Gjest trultemor26 Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Ja, godtfolk! Når er fårikål-sesongen?? Har dere noen tradisjoner i så måte?? Fortell fortell! Vi starta tradisjon i fjor faktisk, ved å invitere gode venner på en helaften med en svæææær gryte fårikål. 0 Siter
Mistera Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 jaha... er jo bare å smøre det skikkelig godt inn:( her jeg sitter... Og ikke kan være med på Får-i-kål sesongen:( 0 Siter
Dorthe Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 jaha... er jo bare å smøre det skikkelig godt inn:( her jeg sitter... Og ikke kan være med på Får-i-kål sesongen:( Slapp av Mistera, det er dårlig med får-i-kålsesong i Oslo også ) 0 Siter
Gjest Aimabel Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Nam, fårikål! Sesongen starter vel i disse tider.... Bææææææææææææ 0 Siter
keinstein Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 En spiseskje MSG, så blir alt så meget bedre. Og mer pepper enn du trodde var mulig. Den sviende sterke oljen i pepper kokes/fordamper bort med så lang koketid, og pepperaromaen blir igjen. 0 Siter
Mistera Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Slapp av Mistera, det er dårlig med får-i-kålsesong i Oslo også ) Phu:) gleder meg å høre:) her er jeg på en plass der de knapt kan skjønne at det går å spise sau:P de skal brukes til Ull de:S hehe 0 Siter
Gyda Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Kjøp bare ikke det kjøttet de kaller fårikål-kjøtt. Det er nesten bare bein, fett og slintrer. Bruk bog eller bedre (få slakteren til å kutte opp passe stykker). 0 Siter
Gjest soljenta_83 Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 En spiseskje MSG, så blir alt så meget bedre. Og mer pepper enn du trodde var mulig. Den sviende sterke oljen i pepper kokes/fordamper bort med så lang koketid, og pepperaromaen blir igjen. MSG?? 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Har ingen tradisjon annet enn at FÅRIKÅL ER GODT! Nam. Og dessuten fikk jeg veldig lyst på lammelår stukket med hvitløksfedd og stekt i ovnen nå. Slurrrrp. Finnes det lammelår i butikken nå, tro? 0 Siter
keinstein Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 MSG?? Natriumglutamat Eller glutamat. Godkjent E-stoff. Hemmelig smaksforsterker. Kinarestauranter bruker mye. Fint til koking av grønnsaker, kjøtt, fisk skalldyr og til kraft i grønnsaksupper og sauser. Bare husk å salte først, ikke etterpå. 0 Siter
Gjest trultemor26 Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Phu:) gleder meg å høre:) her er jeg på en plass der de knapt kan skjønne at det går å spise sau:P de skal brukes til Ull de:S hehe Hvor er du hen da? 0 Siter
Gjest trultemor26 Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Har ingen tradisjon annet enn at FÅRIKÅL ER GODT! Nam. Og dessuten fikk jeg veldig lyst på lammelår stukket med hvitløksfedd og stekt i ovnen nå. Slurrrrp. Finnes det lammelår i butikken nå, tro? Åh, nå sitter jeg her sulten som en bjønn også kommer du med lammelår-uttalelser! *slurp* Vi spiste sodd til middag som jo ikke akkurat var så veldig mettende. Så vi stakk i butikken i stad for å handle no digg mat til kvelden, men begge hadde glemt lommeboka, eller regnet med at den andre tok med, så no cash, no food. Så nå driver vi og mekker noen brødskiver med diverse ymse rester vi skraper sammen fra kjøleskap/fryser. Blir det no digg å lage sandwich med kyllingsnitzel tror du? 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Åh, nå sitter jeg her sulten som en bjønn også kommer du med lammelår-uttalelser! *slurp* Vi spiste sodd til middag som jo ikke akkurat var så veldig mettende. Så vi stakk i butikken i stad for å handle no digg mat til kvelden, men begge hadde glemt lommeboka, eller regnet med at den andre tok med, så no cash, no food. Så nå driver vi og mekker noen brødskiver med diverse ymse rester vi skraper sammen fra kjøleskap/fryser. Blir det no digg å lage sandwich med kyllingsnitzel tror du? Akkurat nå høres alt kjempegodt ut, jeg er også sulten som en ulv! Sitter og venter på samboeren som skulle ut og kjøpe kjøttdeig og spaghetti. 0 Siter
keinstein Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 MSG?? "Bare husk å salte først, ikke etterpå." Bare husk å salte etterpå, ikke først. Skulle det være. Er det salt fra før, blir det noe innihelvete salt. "Smake til" får en ny dimensjon. 0 Siter
Mistera Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Hvor er du hen da? Er i Irland jeg skjønner du:) 0 Siter
Gjest KariKruskakli Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Det var ikke planlagt at det skulle bli en tradisjon, men et et vennepar i fjor sa til oss at nå var dette blitt en tradisjon. De mente at de hadde vært hos oss og spist fårikål hver høst. Må nesten be dem i år også da, ellers blir de kanskje skuffet. 0 Siter
Gjest trultemor26 Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 "Bare husk å salte først, ikke etterpå." Bare husk å salte etterpå, ikke først. Skulle det være. Er det salt fra før, blir det noe innihelvete salt. "Smake til" får en ny dimensjon. Skal man ikke salte som mannen med ljåen mellom hvert lag da? Eller er det pinnekjøtt? Hmm.. 0 Siter
Gjest trultemor26 Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Akkurat nå høres alt kjempegodt ut, jeg er også sulten som en ulv! Sitter og venter på samboeren som skulle ut og kjøpe kjøttdeig og spaghetti. Får håpe han har med seg penger da. 0 Siter
Gjest trultemor26 Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Er i Irland jeg skjønner du:) Åja, er vel mer fish og chips over there? 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Får håpe han har med seg penger da. Ja, det tror jeg da. Håper bare han kommer snart, før jeg sulter i hjel. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.