Gyda Skrevet 14. september 2006 Skrevet 14. september 2006 Så fint at eplekaka ble vellykket :-) Jeg skal bringe det videre til husets baker. Ja, det må du virkelig gjøre. 0 Siter
Gyda Skrevet 14. september 2006 Skrevet 14. september 2006 Jeg har ikke prøvd det.... Det må du absolutt gjøre. ) 0 Siter
flisa Skrevet 14. september 2006 Skrevet 14. september 2006 Har du oppskriften til meg også? *smiler pent* :-) 3 egg og 3 dl sukker - vispes til eggedosis sikt i 4 dl hvetemel og 3 ts bakepulver. Rør inn med en slikkepott - men ikke "drep" lufat og til slutt rører du inn 75 gr smeltet margarin og 1 dl melk - og 2 epler i litt store terninger med skallet på. Ha oppi rund smurt form (Ø 28 cm)strø godt med kanel og sukker på - eller perlsukker. Stekes i 180 grader i ca 40 minutter. 0 Siter
Gyda Skrevet 14. september 2006 Skrevet 14. september 2006 3 egg og 3 dl sukker - vispes til eggedosis sikt i 4 dl hvetemel og 3 ts bakepulver. Rør inn med en slikkepott - men ikke "drep" lufat og til slutt rører du inn 75 gr smeltet margarin og 1 dl melk - og 2 epler i litt store terninger med skallet på. Ha oppi rund smurt form (Ø 28 cm)strø godt med kanel og sukker på - eller perlsukker. Stekes i 180 grader i ca 40 minutter. Jeg brukte en mindre form og fikk en fantastisk høy og fin kake av det. ) Det går helt fint både med 24 og 26 cm. (Steketida kan bli 5-6 min. lengre bare - husk å sjekke med pinne.) ) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 14. september 2006 Skrevet 14. september 2006 Jeg brukte en mindre form og fikk en fantastisk høy og fin kake av det. ) Det går helt fint både med 24 og 26 cm. (Steketida kan bli 5-6 min. lengre bare - husk å sjekke med pinne.) ) Det går ikke fint med 24 form om man vil at eplene skal synes på toppen Men har man eplene i røra bare går det helt fint. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 14. september 2006 Skrevet 14. september 2006 3 egg og 3 dl sukker - vispes til eggedosis sikt i 4 dl hvetemel og 3 ts bakepulver. Rør inn med en slikkepott - men ikke "drep" lufat og til slutt rører du inn 75 gr smeltet margarin og 1 dl melk - og 2 epler i litt store terninger med skallet på. Ha oppi rund smurt form (Ø 28 cm)strø godt med kanel og sukker på - eller perlsukker. Stekes i 180 grader i ca 40 minutter. Jeg skulle bake i dag men så ble besøket utsatt.... Men kanskje jeg baker alikevel, for jeg kjøpte en pose epler i går. Hm..... 0 Siter
vin Skrevet 14. september 2006 Skrevet 14. september 2006 3 egg og 3 dl sukker - vispes til eggedosis sikt i 4 dl hvetemel og 3 ts bakepulver. Rør inn med en slikkepott - men ikke "drep" lufat og til slutt rører du inn 75 gr smeltet margarin og 1 dl melk - og 2 epler i litt store terninger med skallet på. Ha oppi rund smurt form (Ø 28 cm)strø godt med kanel og sukker på - eller perlsukker. Stekes i 180 grader i ca 40 minutter. Bakte den i går til ungenes store glde ;o) "nammi" Hilsen 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 14. september 2006 Skrevet 14. september 2006 Bakte den i går til ungenes store glde ;o) "nammi" Hilsen Hehe, denne uken her baker "halve" Norge eplekake! 0 Siter
flisa Skrevet 14. september 2006 Skrevet 14. september 2006 Jeg skulle bake i dag men så ble besøket utsatt.... Men kanskje jeg baker alikevel, for jeg kjøpte en pose epler i går. Hm..... Det går så fort! - jeg ser nå på oppskriften at jeg glemte å ha oppi melk da jeg bakte - den var bælgod for det! hehe 0 Siter
flisa Skrevet 14. september 2006 Skrevet 14. september 2006 Bakte den i går til ungenes store glde ;o) "nammi" Hilsen Den er virkelig god 0 Siter
vin Skrevet 14. september 2006 Skrevet 14. september 2006 Den er virkelig god Jepp ; til og med jeg som ikke liker søtt spiste ;o) Hilsen 0 Siter
flisa Skrevet 14. september 2006 Skrevet 14. september 2006 Jeg brukte en mindre form og fikk en fantastisk høy og fin kake av det. ) Det går helt fint både med 24 og 26 cm. (Steketida kan bli 5-6 min. lengre bare - husk å sjekke med pinne.) ) ja- søren det er vel 26 cm jeg har brukt..hehe Mora mi har bakt den med plommer også -mener jeg å huske 0 Siter
flisa Skrevet 14. september 2006 Skrevet 14. september 2006 3 egg og 3 dl sukker - vispes til eggedosis sikt i 4 dl hvetemel og 3 ts bakepulver. Rør inn med en slikkepott - men ikke "drep" lufat og til slutt rører du inn 75 gr smeltet margarin og 1 dl melk - og 2 epler i litt store terninger med skallet på. Ha oppi rund smurt form (Ø 28 cm)strø godt med kanel og sukker på - eller perlsukker. Stekes i 180 grader i ca 40 minutter. tror jeg....da - jeg hadde nok 26 cm hehe 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 14. september 2006 Skrevet 14. september 2006 Det går så fort! - jeg ser nå på oppskriften at jeg glemte å ha oppi melk da jeg bakte - den var bælgod for det! hehe Hehe, den ble vel bare litt mer kompakt? 0 Siter
flisa Skrevet 14. september 2006 Skrevet 14. september 2006 Hehe, den ble vel bare litt mer kompakt? Sikkert -vet ikke - får prøve med melk neste gang. 0 Siter
Gyda Skrevet 14. september 2006 Skrevet 14. september 2006 Det går ikke fint med 24 form om man vil at eplene skal synes på toppen Men har man eplene i røra bare går det helt fint. Det har du nok rett i. I 24-form vil de synke ned i røra. (Men _det_ gjør jo ingenting :-).) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 14. september 2006 Skrevet 14. september 2006 Det har du nok rett i. I 24-form vil de synke ned i røra. (Men _det_ gjør jo ingenting :-).) Nei det gjør ingenting for smaken. Men jeg pynta kaka såå fint. Stakk eplebåtene nedi røra i et fiint mønster også bare ble det borte 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 14. september 2006 Skrevet 14. september 2006 Jeg laget den i dag! Det var en enkel oppskrift, ja. Og jeg brukte den epledeleren fra ikea slik at det gikk fort å dele eplene (+jeg lot være å skrelle de). 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 14. september 2006 Skrevet 14. september 2006 Jeg laget den i dag! Det var en enkel oppskrift, ja. Og jeg brukte den epledeleren fra ikea slik at det gikk fort å dele eplene (+jeg lot være å skrelle de). Den er enkelt men skikkelig god! he he, hele Dol lager den kaka nå ;o) 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 14. september 2006 Skrevet 14. september 2006 Den er enkelt men skikkelig god! he he, hele Dol lager den kaka nå ;o) Det står eplekake på mange kjøkken denne uken her! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.