Gå til innhold

Blånn på kjøkkenet!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kan man steke (oppskjærte) poteter på stekepanna uten å koke de først?

Videoannonse
Annonse
Gjest ChiengMai
Skrevet

Råstekte poteter er kjempegodt. Stek dem med skall i peanøttolje og ha på salt og litt pepper. Det er yndlingsmaten til eldstemann her i huset.

Gjest Princess Peach
Skrevet

Ja, det tror jeg går fint. Det er kjempegodt å skjære dem opp i båter, ta litt olje, salt og pepper på og steke dem i stekeovnen! *slafs*

Skrevet

Ja, det tror jeg går fint. Det er kjempegodt å skjære dem opp i båter, ta litt olje, salt og pepper på og steke dem i stekeovnen! *slafs*

Takk!

Jeg kom på det helt selv å steike de. Jeg gjør framgang p kjøkkenet! *LOL*

Skrevet

Råstekte poteter er kjempegodt. Stek dem med skall i peanøttolje og ha på salt og litt pepper. Det er yndlingsmaten til eldstemann her i huset.

Takk for tipset!! Dette skal jeg prøve med en gang :D

Skrevet

Jada! Nammis!

Wohoo..

Føler meg nesten som en som har peil. på kjøkknet nå ;)

Gjest Princess Peach
Skrevet

[quote name=Angelica :o)' timestamp='1156433162' post='3258494]

Takk!

Jeg kom på det helt selv å steike de. Jeg gjør framgang p kjøkkenet! *LOL*

Flinka. :)

Skrevet

[quote name=Angelica :o)' timestamp='1156433220' post='3258497]

Wohoo..

Føler meg nesten som en som har peil. på kjøkknet nå ;)

*Hehe* Min kjære innbilder seg at jeg er flink til å lage mat. Verden vil bedras, sier jeg bare. ;o)

Skrevet

*Hehe* Min kjære innbilder seg at jeg er flink til å lage mat. Verden vil bedras, sier jeg bare. ;o)

Hi hi ;)

Når vet jeg at de er ferdige?

Skrevet

Vask og tørk poteter. Skjær dem i båter og legg dem i en ildfast form. Hell over olivenolje, friske krydderurter, salt og pepper. Stek potetene ½ time ved 225 grader.

Skrevet

Vask og tørk poteter. Skjær dem i båter og legg dem i en ildfast form. Hell over olivenolje, friske krydderurter, salt og pepper. Stek potetene ½ time ved 225 grader.

Takk for tipset, men har de på stekepanna nå :)

Skrevet

[quote name=Angelica :o)' timestamp='1156433788' post='3258506]

Hi hi ;)

Når vet jeg at de er ferdige?

Bruk en gaffel, når de kjennes myke ut (som kokte poteter) er de ferdige. :o)

hare1365380455
Skrevet

[quote name=Angelica :o)' timestamp='1156433220' post='3258497]

Wohoo..

Føler meg nesten som en som har peil. på kjøkknet nå ;)

Hehe, kos deg med nye kokkekunster!

Gjest ChiengMai
Skrevet

[quote name=Angelica :o)' timestamp='1156433162' post='3258494]

Takk!

Jeg kom på det helt selv å steike de. Jeg gjør framgang p kjøkkenet! *LOL*

Du er kanskje ikke så blånn som du tror! :-D

hare1365380455
Skrevet

Bruk en gaffel, når de kjennes myke ut (som kokte poteter) er de ferdige. :o)

Jeg husker en kanongod krydderblanding som fantes en kort periode... Hvorfor forsvant den, tro?

*har lyst på stekte poteter*

Gjest ChiengMai
Skrevet

Ja, det tror jeg går fint. Det er kjempegodt å skjære dem opp i båter, ta litt olje, salt og pepper på og steke dem i stekeovnen! *slafs*

Av en eller annen grunn syns jeg de smaker bedre av å bli stekt i stekepanne.

Skrevet

Du er kanskje ikke så blånn som du tror! :-D

Kanskje ikke? He he..

*Ser lyset i tunnelen*

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...