Gå til innhold

Suksessterte (som den lages i Finnmark)


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Her er min "terte " og den blir veldig god .

5 egg

200 gr mandler

200 gr melis

1 ts bakepulver

1 dl fløte

125 gr sukker

150 gr usaltet smør

1 pl gelatin

100 gr sjokolade

5 eggehviter piskes stive (om du har noen korn salt i bli de veldig stive ) og tilsettes malte mandler , melis og bakepulver . Røres forsiktig sammen og deles i to like deler og helles i to smurte former på 22 cm . Stekes på nederste rille på 180 gr i 25-30 min .

Eggekrem:

fløte , eggeplommer og sukker røres sammen og koes opp på svak varme . Røres hele tiden til kremen tykkner . Avkjøl ett par min og tilsett oppbløtet gelatin og smør . La den stå kaldt slik at den blir stiv .

2/3 av kremen has i mellom kakebunnene . sjokoladen smeltes med en ts fløte og smøres på toppen . Resten av kremen sprøytes på som pynt .

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...