Gjest det haster og laster Skrevet 15. desember 2005 Skrevet 15. desember 2005 Inspirert av trådene nedenunder har jeg nå vært og handlet meg poteter som skal bakes (store i alu.folie) 300 grader i ovnen, ok, men hvor i ovnen da? midt på, nederst, øverst? hilsen grønn baker 0 Siter
Åsemor Skrevet 15. desember 2005 Skrevet 15. desember 2005 De sa 200 til meg. Vi hadde de midt i. 0 Siter
Lillemus Skrevet 15. desember 2005 Skrevet 15. desember 2005 Nå måtte jeg sannelig ut på kjøkkenet og sjekke - finnes det stekeovner som går til 300 grader??? Min går til 250 og det tror jeg de tidligere ovnene mine har gjort også. 0 Siter
tuss&troll Skrevet 15. desember 2005 Skrevet 15. desember 2005 200 gr. midt i ovnen, skjær gjerne et lite kryss i poteten. Sjekket også min ovn, den går også kun til 250 gr., har en pizzafunksjon som varmer ovnen på 260 gr., men den slår seg automatisk ned til 240 gr. når 260 gr. er nådd. 0 Siter
Gjest det haster og laster Skrevet 15. desember 2005 Skrevet 15. desember 2005 De sa 200 til meg. Vi hadde de midt i. Hehehe, min går bare til 220, så det. Var selvsagt en skrivefeil. 0 Siter
Soria Skrevet 15. desember 2005 Skrevet 15. desember 2005 Nå måtte jeg sannelig ut på kjøkkenet og sjekke - finnes det stekeovner som går til 300 grader??? Min går til 250 og det tror jeg de tidligere ovnene mine har gjort også. Min går til 300 0 Siter
Dorthe Skrevet 15. desember 2005 Skrevet 15. desember 2005 Nå måtte jeg sannelig ut på kjøkkenet og sjekke - finnes det stekeovner som går til 300 grader??? Min går til 250 og det tror jeg de tidligere ovnene mine har gjort også. Min går også til 300 0 Siter
Gjest det haster og laster Skrevet 15. desember 2005 Skrevet 15. desember 2005 Min går også til 300 Hm, hva bruker man 300 til da? 0 Siter
fresja Skrevet 15. desember 2005 Skrevet 15. desember 2005 Min går til 275, men jeg tror ikke jeg har hatt den på fullt. 0 Siter
flisa Skrevet 16. desember 2005 Skrevet 16. desember 2005 STORE bakepoteter bergener jeg 6 minutter pr. potet i micoren - da bare prikker jeg hull i skalelt med en gaffel og slenger de inn - når tiden er ute, så tar jeg de ut og pakker de inn i folie -og SÅ lager jeg den andre maten - potetene blir kjempefine! og kjekt om man f.eks bare er 2 stk. som skal ha. Det lønner seg jo ikke om man overskrider antallet som gjør at det går fortere i stekovnen - -- men jeg har 2 microer da så....hehe 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.