Sofies mamma Skrevet 2. mars 2006 Skrevet 2. mars 2006 Jeg skal lage karbonader av kjøttdeig. Har bare stekt i panne tidligere, men det har jeg ikke mulighet til i dag. Går det an å lage deigen, forme de, legge de på en plate og steke de gjennomstekte i stekeovnen? Har noen oppskrift på det? 0 Siter
Cumbria Skrevet 2. mars 2006 Skrevet 2. mars 2006 Det går fint å steke dem i ovnen - bare legg dem utover på bakepapir og stek dem på 200 grader. Kan bli litt tørre, så spander en liten klatt margarin på toppen av hver kake. Et annet alternativ er å lage "kjøttbrød" i ildfast form. Trenger selvsagt lenger tid, men blir kjempegodt hvis du har litt ekstra snadder i deigen - løk, sopp eller baconbiter. 0 Siter
Sofies mamma Skrevet 2. mars 2006 Forfatter Skrevet 2. mars 2006 Det går fint å steke dem i ovnen - bare legg dem utover på bakepapir og stek dem på 200 grader. Kan bli litt tørre, så spander en liten klatt margarin på toppen av hver kake. Et annet alternativ er å lage "kjøttbrød" i ildfast form. Trenger selvsagt lenger tid, men blir kjempegodt hvis du har litt ekstra snadder i deigen - løk, sopp eller baconbiter. Hvor lenge skal jeg steke de på 200 grader? De blir helt gjennomstekt? Gjør ingenting om de blir litt tørre. 0 Siter
Cumbria Skrevet 2. mars 2006 Skrevet 2. mars 2006 Hvor lenge skal jeg steke de på 200 grader? De blir helt gjennomstekt? Gjør ingenting om de blir litt tørre. Har aldri tatt tida... Men når jeg lager kjøttboller på pizza er de iallefall gjennomstekt når pizzaen er stekt, ca. 20 min. Du får bare prøve deg fram, del ei kake og sjekk konsistensen underveis. 0 Siter
Moraki Skrevet 2. mars 2006 Skrevet 2. mars 2006 Det går fint å steke dem i ovnen - bare legg dem utover på bakepapir og stek dem på 200 grader. Kan bli litt tørre, så spander en liten klatt margarin på toppen av hver kake. Et annet alternativ er å lage "kjøttbrød" i ildfast form. Trenger selvsagt lenger tid, men blir kjempegodt hvis du har litt ekstra snadder i deigen - løk, sopp eller baconbiter. Du kan også ta en teskje olivenolje på hver karbonade før du setter de inn. Da får det trukket seg gkennom hele mens det steker :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.