Gjest Snowqueen Skrevet 12. desember 2005 Skrevet 12. desember 2005 Jeg har glemt alt fra i fjor jeg...... Hva er det man har i melisen for at den ikke skulle bli gul? Og så hva gjør jeg for å få glasuren skikkelig rød/grønn osv.? Jeg brukte konditorfarge i fjor, men den ble så blass, selv om jeg hadde masse-masse oppi. Dere flinke damer - vær snill og hjelp meg...... 0 Siter
caprice Skrevet 12. desember 2005 Skrevet 12. desember 2005 Jeg synes konditorfargen til Cacas er ganske bra - i allefall noe av den. 0 Siter
Speak Skrevet 12. desember 2005 Skrevet 12. desember 2005 Melk eller sitronsaft. Om du bor nærme Sverige kan jeg tipse om at konditorfargen der er mye bedre. Hadde rød og gul derfra, men den grønne var kjøpt i norge. Brukte mange ganger så mye av den grønne til marsipanen som jeg gjorde av de svenske. Så tipset er: Dra på Harry-tur. 0 Siter
bettine1365380024 Skrevet 14. desember 2005 Skrevet 14. desember 2005 Ha en eggehvite i melisen i tillegg til det vannet du måtte behøve for å få riktig tykkelse. Men begynn med eggehviten, da blir melisen stivere og hvitere:) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.