Gå til innhold

Pepperkakeglasur


Anbefalte innlegg

Gjest Snowqueen

Jeg har glemt alt fra i fjor jeg......

Hva er det man har i melisen for at den ikke skulle bli gul?

Og så hva gjør jeg for å få glasuren skikkelig rød/grønn osv.? Jeg brukte konditorfarge i fjor, men den ble så blass, selv om jeg hadde masse-masse oppi.

Dere flinke damer - vær snill og hjelp meg......

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/209898-pepperkakeglasur/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Melk eller sitronsaft.

Om du bor nærme Sverige kan jeg tipse om at konditorfargen der er mye bedre. Hadde rød og gul derfra, men den grønne var kjøpt i norge. Brukte mange ganger så mye av den grønne til marsipanen som jeg gjorde av de svenske.

Så tipset er: Dra på Harry-tur.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/209898-pepperkakeglasur/#findComment-1523557
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...