tiv Skrevet 13. desember 2005 Skrevet 13. desember 2005 Hei! Skal ha en fest på lørdag. Kommer ca 30 stykker. Skal servere gløgg, men har også lyst til å servere noe litt mer mataktig. Noen forslag? Tenkte litt på fylte, bakte poteter.. men det er kanskje litt styr? Noen som har forslag på noe som er ganske greit å lage i stort kvantum og som ikke er altfor dyrt? Takker på forhånd 0 Siter
Mirabell Skrevet 13. desember 2005 Skrevet 13. desember 2005 Bakte poteter kan vel umulig være mye styr? Sette frem skåler med kryddersmør osv. Selv er jeg ikke glad i gløgg, og pleier ikke ha fest for 30 stk hjemme, så jeg har ikke flere tips. Syntes forsåvidt potetene hørtest OK ut. Men det passer ikke noe særlig til gløgg (men det er det vel ikke stort annet som gjør heller...) 0 Siter
tiv Skrevet 13. desember 2005 Forfatter Skrevet 13. desember 2005 Bakte poteter kan vel umulig være mye styr? Sette frem skåler med kryddersmør osv. Selv er jeg ikke glad i gløgg, og pleier ikke ha fest for 30 stk hjemme, så jeg har ikke flere tips. Syntes forsåvidt potetene hørtest OK ut. Men det passer ikke noe særlig til gløgg (men det er det vel ikke stort annet som gjør heller...) Gløgg er en tradisjon, men er enig i at det smaker ganske vondt. Men lager den sterk og fin og så blir det fart på festen 0 Siter
Speak Skrevet 13. desember 2005 Skrevet 13. desember 2005 Grønnsaker/dip eller ost/kjeks. + litt potetgull o.l. 0 Siter
Mirabell Skrevet 13. desember 2005 Skrevet 13. desember 2005 Gløgg er en tradisjon, men er enig i at det smaker ganske vondt. Men lager den sterk og fin og så blir det fart på festen Jepp, tradisjoner må man holde liv i, enig i det! 0 Siter
Gjest ibro Skrevet 13. desember 2005 Skrevet 13. desember 2005 Først serverer du gløgg for å få opp stemningen, med pepperkaker og marsipan inntil. Så kjøper du små baguetter, fyller dem med feks stekt kjøttdeig, baconbiter, pølsebiter, mais, en god saus og/eller annet du liker. Osteskiver på toppen. Fem minutter i ovnen er nok. Dette kan gjerne lages ferdig dagen i forveien, og settes i kjøleskapet. Serveres med øl til. Kjempegodt, og noe de fleste liker. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.