gutt23 Skrevet 30. september 2006 Skrevet 30. september 2006 I dag skal jeg prøve potetvarianten til hønemor! Gleder meg potet/sellerigrateng. Poteter og selleri skal rives grovt og blandes med salt, pepper og revet ost. Stekes i porsjonsformer eller ildfast form med fløte i også 0 Siter
Hønemoren Skrevet 30. september 2006 Skrevet 30. september 2006 Blir spennende å høre hva du synes om den. Her i huset falt den godt i smak og blir ikke siste gang jeg skal servere den varianten. Ble mere smak på potetformen enn med bare poteter.Lykke til gutt23 og god helg. Her skal vi grille entrecote idag, bakepotet, sjampinjong/løkstuing og broccoli til, og bernaise'n da, og sist, men ikke minst en god rødvin. Kaffe og dajmkake til dessert etter opprydding og kanskje en liten likør. 0 Siter
gutt23 Skrevet 30. september 2006 Forfatter Skrevet 30. september 2006 Blir spennende å høre hva du synes om den. Her i huset falt den godt i smak og blir ikke siste gang jeg skal servere den varianten. Ble mere smak på potetformen enn med bare poteter.Lykke til gutt23 og god helg. Her skal vi grille entrecote idag, bakepotet, sjampinjong/løkstuing og broccoli til, og bernaise'n da, og sist, men ikke minst en god rødvin. Kaffe og dajmkake til dessert etter opprydding og kanskje en liten likør. ja det må jeg si... Men er det grillvær nå da? Entrecote er jo så godt... 0 Siter
Hønemoren Skrevet 30. september 2006 Skrevet 30. september 2006 ja det må jeg si... Men er det grillvær nå da? Entrecote er jo så godt... Ja, det kan du si er det grillvær nå. JADA, "gubben" bare elsker å grille han, uansett vær får jeg vel si. Grilla på terrassen under markisen i kveld og resultatet: helt "toppers". Entrecoten, kjøpt på Ultra i kjøttdisken var mørnet, ikke slintrer og lite fett. Marinerte med hvitløk og urtemarinade i flere timer så kjempegod smak, likeså tilbehøret og rødvinen. Hvordan falt potetene dine i smak? 0 Siter
gutt23 Skrevet 1. oktober 2006 Forfatter Skrevet 1. oktober 2006 Ja, det kan du si er det grillvær nå. JADA, "gubben" bare elsker å grille han, uansett vær får jeg vel si. Grilla på terrassen under markisen i kveld og resultatet: helt "toppers". Entrecoten, kjøpt på Ultra i kjøttdisken var mørnet, ikke slintrer og lite fett. Marinerte med hvitløk og urtemarinade i flere timer så kjempegod smak, likeså tilbehøret og rødvinen. Hvordan falt potetene dine i smak? Hehe.. i dag var det iallefall grillvær. Potet/sellerivarianten ble en hit. Hadde indrefilet av svin og den ble litt tam. Passer litt mer til vilt.. Kanskje reinsdyrfilet neste gang. I dag var det pizza fra flamenco...*blushing* 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.