Gå til innhold

Har svidd ribben!! Huff, må jeg kjøpe ny?


Anbefalte innlegg

Gjest tar ikke akkurat bølgen...
Skrevet

Hos oss spiser vi kald ribbe på julaften...og derfor har jeg stekt opp ribben i dag, for å fryse ned. Men jeg klarte svi svoren så grenseløst. Halvparten av ribbe-svoren måtte kastes! Hvor kut er det å servere ribbe uten svor, da?

Må jeg rett og slett kjøpe ny og steke, eller kan jeg legge noe av svoren fra svinesteken over på ribbestykkene??

Skrevet

går jo an å kjøpe en ny, og spise den du stekte idag før julaften.. eller etter..

ylvali1365381015
Skrevet

fryser du ribba blir den ikke like god som når den er fersk da... Blir ikke kjøttet tørt?

Har dere koldtbord på julaften da, eller er det bare ribba som er kald?

Gjest annlovinda
Skrevet

Svora på en kald ribbe er vel uansett ikke noe god?

Den er jo ikke sprø lenger da?

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...