Gyda Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 Så fint at eplekaka ble vellykket :-) Jeg skal bringe det videre til husets baker. Ja, det må du virkelig gjøre. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916727 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gyda Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 Jeg har ikke prøvd det.... Det må du absolutt gjøre. ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916730 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 Har du oppskriften til meg også? *smiler pent* :-) 3 egg og 3 dl sukker - vispes til eggedosis sikt i 4 dl hvetemel og 3 ts bakepulver. Rør inn med en slikkepott - men ikke "drep" lufat og til slutt rører du inn 75 gr smeltet margarin og 1 dl melk - og 2 epler i litt store terninger med skallet på. Ha oppi rund smurt form (Ø 28 cm)strø godt med kanel og sukker på - eller perlsukker. Stekes i 180 grader i ca 40 minutter. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916743 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gyda Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 3 egg og 3 dl sukker - vispes til eggedosis sikt i 4 dl hvetemel og 3 ts bakepulver. Rør inn med en slikkepott - men ikke "drep" lufat og til slutt rører du inn 75 gr smeltet margarin og 1 dl melk - og 2 epler i litt store terninger med skallet på. Ha oppi rund smurt form (Ø 28 cm)strø godt med kanel og sukker på - eller perlsukker. Stekes i 180 grader i ca 40 minutter. Jeg brukte en mindre form og fikk en fantastisk høy og fin kake av det. ) Det går helt fint både med 24 og 26 cm. (Steketida kan bli 5-6 min. lengre bare - husk å sjekke med pinne.) ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916806 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 Jeg brukte en mindre form og fikk en fantastisk høy og fin kake av det. ) Det går helt fint både med 24 og 26 cm. (Steketida kan bli 5-6 min. lengre bare - husk å sjekke med pinne.) ) Det går ikke fint med 24 form om man vil at eplene skal synes på toppen Men har man eplene i røra bare går det helt fint. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916817 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hare1365380455 Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 3 egg og 3 dl sukker - vispes til eggedosis sikt i 4 dl hvetemel og 3 ts bakepulver. Rør inn med en slikkepott - men ikke "drep" lufat og til slutt rører du inn 75 gr smeltet margarin og 1 dl melk - og 2 epler i litt store terninger med skallet på. Ha oppi rund smurt form (Ø 28 cm)strø godt med kanel og sukker på - eller perlsukker. Stekes i 180 grader i ca 40 minutter. Jeg skulle bake i dag men så ble besøket utsatt.... Men kanskje jeg baker alikevel, for jeg kjøpte en pose epler i går. Hm..... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916819 Del på andre sider Flere delingsvalg…
vin Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 3 egg og 3 dl sukker - vispes til eggedosis sikt i 4 dl hvetemel og 3 ts bakepulver. Rør inn med en slikkepott - men ikke "drep" lufat og til slutt rører du inn 75 gr smeltet margarin og 1 dl melk - og 2 epler i litt store terninger med skallet på. Ha oppi rund smurt form (Ø 28 cm)strø godt med kanel og sukker på - eller perlsukker. Stekes i 180 grader i ca 40 minutter. Bakte den i går til ungenes store glde ;o) "nammi" Hilsen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916824 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hare1365380455 Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 Bakte den i går til ungenes store glde ;o) "nammi" Hilsen Hehe, denne uken her baker "halve" Norge eplekake! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916833 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 Jeg skulle bake i dag men så ble besøket utsatt.... Men kanskje jeg baker alikevel, for jeg kjøpte en pose epler i går. Hm..... Det går så fort! - jeg ser nå på oppskriften at jeg glemte å ha oppi melk da jeg bakte - den var bælgod for det! hehe 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916840 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 Bakte den i går til ungenes store glde ;o) "nammi" Hilsen Den er virkelig god 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916846 Del på andre sider Flere delingsvalg…
vin Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 Den er virkelig god Jepp ; til og med jeg som ikke liker søtt spiste ;o) Hilsen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916848 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 Jeg brukte en mindre form og fikk en fantastisk høy og fin kake av det. ) Det går helt fint både med 24 og 26 cm. (Steketida kan bli 5-6 min. lengre bare - husk å sjekke med pinne.) ) ja- søren det er vel 26 cm jeg har brukt..hehe Mora mi har bakt den med plommer også -mener jeg å huske 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916849 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 3 egg og 3 dl sukker - vispes til eggedosis sikt i 4 dl hvetemel og 3 ts bakepulver. Rør inn med en slikkepott - men ikke "drep" lufat og til slutt rører du inn 75 gr smeltet margarin og 1 dl melk - og 2 epler i litt store terninger med skallet på. Ha oppi rund smurt form (Ø 28 cm)strø godt med kanel og sukker på - eller perlsukker. Stekes i 180 grader i ca 40 minutter. tror jeg....da - jeg hadde nok 26 cm hehe 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916851 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hare1365380455 Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 Det går så fort! - jeg ser nå på oppskriften at jeg glemte å ha oppi melk da jeg bakte - den var bælgod for det! hehe Hehe, den ble vel bare litt mer kompakt? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916856 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 Hehe, den ble vel bare litt mer kompakt? Sikkert -vet ikke - får prøve med melk neste gang. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916891 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gyda Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 Det går ikke fint med 24 form om man vil at eplene skal synes på toppen Men har man eplene i røra bare går det helt fint. Det har du nok rett i. I 24-form vil de synke ned i røra. (Men _det_ gjør jo ingenting :-).) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916957 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 Det har du nok rett i. I 24-form vil de synke ned i røra. (Men _det_ gjør jo ingenting :-).) Nei det gjør ingenting for smaken. Men jeg pynta kaka såå fint. Stakk eplebåtene nedi røra i et fiint mønster også bare ble det borte 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916997 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hare1365380455 Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 Jeg laget den i dag! Det var en enkel oppskrift, ja. Og jeg brukte den epledeleren fra ikea slik at det gikk fort å dele eplene (+jeg lot være å skrelle de). 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1917519 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira12 Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 Jeg laget den i dag! Det var en enkel oppskrift, ja. Og jeg brukte den epledeleren fra ikea slik at det gikk fort å dele eplene (+jeg lot være å skrelle de). Den er enkelt men skikkelig god! he he, hele Dol lager den kaka nå ;o) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1917587 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hare1365380455 Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 Den er enkelt men skikkelig god! he he, hele Dol lager den kaka nå ;o) Det står eplekake på mange kjøkken denne uken her! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1917588 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.