Gjest også litt "blånn" Skrevet 24. august 2006 Skrevet 24. august 2006 Hvorfor blir de alltid ødelagt når jeg steker de? Jeg har smør i panna og vender dem. 0 Siter
org Skrevet 24. august 2006 Skrevet 24. august 2006 De blir ikke ødelagt i stekeovnen, for da trenger du ikke snu dem. 0 Siter
Gjest Frustrert frue Skrevet 24. august 2006 Skrevet 24. august 2006 De blir ikke ødelagt i stekeovnen, for da trenger du ikke snu dem. Hæ? I ovnen?? Hvordan gjør du det? Fortell:o) Grader? Hvor lenge? Så lurt, jeg hater å steke fiskepinner, det stinker i hele huset og de blir så teite:o) 0 Siter
Gjest AveM Skrevet 24. august 2006 Skrevet 24. august 2006 Les på pakken om det skal brukes margarin. Det står på den typen jeg kjøper at man ikke trenger margarin eller olje. 0 Siter
meg__123! Skrevet 24. august 2006 Skrevet 24. august 2006 Les på pakken om det skal brukes margarin. Det står på den typen jeg kjøper at man ikke trenger margarin eller olje. sto på en pakke som jeg kjøpte en gang, at jeg ikke skulle bruke smør/olje i panna, men da satt de seg bare fast. syns det ble bedre med olje i panna.. 0 Siter
Gjest også litt "blånn" Skrevet 24. august 2006 Skrevet 24. august 2006 Hæ? I ovnen?? Hvordan gjør du det? Fortell:o) Grader? Hvor lenge? Så lurt, jeg hater å steke fiskepinner, det stinker i hele huset og de blir så teite:o) Vi har kun hatt det 2-3 ganger på 6 år, så det er ikke så ofte. Ungene synes det er godt, og jeg hadde til pommes frites og tomatbønner. 0 Siter
Lillemus Skrevet 24. august 2006 Skrevet 24. august 2006 Vi har kun hatt det 2-3 ganger på 6 år, så det er ikke så ofte. Ungene synes det er godt, og jeg hadde til pommes frites og tomatbønner. Jeg synes fiskepinner er kjempegodt jeg! ) Men jeg har det ikke så veldig ofte da, ungene spiser det, men de er ikke overbegeistret og når jeg er alene spiser jeg heller noe annet, som kylling eller ovnsbakt laks. 0 Siter
org Skrevet 24. august 2006 Skrevet 24. august 2006 Hæ? I ovnen?? Hvordan gjør du det? Fortell:o) Grader? Hvor lenge? Så lurt, jeg hater å steke fiskepinner, det stinker i hele huset og de blir så teite:o) Selv kan jeg ikke utstå fiskepinner, så det er sagt. Men det sklir ned, hvis jeg har lettrømme på. I stekeovn: 225 grader i 10 - 12 minutter står det på pakken jeg har i fryseren. Det er av merke Findus. 0 Siter
Gjest neve Skrevet 24. august 2006 Skrevet 24. august 2006 Hæ? I ovnen?? Hvordan gjør du det? Fortell:o) Grader? Hvor lenge? Så lurt, jeg hater å steke fiskepinner, det stinker i hele huset og de blir så teite:o) Har de bare i ovnen jeg og, bruker bare å skru den på tja.. 175 grader kanskje? Varmluft er best, da blir de litt sprø Brukte å ha ris, grønnsaker og kanskje en fiskesaus til, men nå er det slutt. Trodde det var sunt, men trimme-Kari sier det er junk-food:( 0 Siter
Gjest soljenta_83 Skrevet 25. august 2006 Skrevet 25. august 2006 Jeg synes fiskepinner er kjempegodt jeg! ) Men jeg har det ikke så veldig ofte da, ungene spiser det, men de er ikke overbegeistret og når jeg er alene spiser jeg heller noe annet, som kylling eller ovnsbakt laks. Ovnsbakt laks hørtes kjempegodt ut nå. Hvordan pleier du å lage det? Og hva har du til? 0 Siter
Lillemus Skrevet 25. august 2006 Skrevet 25. august 2006 Ovnsbakt laks hørtes kjempegodt ut nå. Hvordan pleier du å lage det? Og hva har du til? Jeg tar et stort stykke aluminumsfolie og smører litt smør på midten. Der legger jeg et laksestykke til en person. Så legger jeg på potetskiver, gulrotskiver, buketter av blomkål og broccoli og evt. litt mais f.eks. Så noen små smørklatter, litt salt og pepper. Pakker så folien rundt det hele, gjerne ett lag til for sikkerhets skyld. Legger det i varm stekeovn, 200 grader i en times tid. Nammmm!!!! Det tror jeg sannelig jeg skal ha i dag! 0 Siter
Gjest soljenta_83 Skrevet 25. august 2006 Skrevet 25. august 2006 Jeg tar et stort stykke aluminumsfolie og smører litt smør på midten. Der legger jeg et laksestykke til en person. Så legger jeg på potetskiver, gulrotskiver, buketter av blomkål og broccoli og evt. litt mais f.eks. Så noen små smørklatter, litt salt og pepper. Pakker så folien rundt det hele, gjerne ett lag til for sikkerhets skyld. Legger det i varm stekeovn, 200 grader i en times tid. Nammmm!!!! Det tror jeg sannelig jeg skal ha i dag! Mmm.. det hørtes godt ut. Det tror jeg at jeg må lage til uka :)Tusen takk 0 Siter
nanna Skrevet 25. august 2006 Skrevet 25. august 2006 Det er et signal om at du ikke bør spise dem. Æsj. 0 Siter
Gjest også litt "blånn" Skrevet 25. august 2006 Skrevet 25. august 2006 Det er et signal om at du ikke bør spise dem. Æsj. De var nykjøpt og fin dato på dem. 0 Siter
nanna Skrevet 25. august 2006 Skrevet 25. august 2006 De var nykjøpt og fin dato på dem. Jeg tenkte mer på at fiskepinner er æsjmat, uansett hvor ferske de er. Guffen, grå fisk og et ekkelt fettlag utenpå. *grøss* 0 Siter
Gjest soljenta_83 Skrevet 25. august 2006 Skrevet 25. august 2006 Jeg tar et stort stykke aluminumsfolie og smører litt smør på midten. Der legger jeg et laksestykke til en person. Så legger jeg på potetskiver, gulrotskiver, buketter av blomkål og broccoli og evt. litt mais f.eks. Så noen små smørklatter, litt salt og pepper. Pakker så folien rundt det hele, gjerne ett lag til for sikkerhets skyld. Legger det i varm stekeovn, 200 grader i en times tid. Nammmm!!!! Det tror jeg sannelig jeg skal ha i dag! Lønner det seg å ha dem i folie eller bare i en ildfast ovn? Fisken blir vel kanskje bløtere i folie? 0 Siter
Lillemus Skrevet 25. august 2006 Skrevet 25. august 2006 Lønner det seg å ha dem i folie eller bare i en ildfast ovn? Fisken blir vel kanskje bløtere i folie? Jeg bruker folie og det blir kjempegodt! Har faktisk en porsjon stående i ovnen akkurat nå. ) 0 Siter
dolores83 Skrevet 25. august 2006 Skrevet 25. august 2006 Jeg tenkte mer på at fiskepinner er æsjmat, uansett hvor ferske de er. Guffen, grå fisk og et ekkelt fettlag utenpå. *grøss* Konstruktivt. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.