Gjest Shira12 Skrevet 12. september 2006 Del Skrevet 12. september 2006 Jeg laget eplekaken til moren din i helgen. Knallgod! Og så enkel og lage. Blir nok ikke siste gangen jeg lager den ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 12. september 2006 Del Skrevet 12. september 2006 Frydefult å høre! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/#findComment-1913354 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Princess Peach Skrevet 12. september 2006 Del Skrevet 12. september 2006 Frydefult å høre! Frydefult? Er det det samme som å være skadefro? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/#findComment-1913361 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 12. september 2006 Del Skrevet 12. september 2006 Frydefult? Er det det samme som å være skadefro? Nei - det betyr; "som musikk i mine ører!" 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/#findComment-1913443 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Princess Peach Skrevet 12. september 2006 Del Skrevet 12. september 2006 Nei - det betyr; "som musikk i mine ører!" Jamen, ful er jo det samme som stygg og ekkel. Kanskje du mente frydefullt? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/#findComment-1913458 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 12. september 2006 Del Skrevet 12. september 2006 Jamen, ful er jo det samme som stygg og ekkel. Kanskje du mente frydefullt? Drit på deg! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/#findComment-1913576 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Princess Peach Skrevet 12. september 2006 Del Skrevet 12. september 2006 Drit på deg! Fniiiiis! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/#findComment-1913582 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 12. september 2006 Del Skrevet 12. september 2006 Fniiiiis! hehehe 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/#findComment-1913584 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gyda Skrevet 13. september 2006 Del Skrevet 13. september 2006 Det gjorde jeg også! Nam! Takk til flisa. (Og takk til Ulvinnen som tipsa meg om at det går helt fint med eplebiter med skall i røra. Jeg har alltid skrelt eplene før jeg delte dem opp og syntes at det var en svært kjedelig jobb. Nå gikk jo alt som en drøm - med "epledeler" og bare en ekstra deling av båtene fra den.) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/#findComment-1914657 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ulvinnen Skrevet 13. september 2006 Del Skrevet 13. september 2006 Det gjorde jeg også! Nam! Takk til flisa. (Og takk til Ulvinnen som tipsa meg om at det går helt fint med eplebiter med skall i røra. Jeg har alltid skrelt eplene før jeg delte dem opp og syntes at det var en svært kjedelig jobb. Nå gikk jo alt som en drøm - med "epledeler" og bare en ekstra deling av båtene fra den.) Så fint at eplekaka ble vellykket :-) Jeg skal bringe det videre til husets baker. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/#findComment-1914768 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira12 Skrevet 13. september 2006 Del Skrevet 13. september 2006 Det gjorde jeg også! Nam! Takk til flisa. (Og takk til Ulvinnen som tipsa meg om at det går helt fint med eplebiter med skall i røra. Jeg har alltid skrelt eplene før jeg delte dem opp og syntes at det var en svært kjedelig jobb. Nå gikk jo alt som en drøm - med "epledeler" og bare en ekstra deling av båtene fra den.) Kan man bruke skall på. Ah, det gjør jo jobben mye lettere! Det må jeg prøve neste gang. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/#findComment-1914815 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 13. september 2006 Del Skrevet 13. september 2006 Og i stedet for å dytte eplebiter ned i deigen - så helte jeg bitene (med skall, selvsagt) oppi bollen med røra - og så helte hele greia ned i forma. Tenker den forma var 28 cm.... Jeg hadde på ganske mye kanel og sukker oppå _ og den var BÆLGOD! hadde party i går og serverte med vaniljeis OG vaniljesaus. Det var så godt at jeg ikke turte å ha den halve kaka som ble igjen, hjemme - så jeg tok den med på et møte på jobben i dag - SVOSJ så var det tomt - den er like god om ikke bedre dagen etter. