Gjest Snowqueen Skrevet 12. desember 2005 Del Skrevet 12. desember 2005 Jeg har glemt alt fra i fjor jeg...... Hva er det man har i melisen for at den ikke skulle bli gul? Og så hva gjør jeg for å få glasuren skikkelig rød/grønn osv.? Jeg brukte konditorfarge i fjor, men den ble så blass, selv om jeg hadde masse-masse oppi. Dere flinke damer - vær snill og hjelp meg...... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/209898-pepperkakeglasur/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
favn Skrevet 12. desember 2005 Del Skrevet 12. desember 2005 Melk eller sitronsaft. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/209898-pepperkakeglasur/#findComment-1523429 Del på andre sider Flere delingsvalg…
caprice Skrevet 12. desember 2005 Del Skrevet 12. desember 2005 Jeg synes konditorfargen til Cacas er ganske bra - i allefall noe av den. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/209898-pepperkakeglasur/#findComment-1523553 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Speak Skrevet 12. desember 2005 Del Skrevet 12. desember 2005 Melk eller sitronsaft. Om du bor nærme Sverige kan jeg tipse om at konditorfargen der er mye bedre. Hadde rød og gul derfra, men den grønne var kjøpt i norge. Brukte mange ganger så mye av den grønne til marsipanen som jeg gjorde av de svenske. Så tipset er: Dra på Harry-tur. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/209898-pepperkakeglasur/#findComment-1523557 Del på andre sider Flere delingsvalg…
bettine1365380024 Skrevet 14. desember 2005 Del Skrevet 14. desember 2005 Ha en eggehvite i melisen i tillegg til det vannet du måtte behøve for å få riktig tykkelse. Men begynn med eggehviten, da blir melisen stivere og hvitere:) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/209898-pepperkakeglasur/#findComment-1527759 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.