Mary Poppins Skrevet 10. mai 2006 Skrevet 10. mai 2006 Noen som har en virkelig god oppskrift? Gjerne en litt sunnere variant. Jeg tenker bytte ut noe av melet med havregryn, for jeg har hørt at det blir litt sunnere av det. Blir det like godt? 0 Siter
Lillemus Skrevet 10. mai 2006 Skrevet 10. mai 2006 Jeg hiver ofte en neve eller to med havregryn i vaffelrøra og tar litt mindre sukker i. De blir ikke så søte som vanlig, men stort sett går de da ned. ) 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 10. mai 2006 Forfatter Skrevet 10. mai 2006 Jeg hiver ofte en neve eller to med havregryn i vaffelrøra og tar litt mindre sukker i. De blir ikke så søte som vanlig, men stort sett går de da ned. ) takk 0 Siter
Lisabeth Skrevet 10. mai 2006 Skrevet 10. mai 2006 Havremel eller fin sammalt hvete kan også brukes. Jeg synes igrunnen det blir vel så godt som havregryn, da vaflene ikke blir så harde. 0 Siter
Gemini Skrevet 10. mai 2006 Skrevet 10. mai 2006 Moren min brukte alltid en blanding av sammalt hvete og havregryn, eller bare sammalt mel. Dvs. ikke bare da, men byttet ut en stor del av hvetemelet. Men mest vanlig hvetemel (eller kanskje speltmel blir sunnere?). Når jeg tenker meg om, så tror jeg moren min også brukte surmelk i røra. Hm - det var sånt man skulle ha lært seg eller skrevet ned... 0 Siter
org Skrevet 10. mai 2006 Skrevet 10. mai 2006 Jeg bruker også litt havregryn i røra. Da er det viktig at ungene ikke ser røra etterpå, for den blir jo litt grå og "klumpete". Så da liker de ikke de vaflene... 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 10. mai 2006 Forfatter Skrevet 10. mai 2006 Jeg bruker også litt havregryn i røra. Da er det viktig at ungene ikke ser røra etterpå, for den blir jo litt grå og "klumpete". Så da liker de ikke de vaflene... Den eneste ungen som skal spise vafler her er meg ;-) 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 10. mai 2006 Forfatter Skrevet 10. mai 2006 Moren min brukte alltid en blanding av sammalt hvete og havregryn, eller bare sammalt mel. Dvs. ikke bare da, men byttet ut en stor del av hvetemelet. Men mest vanlig hvetemel (eller kanskje speltmel blir sunnere?). Når jeg tenker meg om, så tror jeg moren min også brukte surmelk i røra. Hm - det var sånt man skulle ha lært seg eller skrevet ned... Takk for svar, ble ikke noe valfer idag fordi jeg fant ut at jeg ikke hadde melk, men skal prøve det ut imorgen 0 Siter
Mista nikket Skrevet 10. mai 2006 Skrevet 10. mai 2006 Går du inn på detsoteliv.no og søker på vafler der, får du opp noen forslag 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 11. mai 2006 Skrevet 11. mai 2006 Jeg bruker bl.a. skummet kulturmelk, litt kardemomme og vaniljesukker. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.