Babette Skrevet 2. januar 2006 Skrevet 2. januar 2006 .. Kan man lage noe godt av det? Jeg fikk så fryktelig lyst på rognekaker, men har ikke tilgang på ordentlig torskerogn. Går det an å spe ut boksevarianten med egg, litt mel osv. og steike kaker av ? På forhånd takk for tips, aller helst med oppskrift. Det går vel an å steike "materien" slik den er, men da blir kakene så løse. 0 Siter
Gjest enkelt og godt sier han Skrevet 2. januar 2006 Skrevet 2. januar 2006 Mannen min kjøper en boks, og så skjærer han det i skiver og steker på panna. 0 Siter
Babette Skrevet 2. januar 2006 Forfatter Skrevet 2. januar 2006 Mannen min kjøper en boks, og så skjærer han det i skiver og steker på panna. Joda, men jeg synes de blir for løse og tørre. 0 Siter
morsan Skrevet 2. januar 2006 Skrevet 2. januar 2006 Joda, men jeg synes de blir for løse og tørre. mener å huske fra skolekjøkkenet at vi la skivene i vispet og krydret egg og deretter rullet dem i kavring (?) og stekte. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.