Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

  • Svar 43
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • flisa

    12

  • Gyda

    9

  • hare1365380455

    7

  • candyqueen_83

    3

Har du oppskriften til meg også? *smiler pent* :-)

3 egg og 3 dl sukker - vispes til eggedosis

sikt i 4 dl hvetemel og 3 ts bakepulver. Rør inn med en slikkepott - men ikke "drep" lufat og til slutt rører du inn 75 gr smeltet margarin og 1 dl melk - og 2 epler i litt store terninger med skallet på.

Ha oppi rund smurt form (Ø 28 cm)strø godt med kanel og sukker på - eller perlsukker.

Stekes i 180 grader i ca 40 minutter.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916743
Del på andre sider

3 egg og 3 dl sukker - vispes til eggedosis

sikt i 4 dl hvetemel og 3 ts bakepulver. Rør inn med en slikkepott - men ikke "drep" lufat og til slutt rører du inn 75 gr smeltet margarin og 1 dl melk - og 2 epler i litt store terninger med skallet på.

Ha oppi rund smurt form (Ø 28 cm)strø godt med kanel og sukker på - eller perlsukker.

Stekes i 180 grader i ca 40 minutter.

Jeg brukte en mindre form og fikk en fantastisk høy og fin kake av det. :o)

Det går helt fint både med 24 og 26 cm. (Steketida kan bli 5-6 min. lengre bare - husk å sjekke med pinne.)

:o)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916806
Del på andre sider

Jeg brukte en mindre form og fikk en fantastisk høy og fin kake av det. :o)

Det går helt fint både med 24 og 26 cm. (Steketida kan bli 5-6 min. lengre bare - husk å sjekke med pinne.)

:o)

Det går ikke fint med 24 form om man vil at eplene skal synes på toppen ;)

Men har man eplene i røra bare går det helt fint.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916817
Del på andre sider

3 egg og 3 dl sukker - vispes til eggedosis

sikt i 4 dl hvetemel og 3 ts bakepulver. Rør inn med en slikkepott - men ikke "drep" lufat og til slutt rører du inn 75 gr smeltet margarin og 1 dl melk - og 2 epler i litt store terninger med skallet på.

Ha oppi rund smurt form (Ø 28 cm)strø godt med kanel og sukker på - eller perlsukker.

Stekes i 180 grader i ca 40 minutter.

Jeg skulle bake i dag men så ble besøket utsatt.... Men kanskje jeg baker alikevel, for jeg kjøpte en pose epler i går. Hm.....

:)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916819
Del på andre sider

Annonse

3 egg og 3 dl sukker - vispes til eggedosis

sikt i 4 dl hvetemel og 3 ts bakepulver. Rør inn med en slikkepott - men ikke "drep" lufat og til slutt rører du inn 75 gr smeltet margarin og 1 dl melk - og 2 epler i litt store terninger med skallet på.

Ha oppi rund smurt form (Ø 28 cm)strø godt med kanel og sukker på - eller perlsukker.

Stekes i 180 grader i ca 40 minutter.

Bakte den i går til ungenes store glde ;o)

"nammi"

Hilsen

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916824
Del på andre sider

Jeg brukte en mindre form og fikk en fantastisk høy og fin kake av det. :o)

Det går helt fint både med 24 og 26 cm. (Steketida kan bli 5-6 min. lengre bare - husk å sjekke med pinne.)

:o)

ja- søren det er vel 26 cm jeg har brukt..hehe

Mora mi har bakt den med plommer også -mener jeg å huske :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916849
Del på andre sider

3 egg og 3 dl sukker - vispes til eggedosis

sikt i 4 dl hvetemel og 3 ts bakepulver. Rør inn med en slikkepott - men ikke "drep" lufat og til slutt rører du inn 75 gr smeltet margarin og 1 dl melk - og 2 epler i litt store terninger med skallet på.

Ha oppi rund smurt form (Ø 28 cm)strø godt med kanel og sukker på - eller perlsukker.

Stekes i 180 grader i ca 40 minutter.

tror jeg....da - jeg hadde nok 26 cm hehe

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916851
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...