Gå til innhold

17. mai-frokost, hva er obligatorisk?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal ha noen venner på 17. mai-frokost, og skal servere rundstykker, godt nybakt brød, spekeskinke, eggerøre, potetsalat, kokte egg, salat (kanskje en gresk!), te, kaffe, juice.

Hva mer bør på bordet? :-)

Videoannonse
Annonse
  • Svar 49
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • Gemini

    16

  • flisa

    6

  • Alana

    6

  • Dorthe

    4

Mest aktive i denne tråden

Gjest et par ting
Skrevet

Leverpostei, brunost, gulost, agurk, tomat.

Gjest Aimabel
Skrevet

Leverpostei, brunost, gulost, agurk, tomat.

så kjedelig pålegg, når hun har laget så mye annet ekstra godt?

Gjest Aimabel
Skrevet

hva med noe sjømat? Reker/laks el? Og kanskje noe brie, eller ridder?

Skrevet

Nugatti..., i tilfelle det kommer barn:-)

Men ellers så tror jeg du kun mangler meg...rundt bordet:-)

Skrevet

Nugatti..., i tilfelle det kommer barn:-)

Men ellers så tror jeg du kun mangler meg...rundt bordet:-)

Det eneste barnet som kommer, skal nyte medbragt :-)

Gjest KariKruskakli
Skrevet

Jeg synes det holder jeg, for du skal vel ikke ha koldtbord.

Det eneste kunne være litt røkt laks, men det er ikke nødvendig det heller.

Skrevet

Jeg synes det høres utrolig godt ut som det er. Jeg ville ikke savnet noe. Skulle jeg likevel absolutt valgt noe, ville det blitt røykalaks og hvitost.

Skrevet

Den trygge gode gulosten!

Ville kanskje tatt med litt røkt ørret, og kanskje litt sild (som jeg ikke kan fordra selv!)

Skrevet

Den trygge gode gulosten!

Ville kanskje tatt med litt røkt ørret, og kanskje litt sild (som jeg ikke kan fordra selv!)

Gulost (og kanskje en annen ost) blir det.

Kanskje også røkelaks, men absolutt ikke sild. Jeg kan ikke fordra det selv, og er så vrang (og dårlig vertinne?) at jeg ikke setter det frem på mitt bord.

Skrevet

Gulost (og kanskje en annen ost) blir det.

Kanskje også røkelaks, men absolutt ikke sild. Jeg kan ikke fordra det selv, og er så vrang (og dårlig vertinne?) at jeg ikke setter det frem på mitt bord.

Sursild er jo så godt!

Skrevet

så kjedelig pålegg, når hun har laget så mye annet ekstra godt?

Tja... Hva som er ekstra godt er vel temmelig individuelt?

Gjest Aimabel
Skrevet

Tja... Hva som er ekstra godt er vel temmelig individuelt?

joda, det er sant :-)

Hvis jeg pleide å spise spekeskinke og eggerøre hver dag, så hadde en skive brunost vært topp! ;-)

Skrevet

Sursild er jo så godt!

Jeg spiser mye heller rå kråkebollerogn :)

Skrevet

Jeg spiser mye heller rå kråkebollerogn :)

jeg spiser sursild på julekaker med rosiner og sukater - det er dabla godt. faren min og jeg sitter da som regel alene og spiser det - hehe

Skrevet

jeg spiser sursild på julekaker med rosiner og sukater - det er dabla godt. faren min og jeg sitter da som regel alene og spiser det - hehe

Men har du smakt rå kråkebollerogn? Hvis ikke, frister det?

Skrevet

jeg spiser sursild på julekaker med rosiner og sukater - det er dabla godt. faren min og jeg sitter da som regel alene og spiser det - hehe

Ugh!

* peker på psykiatriforum *

Skrevet

Men har du smakt rå kråkebollerogn? Hvis ikke, frister det?

jeg kunne sikkert ha prøvd! :) Jeg åt rå østers i fjor i Normandie - åt og åt, fru Blom - jeg holdt jo på å kaste opp, -minte meg og andres snørrklyse....fikk for meg det.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...