Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Så fint at eplekaka ble vellykket :-)

Jeg skal bringe det videre til husets baker.

Ja, det må du virkelig gjøre.

  • Svar 43
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • flisa

    12

  • Gyda

    9

  • hare1365380455

    7

  • candyqueen_83

    3

Skrevet

Har du oppskriften til meg også? *smiler pent* :-)

3 egg og 3 dl sukker - vispes til eggedosis

sikt i 4 dl hvetemel og 3 ts bakepulver. Rør inn med en slikkepott - men ikke "drep" lufat og til slutt rører du inn 75 gr smeltet margarin og 1 dl melk - og 2 epler i litt store terninger med skallet på.

Ha oppi rund smurt form (Ø 28 cm)strø godt med kanel og sukker på - eller perlsukker.

Stekes i 180 grader i ca 40 minutter.

Skrevet

3 egg og 3 dl sukker - vispes til eggedosis

sikt i 4 dl hvetemel og 3 ts bakepulver. Rør inn med en slikkepott - men ikke "drep" lufat og til slutt rører du inn 75 gr smeltet margarin og 1 dl melk - og 2 epler i litt store terninger med skallet på.

Ha oppi rund smurt form (Ø 28 cm)strø godt med kanel og sukker på - eller perlsukker.

Stekes i 180 grader i ca 40 minutter.

Jeg brukte en mindre form og fikk en fantastisk høy og fin kake av det. :o)

Det går helt fint både med 24 og 26 cm. (Steketida kan bli 5-6 min. lengre bare - husk å sjekke med pinne.)

:o)

Skrevet

Jeg brukte en mindre form og fikk en fantastisk høy og fin kake av det. :o)

Det går helt fint både med 24 og 26 cm. (Steketida kan bli 5-6 min. lengre bare - husk å sjekke med pinne.)

:o)

Det går ikke fint med 24 form om man vil at eplene skal synes på toppen ;)

Men har man eplene i røra bare går det helt fint.

Skrevet

3 egg og 3 dl sukker - vispes til eggedosis

sikt i 4 dl hvetemel og 3 ts bakepulver. Rør inn med en slikkepott - men ikke "drep" lufat og til slutt rører du inn 75 gr smeltet margarin og 1 dl melk - og 2 epler i litt store terninger med skallet på.

Ha oppi rund smurt form (Ø 28 cm)strø godt med kanel og sukker på - eller perlsukker.

Stekes i 180 grader i ca 40 minutter.

Jeg skulle bake i dag men så ble besøket utsatt.... Men kanskje jeg baker alikevel, for jeg kjøpte en pose epler i går. Hm.....

:)

Skrevet

3 egg og 3 dl sukker - vispes til eggedosis

sikt i 4 dl hvetemel og 3 ts bakepulver. Rør inn med en slikkepott - men ikke "drep" lufat og til slutt rører du inn 75 gr smeltet margarin og 1 dl melk - og 2 epler i litt store terninger med skallet på.

Ha oppi rund smurt form (Ø 28 cm)strø godt med kanel og sukker på - eller perlsukker.

Stekes i 180 grader i ca 40 minutter.

Bakte den i går til ungenes store glde ;o)

"nammi"

Hilsen

Skrevet

Bakte den i går til ungenes store glde ;o)

"nammi"

Hilsen

Hehe, denne uken her baker "halve" Norge eplekake! ;)

Skrevet

Jeg skulle bake i dag men så ble besøket utsatt.... Men kanskje jeg baker alikevel, for jeg kjøpte en pose epler i går. Hm.....

:)

Det går så fort! - jeg ser nå på oppskriften at jeg glemte å ha oppi melk da jeg bakte - den var bælgod for det! hehe

Skrevet

Bakte den i går til ungenes store glde ;o)

"nammi"

Hilsen

Den er virkelig god :)

Skrevet

Den er virkelig god :)

Jepp ; til og med jeg som ikke liker søtt spiste ;o)

Hilsen

Skrevet

Jeg brukte en mindre form og fikk en fantastisk høy og fin kake av det. :o)

Det går helt fint både med 24 og 26 cm. (Steketida kan bli 5-6 min. lengre bare - husk å sjekke med pinne.)

:o)

ja- søren det er vel 26 cm jeg har brukt..hehe

Mora mi har bakt den med plommer også -mener jeg å huske :)

Skrevet

3 egg og 3 dl sukker - vispes til eggedosis

sikt i 4 dl hvetemel og 3 ts bakepulver. Rør inn med en slikkepott - men ikke "drep" lufat og til slutt rører du inn 75 gr smeltet margarin og 1 dl melk - og 2 epler i litt store terninger med skallet på.

Ha oppi rund smurt form (Ø 28 cm)strø godt med kanel og sukker på - eller perlsukker.

Stekes i 180 grader i ca 40 minutter.

tror jeg....da - jeg hadde nok 26 cm hehe

Skrevet

Det går så fort! - jeg ser nå på oppskriften at jeg glemte å ha oppi melk da jeg bakte - den var bælgod for det! hehe

Hehe, den ble vel bare litt mer kompakt?

Skrevet

Hehe, den ble vel bare litt mer kompakt?

Sikkert -vet ikke - får prøve med melk neste gang.

Skrevet

Det går ikke fint med 24 form om man vil at eplene skal synes på toppen ;)

Men har man eplene i røra bare går det helt fint.

Det har du nok rett i. I 24-form vil de synke ned i røra.

(Men _det_ gjør jo ingenting :-).)

Skrevet

Det har du nok rett i. I 24-form vil de synke ned i røra.

(Men _det_ gjør jo ingenting :-).)

Nei det gjør ingenting for smaken. Men jeg pynta kaka såå fint. Stakk eplebåtene nedi røra i et fiint mønster også bare ble det borte :P

Skrevet

Jeg laget den i dag! :D

Det var en enkel oppskrift, ja. Og jeg brukte den epledeleren fra ikea slik at det gikk fort å dele eplene (+jeg lot være å skrelle de).

Skrevet

Jeg laget den i dag! :D

Det var en enkel oppskrift, ja. Og jeg brukte den epledeleren fra ikea slik at det gikk fort å dele eplene (+jeg lot være å skrelle de).

Den er enkelt men skikkelig god!

he he, hele Dol lager den kaka nå ;o)

Skrevet

Den er enkelt men skikkelig god!

he he, hele Dol lager den kaka nå ;o)

Det står eplekake på mange kjøkken denne uken her! :D

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...