Gjest Suppekoker Skrevet 30. september 2006 Skrevet 30. september 2006 I nesten fire timer har en kjele med kraftben og diverse rotgrønnsaker stått på ovnen og godgjort seg. Men det smaker overhodet ingen ting. Er dette riktig? Kanskje det blir en smak på suppen jeg skal koke i morgen likevel? Jeg regner jo med å krydre, men trodde det var litt mer smak på kraft. 0 Siter
Gjest mrsv Skrevet 30. september 2006 Skrevet 30. september 2006 du må komme i salt før det koker opp. Saltet trekker ut kraften. Hilsen 0 Siter
Atene Skrevet 30. september 2006 Skrevet 30. september 2006 Husket du å brune bena først? Og så kan det hende at du har litt mye væske i forhold til kjøtt/ben. Sil kraften og la den fosskoke uten lokk en god stund, så koker den inn. 0 Siter
Gjest Suppekoker Skrevet 30. september 2006 Skrevet 30. september 2006 du må komme i salt før det koker opp. Saltet trekker ut kraften. Hilsen Å,takk for tips 0 Siter
serendipity Skrevet 30. september 2006 Skrevet 30. september 2006 Brune kraftbena, ha i løk, gulrot, sellerirot og litt purre, samt salt og litt pepper. syntes igrunn det er nok smak i den da. Om du selvsagt ikke har hatt i for mye vann da. 0 Siter
hidi Skrevet 30. september 2006 Skrevet 30. september 2006 Å,takk for tips Kraftben skal ikke koke i fire timer! Max 1 time ellers koker du jo ut all den gode smaken.... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.