morinor Skrevet 19. november 2006 Del Skrevet 19. november 2006 Jeg marinerte svinefilet i dag i en marinade bestående av olje,sitronsaft, hvitløk, friske urter + noe annet krydder. Kan jeg ta vare på denne i kjøleskap og bruke den om igjen om noen dager? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velouria Skrevet 19. november 2006 Del Skrevet 19. november 2006 Om den har vært i kontakt med kjøttet så bør du kaste den, pga faren for kryssforurensning. Dersom det er noe som var til overs så kan du sikkert bruke det om et par dager, men ikke vent noe særlig lenger enn det. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
morinor Skrevet 19. november 2006 Forfatter Del Skrevet 19. november 2006 Om den har vært i kontakt med kjøttet så bør du kaste den, pga faren for kryssforurensning. Dersom det er noe som var til overs så kan du sikkert bruke det om et par dager, men ikke vent noe særlig lenger enn det. Har vært i kontakt med kjøttet, ja... Det var derfor jeg nok tenkte den burde kastes. Burde ha latt være å bruke alt, for det var alt for mye egentlig. Ja, ja, da lærte jeg det til neste gang. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs. Wallace Skrevet 19. november 2006 Del Skrevet 19. november 2006 Jeg ville ikke spart på den dersom den allerede har vært brukt. Om den er ubrukt (altså ikke har hatt kjøttet i seg), kan du fint spare den en stund. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tusseline Skrevet 19. november 2006 Del Skrevet 19. november 2006 Jeg bruker all marinaden til å steke i, jeg - men nå lager jeg den alltid selv. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.