sukker, 1 ts kardemomme og kanel (husker ikke hvor mye.. 1 ts?). Visp. La brødskivene ligge i noen min. Legg de på en tallerken etter hvert. Stek i smør. Ha på kanel og sukker. :)

hare1365380455
Skrevet
  Gyda skrev (På 30.11.2005 den 16.22):

Ja, det er nok verdt et forsøk. Jeg fikk lyst på jeg også!

Det var kjempegodt i dag, så jeg skal ikke vente flere år med å lage det neste gang.....:)

hare1365380455
Skrevet
  M.Angelica skrev (På 30.11.2005 den 16.07):

Høres ut som en rett med mange kalorier i :P

*kremt*

He he =D

Men så spiser jeg det ikke hver dag heller da! :) Du må lage det en dag. Det er best å bruke fransbrød som er en dag eller tre gammelt.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...