Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

  • Svar 43
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • flisa

    12

  • Gyda

    9

  • hare1365380455

    7

  • candyqueen_83

    3

Annonse

Det gjorde jeg også!

Nam! Takk til flisa.

(Og takk til Ulvinnen som tipsa meg om at det går helt fint med eplebiter med skall i røra. Jeg har alltid skrelt eplene før jeg delte dem opp og syntes at det var en svært kjedelig jobb. Nå gikk jo alt som en drøm - med "epledeler" og bare en ekstra deling av båtene fra den.)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/#findComment-1914657
Del på andre sider

Det gjorde jeg også!

Nam! Takk til flisa.

(Og takk til Ulvinnen som tipsa meg om at det går helt fint med eplebiter med skall i røra. Jeg har alltid skrelt eplene før jeg delte dem opp og syntes at det var en svært kjedelig jobb. Nå gikk jo alt som en drøm - med "epledeler" og bare en ekstra deling av båtene fra den.)

Så fint at eplekaka ble vellykket :-)

Jeg skal bringe det videre til husets baker.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/#findComment-1914768
Del på andre sider

Det gjorde jeg også!

Nam! Takk til flisa.

(Og takk til Ulvinnen som tipsa meg om at det går helt fint med eplebiter med skall i røra. Jeg har alltid skrelt eplene før jeg delte dem opp og syntes at det var en svært kjedelig jobb. Nå gikk jo alt som en drøm - med "epledeler" og bare en ekstra deling av båtene fra den.)

Kan man bruke skall på. Ah, det gjør jo jobben mye lettere! Det må jeg prøve neste gang.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/#findComment-1914815
Del på andre sider

Og i stedet for å dytte eplebiter ned i deigen - så helte jeg bitene (med skall, selvsagt) oppi bollen med røra - og så helte hele greia ned i forma. Tenker den forma var 28 cm....

Jeg hadde på ganske mye kanel og sukker oppå _ og den var BÆLGOD!

hadde party i går og serverte med vaniljeis OG vaniljesaus.

Det var så godt at jeg ikke turte å ha den halve kaka som ble igjen, hjemme - så jeg tok den med på et møte på jobben i dag - SVOSJ så var det tomt - den er like god om ikke bedre dagen etter. :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/#findComment-1915161
Del på andre sider

Og i stedet for å dytte eplebiter ned i deigen - så helte jeg bitene (med skall, selvsagt) oppi bollen med røra - og så helte hele greia ned i forma. Tenker den forma var 28 cm....

Jeg hadde på ganske mye kanel og sukker oppå _ og den var BÆLGOD!

hadde party i går og serverte med vaniljeis OG vaniljesaus.

Det var så godt at jeg ikke turte å ha den halve kaka som ble igjen, hjemme - så jeg tok den med på et møte på jobben i dag - SVOSJ så var det tomt - den er like god om ikke bedre dagen etter. :)

Det skal jeg gjøre neste gang, hater å skrelle epler, jeg skreller alt for masse, og må bruke ørten epler.

Masse sukker og kanel er ett must :o)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/#findComment-1915183
Del på andre sider

Annonse

Og i stedet for å dytte eplebiter ned i deigen - så helte jeg bitene (med skall, selvsagt) oppi bollen med røra - og så helte hele greia ned i forma. Tenker den forma var 28 cm....

Jeg hadde på ganske mye kanel og sukker oppå _ og den var BÆLGOD!

hadde party i går og serverte med vaniljeis OG vaniljesaus.

Det var så godt at jeg ikke turte å ha den halve kaka som ble igjen, hjemme - så jeg tok den med på et møte på jobben i dag - SVOSJ så var det tomt - den er like god om ikke bedre dagen etter. :)

Jeg putta resten av kaka mi (litt over halvparten) i fryseren. Så har jeg noe godt jeg kan tine og lunke til en senere anleding.

(Jeg vurderte også jobben - gjør ofte det - men denne skal jeg holde innen familien, ja ;-).)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/#findComment-1916164
Del på andre sider

Og i stedet for å dytte eplebiter ned i deigen - så helte jeg bitene (med skall, selvsagt) oppi bollen med røra - og så helte hele greia ned i forma. Tenker den forma var 28 cm....

Jeg hadde på ganske mye kanel og sukker oppå _ og den var BÆLGOD!

hadde party i går og serverte med vaniljeis OG vaniljesaus.

Det var så godt at jeg ikke turte å ha den halve kaka som ble igjen, hjemme - så jeg tok den med på et møte på jobben i dag - SVOSJ så var det tomt - den er like god om ikke bedre dagen etter. :)

Har du oppskriften til meg også? *smiler pent* :-)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/#findComment-1916583
Del på andre sider

Og i stedet for å dytte eplebiter ned i deigen - så helte jeg bitene (med skall, selvsagt) oppi bollen med røra - og så helte hele greia ned i forma. Tenker den forma var 28 cm....

Jeg hadde på ganske mye kanel og sukker oppå _ og den var BÆLGOD!

hadde party i går og serverte med vaniljeis OG vaniljesaus.

Det var så godt at jeg ikke turte å ha den halve kaka som ble igjen, hjemme - så jeg tok den med på et møte på jobben i dag - SVOSJ så var det tomt - den er like god om ikke bedre dagen etter. :)

Jeg har pleid å skrelle eplene, men det er altså liten forskjell?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/#findComment-1916691
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...