Gjest (Anonymous) Skrevet 19. mars 2001 Skrevet 19. mars 2001 Hei! Hva skal verdiene ligge på,hva er normalt og hva er for lavt og høyt??Før og etter mat og fastende? Er det normalt og få lavere blodsukker etter 1 1/2 time etter mat?Eller skal det bli høyere? 0 Siter
Gjest Stein Vaaler Skrevet 26. mars 2001 Skrevet 26. mars 2001 Hei Hos mennesker uten diabetes ligger blodsukkeret vanligvis mellom 4 og 8 mmol/l. Om morgenen før frokost er verdien lavest og stiger gjerne opp mot 7 til 8 mmol/l en til to timer etter mat. Hos noen mennesker som har et raskt insulinsvar kan verdien allerede begynne å synke igjen etter en time. Dette varierer mye fra person til person og fra måltid til måltid. Like før neste måltid kan verdien igjen gå ned til 4 til 5 mmol/l. Vennlig hilsen 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.