Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Tok ut de kotelettene som fulgte med ribba. De er veldig tykke og tenkte og steke de i stekeovnen. Ikke med fløte eller noe, men i stedenfor i pannen. Noen som kan si meg hvordan man gjør det?

Fortsetter under...

delphina1365380402
Skrevet

Det er bare å legge de i langpanna (hell 1-2 dl vann i eller et par spiseskjeer matolje) og la de surre. Jeg bruker å gi dem god tid på svak varme (130-150 grader) og til slutt kan du sette påå temperaturen skikkelig så de får fin farge. Det er veldig godt å legge i grønnsakene i panna - løk, squash, biter av persillerot eller pastinakk osv. Poteter trenger litt lengre tid hvis du ikke høvler dem eller skjører tynt opp.

Skrevet

Legg kotelettene på rist med langpanna under.

Fyll langpanna med ca 5 dl vann.

Ovnen på ca 200 grader.

Etter steking kan du sile vannet/sjyen i panna å bruke i sausen.

Skrevet

Legg kotelettene på rist med langpanna under.

Fyll langpanna med ca 5 dl vann.

Ovnen på ca 200 grader.

Etter steking kan du sile vannet/sjyen i panna å bruke i sausen.

Takk!

Ca hvor lenge i ovnen?

Skrevet

Det er bare å legge de i langpanna (hell 1-2 dl vann i eller et par spiseskjeer matolje) og la de surre. Jeg bruker å gi dem god tid på svak varme (130-150 grader) og til slutt kan du sette påå temperaturen skikkelig så de får fin farge. Det er veldig godt å legge i grønnsakene i panna - løk, squash, biter av persillerot eller pastinakk osv. Poteter trenger litt lengre tid hvis du ikke høvler dem eller skjører tynt opp.

ca hvor lengde?

Skrevet

Legg kotelettene på rist med langpanna under.

Fyll langpanna med ca 5 dl vann.

Ovnen på ca 200 grader.

Etter steking kan du sile vannet/sjyen i panna å bruke i sausen.

Omtrent en time tror jeg.

Jeg følger med under stekingen og snur de ett par ganger og ser når de er ferdige derfor vet jeg ikke nøyaktig steketid.

Annonse

Skrevet

Takk!

Ca hvor lenge i ovnen?

Omtrent en time tror jeg. Jeg følger med under stekingen og snur de ett par ganger og ser når de er ferdige derfor vet jeg ikke nøyaktig steketid.

Skrevet

Nå skal du høre hvordan du får verdens beste koteletter! Stek i stekepanna til de er brune. Pepre litt. Legg i form/langpanne sammen med løk, gulerøtter osv. Ha folie eller lokk over. Stek på ca. 120 grader i 3-4 timer. Gjerne lenger, men gå da ned i grader. Da får du snaddermøre koteletter, som nesten smelter i munnen.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...