Gå til innhold

Hard skorpe under boller


Anbefalte innlegg

Gjest Bollebakeren
Skrevet

Hver gang jeg baker boller får jeg en mørk, hard (nesten brent) skorpe på undersiden av bollene. Det er jo ikke særlig godt, men jeg aner ikke hva jeg skal gjøre for å forhindre det. Bollene blir ellers nydelige og luftige og ikke brent noen andre steder. Noen tips?

Gjest bollepinnsvin
Skrevet

etter en stund kan du jo sette på kun overvarme?

Skrevet

Da er vel undervarmen for sterk da? Enten sette dem lenger opp i ovnen, eller kjøre overvarme siste minuttene er mitt tips!

Gjest ulik smak
Skrevet

Jammen, den harde bunnen er jo nesten det beste med boller...

Skrevet

Steke dem på varmluft i stedet for over- og undervarme?

Flytte bollene litt høyere opp i ovnen?

Skrevet

Sett de høyere opp i stekeovnen. Da blir det dårligere understek.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...