Deda Skrevet 6. september 2006 Del Skrevet 6. september 2006 Hei!Jeg er en kvinne på 41 år som de siste ca.20 årene har hatt problemer med en del matvarer: Egg, paprika,div.krydder,fisk,kiwi etc.Når jeg har fått i meg noen av de navnte varene så reagerer jeg raskt-innen en halv til en time-med å bli veldig dårlig.Jeg får veldig vondt i magen, en brennendesmerte,blir kvalm,kaldsvetter.Jeg har testet blodet hos fastlegen min mot b.l.a. eggeallergi, men testen viste negativ.Fastlegen hadde ingen svar på hvorfor jeg blir dårlig, og derfor har jeg ikke fått gjort noe med problemet. Har du en teori? Og kanskje et tips om hva jeg kan gjøre når jeg reagerer? Med vennlig hilsen Hege 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/244724-matallergiintoleranse/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nina Lindstad, spesialist i allmennmedisin Skrevet 6. september 2006 Del Skrevet 6. september 2006 Kan du sende dette spørsmålet inn til forum for allergi og astma-sykdommer? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/244724-matallergiintoleranse/#findComment-1905211 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Deda Skrevet 7. september 2006 Forfatter Del Skrevet 7. september 2006 Kan du sende dette spørsmålet inn til forum for allergi og astma-sykdommer? Det har jeg allerede gjort. Hadde håpt på svar fra dere begge :-) MVH-Hege 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/244724-matallergiintoleranse/#findComment-1905397 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.