NeaNoor Skrevet 1. september 2006 Skrevet 1. september 2006 Denne. Nam! http://www.matsiden.no/kokebok_oppskrift.asp?id=802 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 1. september 2006 Skrevet 1. september 2006 Denne har jeg rappet av en annen doler, og synes den er knallgod. http://www.matsiden.no/kokebok_oppskrift.asp?id=802 Jeg kuttet rosemarin og brukte heller slik fetaost i lake. Får vi dolere komme på resteselskap? *smile veldig pent* 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 1. september 2006 Skrevet 1. september 2006 Denne. Nam! http://www.matsiden.no/kokebok_oppskrift.asp?id=802 He he, den er god ja, tipset henne nettopp om en samme ) 0 Siter
Lucretia Skrevet 1. september 2006 Skrevet 1. september 2006 Denne har vært stor suksess, og jeg har laget den til familie og venner, og ofte blitt nedringt av folk som vil ha oppskriften Paibunn (jeg bruker bare Maizena Paj, men bruk gjerne butterdeig eller lag bunnen selv) 1 squash, i terninger 1 løk, grovhakket (gjerne to hvis de er små) 3 tomater, i skiver 3 egg ca 2 dl fløte cheddarost, revet salt, pepper, malt muskatnøtt Tilbered bunnen som det står anvist på Maizena Paj pakken (eller hva du nå enn bruker som bunn) Stek squash og løk (jeg pleier å ha salt og pepper over dem i steikepanna) og ha i paiskallet. Legg tomatskivene over. Bland egg og fløte, med litt salt og evt litt muskatnøtt. Hell over i paiskallet. Strø over revet cheddar. 35-40 min på 200 grader, troor jeg.. tid og grader står også på maizena pakken 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.