Gjest annlovinda Skrevet 1. oktober 2006 Skrevet 1. oktober 2006 At kyllingfiletene i Sverige er så store er jo fordi de er pumpet fulle med saltvann Men da burde det jo bli mye vann i panna når de stekes da?? Og det gjør det ikke av det merket jeg kjøper i sverige. Eneste forskjellen jeg merker på de svenske og norske, er at de svenske er bedre. De norske vakumpakka lukter jo drit når du åpner de. Selv om de er helt nye. 0 Siter
Osiris Skrevet 1. oktober 2006 Skrevet 1. oktober 2006 Men da burde det jo bli mye vann i panna når de stekes da?? Og det gjør det ikke av det merket jeg kjøper i sverige. Eneste forskjellen jeg merker på de svenske og norske, er at de svenske er bedre. De norske vakumpakka lukter jo drit når du åpner de. Selv om de er helt nye. Det er ikke all svensk kylling som pumpes med saltvann, men veldig mye av den gjør det. De tilsetter salt og alginat i vannet for at vannet skal holdes i kjøttet. Jeg kjøper også kylling i Sverige av og til, men sjekker innholdsfortegnelsen på pakken nå etter at NRK meldte dette om saltvannet. Det er på grunn av dette at den svenske kyllingen smaker bedre, de er jo ferdig "krydret" 0 Siter
Gjest trultemor26 Skrevet 1. oktober 2006 Skrevet 1. oktober 2006 Akkurat, nå skjønner jeg - kanskje... Det er antagelig det at de skjærer av den lille "ekstrafileten" som sitter på innsiden av de store brystfiletene og selger for seg! Akkurat som at når de selger kyllingvinger har de kuttet bort halvparten av dem på forhånd. Da er det kanskje ikke så rart at de norske kyllingfiletene er dyrere enn de svenske. På de norske henger "indrefileten" fast på dem, mens i Sverige er de borte og man kan kjøpe dem for seg Men da har jeg i hvertfall ikke misforstått kyllingenes anatomi _helt_. Skjønte ikke hvor den store indrefileten skulle fått plass ellers Men det er vel en del av vingen? 0 Siter
Speak Skrevet 2. oktober 2006 Skrevet 2. oktober 2006 Var hvertfall det som stod på pakka. Kjøpte i sverige. Trodde det var vanlige fileter men er kanskje halvparten så store.. eller som størrelsen på to kyllingvinger tilsammen. Når jeg tenker etter syns jeg også det høres rart ut.. De har det på Svinesund. Jeg synes også det er merkelig, men de er gode. Også veldig greie å grille ettersom det går raskt. (Synes de tykke filettene er litt vanskeligere da de ofte blir tørre på utsiden og rå på innsiden. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 2. oktober 2006 Forfatter Skrevet 2. oktober 2006 De ble nå hvertfall kjempegode og veldig saftige 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.