Åsemor Skrevet 1. desember 2005 Skrevet 1. desember 2005 Har laget ei kringle-sak... med gurkemeie og greier. Hvordan lagrer jeg den? Den var nystekt for litt over en time siden, og har ligget på rist siden da. Tenkte kanskje å ha den med på besøk i morgen formiddag, er den god til da? 0 Siter
Gjest Flystripa Skrevet 1. desember 2005 Skrevet 1. desember 2005 Frys den når stekevarmen erhelt ut av baksten. Ta den opp i morgen, og lunk den 20 min i ovnen på 75 grader før du drar. 0 Siter
Åsemor Skrevet 1. desember 2005 Forfatter Skrevet 1. desember 2005 Frys den når stekevarmen erhelt ut av baksten. Ta den opp i morgen, og lunk den 20 min i ovnen på 75 grader før du drar. Takk Hvordan vet jeg at stekevarmen har gått helt ut..? 0 Siter
Gjest Vespat Skrevet 1. desember 2005 Skrevet 1. desember 2005 Takk Hvordan vet jeg at stekevarmen har gått helt ut..? Ehh, når kringla er kald? 0 Siter
Gjest Flystripa Skrevet 1. desember 2005 Skrevet 1. desember 2005 Takk Hvordan vet jeg at stekevarmen har gått helt ut..? Nå er'n sikkert klar for fryser'n! ;o) 0 Siter
Åsemor Skrevet 1. desember 2005 Forfatter Skrevet 1. desember 2005 Ehh, når kringla er kald? Tenkte kanskje det tok lenger tid før den var kald inni enn utapå... Er rimelig teit når det gjelder mat, har flere ganger spurt om poteter som kokes osv... 0 Siter
Åsemor Skrevet 1. desember 2005 Forfatter Skrevet 1. desember 2005 Nå er'n sikkert klar for fryser'n! ;o) Ja, den ble lagt i frysern ca rett etter jeg spurte i stad. Men spiser litt nå, og det var saftig godt!! Kanskje jeg kan bake flere ganger i mitt liv. 0 Siter
Gjest mpss Skrevet 1. desember 2005 Skrevet 1. desember 2005 Ja, den ble lagt i frysern ca rett etter jeg spurte i stad. Men spiser litt nå, og det var saftig godt!! Kanskje jeg kan bake flere ganger i mitt liv. Om du la den i frysern rett etter at du spurte i stad, kan den umulig ha vært kald. 0 Siter
Åsemor Skrevet 1. desember 2005 Forfatter Skrevet 1. desember 2005 Om du la den i frysern rett etter at du spurte i stad, kan den umulig ha vært kald. Rett etter det andre spørsmålet... 17.09. Så da hadde den ligget på rist i 2 timer. Holder ikke det altså? Hva skjer med den nå da? 0 Siter
Gjest Flystripa Skrevet 1. desember 2005 Skrevet 1. desember 2005 Ja, den ble lagt i frysern ca rett etter jeg spurte i stad. Men spiser litt nå, og det var saftig godt!! Kanskje jeg kan bake flere ganger i mitt liv. Jeg har trua på deg - dette får du til! Jeg har baka boller i går, og 6 brød i dag 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.