Gå til innhold

Ta vare på marinade?


morinor

Anbefalte innlegg

Jeg marinerte svinefilet i dag i en marinade bestående av olje,sitronsaft, hvitløk, friske urter + noe annet krydder. Kan jeg ta vare på denne i kjøleskap og bruke den om igjen om noen dager?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Om den har vært i kontakt med kjøttet så bør du kaste den, pga faren for kryssforurensning. Dersom det er noe som var til overs så kan du sikkert bruke det om et par dager, men ikke vent noe særlig lenger enn det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om den har vært i kontakt med kjøttet så bør du kaste den, pga faren for kryssforurensning. Dersom det er noe som var til overs så kan du sikkert bruke det om et par dager, men ikke vent noe særlig lenger enn det.

Har vært i kontakt med kjøttet, ja... Det var derfor jeg nok tenkte den burde kastes. Burde ha latt være å bruke alt, for det var alt for mye egentlig. Ja, ja, da lærte jeg det til neste gang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ville ikke spart på den dersom den allerede har vært brukt.

Om den er ubrukt (altså ikke har hatt kjøttet i seg), kan du fint spare den en stund.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...