Gå til innhold

Vin til mexicansk mat


Gjest kan ikke så mye om vin

Anbefalte innlegg

Gjest kan ikke så mye om vin

Vin og mexicansk mat er kanskje ikke det som passer best sammen, men om man ønsker vin hva slags vin passer da best til mexicansk mat? Bør man velge hvit- eller rødvin?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest kan ikke så mye om vin

Jeg prøvde rødvin(Gato Negro) til taco, men det var hvertfall ikke godt ;)

Men nå er ikke jeg noen vinelsker heller

Jeg synes egentlig at vin er veldig godt. Liker best hvitvin, men er veldig usikker på om det passer til mexicansk mat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synes egentlig at vin er veldig godt. Liker best hvitvin, men er veldig usikker på om det passer til mexicansk mat.

Rosé-vin har blitt mer populært i de siste årene har jeg lest, og har litt av fordelene med både rød og hvit vin, lett, men litt mer karakter enn hvit, og passer til mye som det ellers er vanskelig å velge vin til.

Men om det passer til meksikansk vet jeg ikke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest mandolina

Jeg synes egentlig at vin er veldig godt. Liker best hvitvin, men er veldig usikker på om det passer til mexicansk mat.

Hvitvin passer vel best til lyst kjøtt, kylling, kalkun, fisk etc. Rødvin er som oftest sterkere i smaken og passer til mørkt kjøtt og sterk krydret mat.

God appetitt

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synes det passer best med øl til meksikansk mat, særlig om maten er ganske sterk.

Vil du veldig gjerne ha vin, ville jeg gått for en kraftig spansk (alternativt argentinsk eller chilensk) rødvin, og rikelig med vann til. Ikke velg noen dyr vin, den kraftige maten vil uansett overdøve nyansene i vinen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest kan ikke så mye om vin

Hvitvin passer vel best til lyst kjøtt, kylling, kalkun, fisk etc. Rødvin er som oftest sterkere i smaken og passer til mørkt kjøtt og sterk krydret mat.

God appetitt

Ok, da er det nok rødvin som passer best.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest kan ikke så mye om vin

Rosé-vin har blitt mer populært i de siste årene har jeg lest, og har litt av fordelene med både rød og hvit vin, lett, men litt mer karakter enn hvit, og passer til mye som det ellers er vanskelig å velge vin til.

Men om det passer til meksikansk vet jeg ikke.

Rosévin har jeg aldri drukket noe særlig av, men det høres jo spennende ut.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest kan ikke så mye om vin

Jeg synes det passer best med øl til meksikansk mat, særlig om maten er ganske sterk.

Vil du veldig gjerne ha vin, ville jeg gått for en kraftig spansk (alternativt argentinsk eller chilensk) rødvin, og rikelig med vann til. Ikke velg noen dyr vin, den kraftige maten vil uansett overdøve nyansene i vinen.

Jeg regner med at de jeg skal ut med drikker øl, men jeg liker ikke øl og har egentlig mer lyst på vin, selv om kombinasjonen ikke er den beste.

Virker som om jeg ender opp med rødvin ja.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...