Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva er ditt favorittpålegg i jula?

Mitt er definitivt svigermors kjøttrull! På grovt, hjemmebakt brød.

Fortsetter under...

Gjest mirakel*2?
Skrevet

røket laks sammen med egg på varme rundstykker

laguna1365380434
Skrevet

Bayonneskinken hos bestemor er hvertfall konge! :-) Ellers er det jo så mye snadder på fat i disse dager at det blir vrient å single ut favoritter!

:-)

Gjest den ekte noor
Skrevet

Hjemmebakt brød med medisterkake, sennep og egg:)

Annonse

Skrevet

Sylte og grov sennep.

Røkt skinke og waldorfsalat.

Skrevet

Edamerost. Vel å merke ordenlig hollandsk edamer med rød voks, ikke norske etterlikninger.

Det er sikkert noe av det verste i verden å spise, håpløs fettprosent og milliarder karbohydrater, men jeg gjør det hver jul allikevel.

Lammerull og røkelaks er heller ikke verst

synes

Skrevet

Sylte og sennep, og roastbeaf med remulade og sprøstekt løk.

Røkelaks og eggerøre er også godt.

Påleggsalternativene over må naturligvis serveres på ferske rundstykker. Sånne halvstekte en selv gjør helstekte.

Oh baby!

Skrevet

Gul ost.

Eh joda, jeg vet det ikke er julepålegg, men jeg står heller over sylte-greiene og spiser ost jeg. :-)

Evt. skeier jeg ut med servelat i tillegg ;-P

hehe

Annonse

Skrevet

Lammerull, einerrøkt laks på egg, og peppersursild er mine favoritter. Jeg spiser det stort bare i julen.

Skrevet

Hjorterull!!!

Hm? Hva er det - rent bortsett fra hjortekjøtt?

Skrevet

Hm? Hva er det - rent bortsett fra hjortekjøtt?

Tja, hadde jeg bare visst det så.... Det er moren min som lager det til oss ;-)

Jeg tror det er laget på akkurat samme måten som fårerull(?). Rosaaktig rull med mer fett i (hvitt) er den mest vanlige. Er det noe som heter svinerull? eller fårerull?

Hærlighet, nå avslører jeg sannelig mine manglende husmorevner på kjøkkenet ;-/

Skrevet

Tja, hadde jeg bare visst det så.... Det er moren min som lager det til oss ;-)

Jeg tror det er laget på akkurat samme måten som fårerull(?). Rosaaktig rull med mer fett i (hvitt) er den mest vanlige. Er det noe som heter svinerull? eller fårerull?

Hærlighet, nå avslører jeg sannelig mine manglende husmorevner på kjøkkenet ;-/

Man lager det på samme måten som lammerull, ja. Jeg har laget både hjorterull og rådyrrull.

Vilt er magrere enn lam, så kanskje noen vil legge til litt ekstra fett, men det klarer jeg meg godt uten.

Skrevet

Man lager det på samme måten som lammerull, ja. Jeg har laget både hjorterull og rådyrrull.

Vilt er magrere enn lam, så kanskje noen vil legge til litt ekstra fett, men det klarer jeg meg godt uten.

Lammerull var det jeg tenkte på, ja!

Jeg klarer ikke de andre formene for rull pga alt fettet. Hjorterull er derimot nyyydelig :-)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...