Ilovenewyork Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Har en svineindrefilet liggende i frysen. Mannen og meg har begynt et sunnere liv,så jeg skulle gjerne hatt oppskrift på noe tilbehør til fileten. Gratinerte poteter er jo favoritten,men det er jo ikke akkurat sundt. Noen som har noen tips?? 0 Siter
jubalong70 Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Hva med bakte poteter. Som saus bruker dere stekesjy kanskje med litt innkokt rødvin. 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Sjysaus smakssatt med urter, villrisblanding og ratatouille. Nammenam og veldig sunt! 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Ovnsstekte potetbåter, grønnsaksratatouille (skjær opp grønnsaker du liker og stek dem lett i pannen). 0 Siter
Lunepunen Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Ovnsbaktegrønnsaker me hakket hvitløk & chili blanding i olje. Grønnsakene jeg bruker er, potet i små båter, brokoli, (bunter) gulerot, paprika 3 farver. purre, løk. Andre forslag til grønt er mais, squash, aubergin, tomat. Alt dette legges i en form, så på med chili/hviltøk/olje og litt vann... stekes ca 40 min!! Eller gode gammle bakt potet varianten, med litt krydder, i stede for kryddersmør. Også en god innholdsrik salat kan være tingen, med fullkorspasta. Kjæmpe godt:) 0 Siter
flisa Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Hva med bakte poteter. Som saus bruker dere stekesjy kanskje med litt innkokt rødvin. Bakt potet er vel fyfy. 0 Siter
flisa Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Ovnsbaktegrønnsaker me hakket hvitløk & chili blanding i olje. Grønnsakene jeg bruker er, potet i små båter, brokoli, (bunter) gulerot, paprika 3 farver. purre, løk. Andre forslag til grønt er mais, squash, aubergin, tomat. Alt dette legges i en form, så på med chili/hviltøk/olje og litt vann... stekes ca 40 min!! Eller gode gammle bakt potet varianten, med litt krydder, i stede for kryddersmør. Også en god innholdsrik salat kan være tingen, med fullkorspasta. Kjæmpe godt:) Kesam i poteten er godt og magert - - men så var det det med selve poteten da... 0 Siter
Ilovenewyork Skrevet 28. august 2006 Forfatter Skrevet 28. august 2006 Ovnsbaktegrønnsaker me hakket hvitløk & chili blanding i olje. Grønnsakene jeg bruker er, potet i små båter, brokoli, (bunter) gulerot, paprika 3 farver. purre, løk. Andre forslag til grønt er mais, squash, aubergin, tomat. Alt dette legges i en form, så på med chili/hviltøk/olje og litt vann... stekes ca 40 min!! Eller gode gammle bakt potet varianten, med litt krydder, i stede for kryddersmør. Også en god innholdsrik salat kan være tingen, med fullkorspasta. Kjæmpe godt:) Nam...det hørtes godt ut. Mulig jeg prøver det ja. 0 Siter
Lunepunen Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Nam...det hørtes godt ut. Mulig jeg prøver det ja. Det er veldig godt og sunt:) Anbefales:) Kan spise bare grønnsakerne alene jeg... nam:) 0 Siter
Ilovenewyork Skrevet 28. august 2006 Forfatter Skrevet 28. august 2006 Hva med bakte poteter. Som saus bruker dere stekesjy kanskje med litt innkokt rødvin. Bakt potet er jo ikke det sunneste,men så er det jo en lørdag vi skal spise det,så da er det jo lov til å skeie ut litt ). 0 Siter
Gemini Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Bakt potet er jo ikke det sunneste,men så er det jo en lørdag vi skal spise det,så da er det jo lov til å skeie ut litt ). Bakt potet i seg selv er da ikke usunt. Det er tilbehør (smør/rømme), og særlig mengder av dette som kan gjøre bakt potet mindre sunt, men bakt potet er uansett sunnere enn fløtegratinerte poteter og pommes frites osv. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 29. august 2006 Skrevet 29. august 2006 Bakt potet er vel fyfy. Det kommer jo an på hva slags slankefilosofi man sverger til- Hos Fedon og hans like er det fy. Men bakt potet med f.eks. mager kesam med krydder er jo ikke fetende i seg selv. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 29. august 2006 Skrevet 29. august 2006 Bakt potet er jo ikke det sunneste,men så er det jo en lørdag vi skal spise det,så da er det jo lov til å skeie ut litt ). Hvorfor er ikke bakt potet sunt? Potet er jo potet samme hvordan den er tilberedt. Det er jo eventuelt tilbehøret som er fetende. 0 Siter
keinstein Skrevet 29. august 2006 Skrevet 29. august 2006 Hvorfor er ikke bakt potet sunt? Potet er jo potet samme hvordan den er tilberedt. Det er jo eventuelt tilbehøret som er fetende. I helsebrosjyrer av ulike slag anbefales poteter varmt. Men mye karbyhydrater i dem? 0 Siter
flowy Skrevet 29. august 2006 Skrevet 29. august 2006 Hvorfor er ikke bakt potet sunt? Potet er jo potet samme hvordan den er tilberedt. Det er jo eventuelt tilbehøret som er fetende. Helt enig, Jubalong 70. Det er tilbehøret som er fetende:) 0 Siter
flisa Skrevet 29. august 2006 Skrevet 29. august 2006 Det kommer jo an på hva slags slankefilosofi man sverger til- Hos Fedon og hans like er det fy. Men bakt potet med f.eks. mager kesam med krydder er jo ikke fetende i seg selv. For meg er det det - av en eller annen grunn. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 29. august 2006 Skrevet 29. august 2006 I helsebrosjyrer av ulike slag anbefales poteter varmt. Men mye karbyhydrater i dem? Jeg er av dem som tror det er greit å begrense karbohydratene. Men når det er helg og man skal kose seg med en god middag er det jo greit med poteter av og til. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 29. august 2006 Skrevet 29. august 2006 For meg er det det - av en eller annen grunn. Hvorfor det? 0 Siter
Babette Skrevet 29. august 2006 Skrevet 29. august 2006 Bakt potet er vel fyfy. Bakt sellerirot er et godt og "lett" alternativ til bakt potet. Og det er vel ja-mat de luxe. Kan bakes i folie som potet, evt. med litt lettrømme m/ hakket hvitløk oppi ved servering. 0 Siter
flisa Skrevet 29. august 2006 Skrevet 29. august 2006 Hvorfor det? Den er full av stivelse -som jeg bare ESER av. Bakt er verre enn kokt til og med. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.