Gjest Bollebakeren Skrevet 28. september 2006 Skrevet 28. september 2006 Hver gang jeg baker boller får jeg en mørk, hard (nesten brent) skorpe på undersiden av bollene. Det er jo ikke særlig godt, men jeg aner ikke hva jeg skal gjøre for å forhindre det. Bollene blir ellers nydelige og luftige og ikke brent noen andre steder. Noen tips? 0 Siter
Gjest bollepinnsvin Skrevet 28. september 2006 Skrevet 28. september 2006 etter en stund kan du jo sette på kun overvarme? 0 Siter
filiokus81 Skrevet 28. september 2006 Skrevet 28. september 2006 Steke på rist med bakepapir i steden for på plate? 0 Siter
keinstein Skrevet 28. september 2006 Skrevet 28. september 2006 Jeg har også harde skorper under bollene... 0 Siter
bb71 Skrevet 28. september 2006 Skrevet 28. september 2006 Da er vel undervarmen for sterk da? Enten sette dem lenger opp i ovnen, eller kjøre overvarme siste minuttene er mitt tips! 0 Siter
Gjest ulik smak Skrevet 28. september 2006 Skrevet 28. september 2006 Jammen, den harde bunnen er jo nesten det beste med boller... 0 Siter
kaffepiken Skrevet 28. september 2006 Skrevet 28. september 2006 Steke dem på varmluft i stedet for over- og undervarme? Flytte bollene litt høyere opp i ovnen? 0 Siter
Speak Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Sett de høyere opp i stekeovnen. Da blir det dårligere understek. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.