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/#findComment-1915161 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira12 Skrevet 13. september 2006 Del Skrevet 13. september 2006 Og i stedet for å dytte eplebiter ned i deigen - så helte jeg bitene (med skall, selvsagt) oppi bollen med røra - og så helte hele greia ned i forma. Tenker den forma var 28 cm.... Jeg hadde på ganske mye kanel og sukker oppå _ og den var BÆLGOD! hadde party i går og serverte med vaniljeis OG vaniljesaus. Det var så godt at jeg ikke turte å ha den halve kaka som ble igjen, hjemme - så jeg tok den med på et møte på jobben i dag - SVOSJ så var det tomt - den er like god om ikke bedre dagen etter. Det skal jeg gjøre neste gang, hater å skrelle epler, jeg skreller alt for masse, og må bruke ørten epler. Masse sukker og kanel er ett must ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/#findComment-1915183 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gyda Skrevet 13. september 2006 Del Skrevet 13. september 2006 Kan man bruke skall på. Ah, det gjør jo jobben mye lettere! Det må jeg prøve neste gang. Ja - det MÅ du prøve. Det var jo bare helt genialt og godt! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/#findComment-1916155 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gyda Skrevet 13. september 2006 Del Skrevet 13. september 2006 Og i stedet for å dytte eplebiter ned i deigen - så helte jeg bitene (med skall, selvsagt) oppi bollen med røra - og så helte hele greia ned i forma. Tenker den forma var 28 cm.... Jeg hadde på ganske mye kanel og sukker oppå _ og den var BÆLGOD! hadde party i går og serverte med vaniljeis OG vaniljesaus. Det var så godt at jeg ikke turte å ha den halve kaka som ble igjen, hjemme - så jeg tok den med på et møte på jobben i dag - SVOSJ så var det tomt - den er like god om ikke bedre dagen etter. Jeg putta resten av kaka mi (litt over halvparten) i fryseren. Så har jeg noe godt jeg kan tine og lunke til en senere anleding. (Jeg vurderte også jobben - gjør ofte det - men denne skal jeg holde innen familien, ja ;-).) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/#findComment-1916164 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira12 Skrevet 13. september 2006 Del Skrevet 13. september 2006 Ja - det MÅ du prøve. Det var jo bare helt genialt og godt! Blir det neste gang ja, dess enklere dess bedre! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/#findComment-1916300 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sofline Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 Og i stedet for å dytte eplebiter ned i deigen - så helte jeg bitene (med skall, selvsagt) oppi bollen med røra - og så helte hele greia ned i forma. Tenker den forma var 28 cm.... Jeg hadde på ganske mye kanel og sukker oppå _ og den var BÆLGOD! hadde party i går og serverte med vaniljeis OG vaniljesaus. Det var så godt at jeg ikke turte å ha den halve kaka som ble igjen, hjemme - så jeg tok den med på et møte på jobben i dag - SVOSJ så var det tomt - den er like god om ikke bedre dagen etter. Har du oppskriften til meg også? *smiler pent* :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/#findComment-1916583 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hare1365380455 Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 Og i stedet for å dytte eplebiter ned i deigen - så helte jeg bitene (med skall, selvsagt) oppi bollen med røra - og så helte hele greia ned i forma. Tenker den forma var 28 cm.... Jeg hadde på ganske mye kanel og sukker oppå _ og den var BÆLGOD! hadde party i går og serverte med vaniljeis OG vaniljesaus. Det var så godt at jeg ikke turte å ha den halve kaka som ble igjen, hjemme - så jeg tok den med på et møte på jobben i dag - SVOSJ så var det tomt - den er like god om ikke bedre dagen etter. Jeg har pleid å skrelle eplene, men det er altså liten forskjell? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/#findComment-1916691 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hare1365380455 Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 Ja - det MÅ du prøve. Det var jo bare helt genialt og godt! Jeg har ikke prøvd det.... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/#findComment-1916692 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 Jeg har pleid å skrelle eplene, men det er altså liten forskjell? Skallet gir litt smak også - godt! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/#findComment-1916724 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.