Gå til innhold

Filtrering av kokekaffe


Anbefalte innlegg

Gjest helleP
Skrevet

Mannen min drikker en del kaffe (1/2 liter per dag?), og drikker da vanligvis kokekaffe. Det viser seg jo i en del undersøkelser at kokekaffe ikke er så bra, det er bedre å drikke filterkaffe, særlig med tanke på kolesterolet. Mannen min mener at kokekaffen hans blir sunnere om han tømmer den gjenom et filter, før han har den på kaffekanna, stemmer dette?

Fortsetter under...

Gjest Einar Søyland, spesialist i hjertesykdom
Skrevet

Svar til Helle.

Grunnen til at kokekaffen er noe mer usunn, er at endel av de oljer og andre stoff som tas ut av kaffebønnene ved 100 grader er anderledes enn de som oppstår ved traktetemperatur.

Din mann klarer ikke å kompensere for det ved å "sile" kaffen gjennom et filter.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...