Gemini Skrevet 4. mai 2006 Skrevet 4. mai 2006 Salt og søtt sammen er godt! Bare prøv. Salt og søtt muligens ja, men fett og søtt? Vel, jeg tror ikke jeg har gått glipp av noen stor kulinarisk opplevelse. :-) 0 Siter
Babette Skrevet 4. mai 2006 Skrevet 4. mai 2006 DET tror jeg er mer ålreit kombinasjon av bacon og andre matvarer. Det er nok mest ift. søtt at det krasjer for meg. Bacon til gratinert blomkål er en av få retter jeg husker med glede fra skolekjøkkenet. Men når jeg tenker meg om, så er det heller få ganger jeg har laget det selv... Ja, bacon er i det hele tatt veldig godt, synes jeg. Men hva synes du om rømmegrøt med sukker og kanel og spekemat til? Det blir jo også krasj mellom søtt og salt. Og godt. 0 Siter
Gemini Skrevet 4. mai 2006 Skrevet 4. mai 2006 Ja, bacon er i det hele tatt veldig godt, synes jeg. Men hva synes du om rømmegrøt med sukker og kanel og spekemat til? Det blir jo også krasj mellom søtt og salt. Og godt. Det har jeg heller ingen erfaring med å kombinere. Og med tanke på at jeg bør NED flerfoldige titalls kilo, så tror jeg ikke at jeg skal ha noen målsetning om å få i meg mer bacon eller annet fett enn jeg allerede får i meg :-) 0 Siter
Gjest Settlers Skrevet 4. mai 2006 Skrevet 4. mai 2006 Ja, bacon er i det hele tatt veldig godt, synes jeg. Men hva synes du om rømmegrøt med sukker og kanel og spekemat til? Det blir jo også krasj mellom søtt og salt. Og godt. "Men hva synes du om rømmegrøt med sukker og kanel og spekemat til?" Hva med rømmegrøt med sukker, kanel, smelta smør og rosiner? Det brukes også... Det blir for rart for meg altså, uten rosiner takk. :-) 0 Siter
Babette Skrevet 4. mai 2006 Skrevet 4. mai 2006 "Men hva synes du om rømmegrøt med sukker og kanel og spekemat til?" Hva med rømmegrøt med sukker, kanel, smelta smør og rosiner? Det brukes også... Det blir for rart for meg altså, uten rosiner takk. :-) Jeg har fått grøt med rosiner i Trøndelagen, men synes det ble litt småkvalmt. Det var også der jeg debuterte med pannekake med både blåbærsyltetøy og bacon, som falt i smak. Trøndere er noen skikkelige matvrak. Sånn stort sett. 0 Siter
Gjest Settlers Skrevet 4. mai 2006 Skrevet 4. mai 2006 Det har jeg heller ingen erfaring med å kombinere. Og med tanke på at jeg bør NED flerfoldige titalls kilo, så tror jeg ikke at jeg skal ha noen målsetning om å få i meg mer bacon eller annet fett enn jeg allerede får i meg :-) Smakte noe godt her i dag da; Snack -a- Jacks fra Quaker. Barbecue-smak. DET var godt det! Og bare 120 kcal på en pose. Når du nevner kalorier og fett og sånn, mener jeg :-) 0 Siter
Gjest Settlers Skrevet 4. mai 2006 Skrevet 4. mai 2006 Jeg har fått grøt med rosiner i Trøndelagen, men synes det ble litt småkvalmt. Det var også der jeg debuterte med pannekake med både blåbærsyltetøy og bacon, som falt i smak. Trøndere er noen skikkelige matvrak. Sånn stort sett. Rømmegrøt med rosiner er vel ikke tradisjon i Trøndelag, er det? Trodde det var på Vestlandet jeg. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 4. mai 2006 Skrevet 4. mai 2006 Det er veldig godt med bacon til fiskeboller i hvit saus! Og til kokt torsk også. Det kan jeg faktisk tenke meg, så neste gang vi skal ha fiskeboller blir det med bacon til :-) 0 Siter
Babette Skrevet 4. mai 2006 Skrevet 4. mai 2006 Rømmegrøt med rosiner er vel ikke tradisjon i Trøndelag, er det? Trodde det var på Vestlandet jeg. Det kan godt hende. Men jeg har kun spist det i Trøndelagen. Kan hende noen i den familien brakte med seg en vestlandstradisjon, det vet jeg ikke. 0 Siter
Babette Skrevet 4. mai 2006 Skrevet 4. mai 2006 Det kan jeg faktisk tenke meg, så neste gang vi skal ha fiskeboller blir det med bacon til :-) Og revne eller kokte gulrøtter, og poteter. Og karri. Men det må være Vesterålens fiskeboller. 0 Siter
Gemini Skrevet 4. mai 2006 Skrevet 4. mai 2006 Smakte noe godt her i dag da; Snack -a- Jacks fra Quaker. Barbecue-smak. DET var godt det! Og bare 120 kcal på en pose. Når du nevner kalorier og fett og sånn, mener jeg :-) Huff, den liker jeg ikke. Sour cream & chive derimot. Eller cheese-varianten. 0 Siter
Gjest Settlers Skrevet 4. mai 2006 Skrevet 4. mai 2006 Huff, den liker jeg ikke. Sour cream & chive derimot. Eller cheese-varianten. De variantene skal også prøves ut, men jeg synes det var en deilig kryddersmak jeg. Det var noe annet enn de smakløse riskjeksene som jeg husker.. 0 Siter
Gemini Skrevet 4. mai 2006 Skrevet 4. mai 2006 De variantene skal også prøves ut, men jeg synes det var en deilig kryddersmak jeg. Det var noe annet enn de smakløse riskjeksene som jeg husker.. sour cream & chive = rømme og gressløk, så der er det jo en krydder/urtesmak. Ikke at jeg har tenkt over at det akkurat var gressløk, men god kryddersmak på den ja. Ostevarianten har jo en "touch" av cheese-doodles-smak. 0 Siter
Gjest Settlers Skrevet 4. mai 2006 Skrevet 4. mai 2006 sour cream & chive = rømme og gressløk, så der er det jo en krydder/urtesmak. Ikke at jeg har tenkt over at det akkurat var gressløk, men god kryddersmak på den ja. Ostevarianten har jo en "touch" av cheese-doodles-smak. Hørtes godt ut! Er så glad jeg fant de posene i butikken, jeg :-} Greit med noe snacks om er litt sunnere. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 5. mai 2006 Skrevet 5. mai 2006 Og revne eller kokte gulrøtter, og poteter. Og karri. Men det må være Vesterålens fiskeboller. Jepp, der er jeg enig :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.