Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Gjest Ulvinnen

Du hadde (selvsagt) rett :-D

Det nyttet å be nærbutikken min ta inn Fjordlands Raspeballer!

Gjett om jeg var spent da jeg tilberedte middagen min i går. Den var god, og jeg ble skikkelig mett. Det eneste negative var at jeg klarte å få brannsår da litt av rabbestappa falt på fingeren min da jeg skulle helle innholdet over på talerkenen.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/258427-gyda/
Del på andre sider

Fortsetter under...

  • Svar 68
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • Gyda

    15

  • Lillemus

    3

  • McLoud

    3

  • Angelica :o)

    1

Mest aktive i denne tråden

Likte du Fjordlands sin, så hadde du likt mine *ber Ulvinnen på middag*

Men ett lite tips, om du vil lage gode raspeballer, eller komler som jeg sier. Så er det ett godt mel som gjør det enkelt og lage.

Så er det jo bare og koke kjøtt, lage stappe, bacon og evnt grov pølse til.

Melet heter Stangeland Mølle komlemjøl, og gir veldig gode raspeballer. Coop-kjeden har hatt det i allefall.

Huff da, nå blandet jeg meg inn i tråden deres. Beklager, blir så gira når det er snakk om komler, for det er så godt! (og jeg er litt stolt over at jeg kan lage det fra bunnen av ;o)) *lister meg ut fra tråden igjen*

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/258427-gyda/#findComment-2056710
Del på andre sider

Annonse

Gjest Ulvinnen

Likte du Fjordlands sin, så hadde du likt mine *ber Ulvinnen på middag*

Men ett lite tips, om du vil lage gode raspeballer, eller komler som jeg sier. Så er det ett godt mel som gjør det enkelt og lage.

Så er det jo bare og koke kjøtt, lage stappe, bacon og evnt grov pølse til.

Melet heter Stangeland Mølle komlemjøl, og gir veldig gode raspeballer. Coop-kjeden har hatt det i allefall.

Huff da, nå blandet jeg meg inn i tråden deres. Beklager, blir så gira når det er snakk om komler, for det er så godt! (og jeg er litt stolt over at jeg kan lage det fra bunnen av ;o)) *lister meg ut fra tråden igjen*

Nei nei, ikke stikk fra tråden! Alle som finner på å invitere meg på ball/kompe/komle, er hjertelig velkommen :-D

Jeg er veldig glad i ball selv, men siden ingen i familien min liker det, så orker jeg ikke å lage det selv. Men det hender at jeg inviterer meg selv til venninner når de har det. Og jeg er helt enig: hjemmelaget smaker mye bedre enn Fjordland sin, selv om den også var god.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/258427-gyda/#findComment-2056719
Del på andre sider

Nei nei, ikke stikk fra tråden! Alle som finner på å invitere meg på ball/kompe/komle, er hjertelig velkommen :-D

Jeg er veldig glad i ball selv, men siden ingen i familien min liker det, så orker jeg ikke å lage det selv. Men det hender at jeg inviterer meg selv til venninner når de har det. Og jeg er helt enig: hjemmelaget smaker mye bedre enn Fjordland sin, selv om den også var god.

Jeg spiser Fjorlands sin også, og var positivt overrasket, god mat det.

Sambo er blitt vant med komler nå, men var veldig skeptisk i begynnelsen.

Og jeg har en del venninner som ber seg selv på middag i ny og ne, og da vil de ha komler. Kjempekoselig det! :o)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/258427-gyda/#findComment-2056733
Del på andre sider

Gjest Ulvinnen

Jeg spiser Fjorlands sin også, og var positivt overrasket, god mat det.

Sambo er blitt vant med komler nå, men var veldig skeptisk i begynnelsen.

Og jeg har en del venninner som ber seg selv på middag i ny og ne, og da vil de ha komler. Kjempekoselig det! :o)

Du har noen veldig heldige venninner!

Dessuten er du åpenbart flinkere til å dressere partnere enn meg ;-)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/258427-gyda/#findComment-2056745
Del på andre sider

Gjest Ulvinnen

Nåja, om jeg er så veldig flink til og dressere vet jeg ikke ;o)

Men jeg har gjort en avtale med han, jeg prøver ut ting han har vokst opp med, og omvendt.

Vi prøver også ut den andres spesialiteter. Men så langt har jeg vært mye flinkere til å venne meg til nye smaker enn min mann.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/258427-gyda/#findComment-2056782
Del på andre sider

Annonse

Vi prøver også ut den andres spesialiteter. Men så langt har jeg vært mye flinkere til å venne meg til nye smaker enn min mann.

Samme her.

Jeg synes det er litt moro og lære meg og lage mat slik hans familie gjør det. På den måten lærer jeg og lage forskjellige typer mat, ofte fra bunnen av.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/258427-gyda/#findComment-2056800
Del på andre sider

Kålstapp? Hadde du invitert meg på det, så hadde jeg nok fundert litt ;-)

Morsomt å lære nye ord!

Hehe. Morsomt å lese. Jeg er også helt med når det snakk om rabbetappe, men kålstapp måtte jeg ha meldt pass på også. Da hadde jeg bare tenkt på kål, kålstuing og noe i den retningen. :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/258427-gyda/#findComment-2056823
Del på andre sider

Gjest Ulvinnen

Hehe. Morsomt å lese. Jeg er også helt med når det snakk om rabbetappe, men kålstapp måtte jeg ha meldt pass på også. Da hadde jeg bare tenkt på kål, kålstuing og noe i den retningen. :)

Så fint at du også dukket opp i tråden din :)

Enig med deg, jeg hadde også tenkt på kålstuing.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/258427-gyda/#findComment-2056832
Del på andre sider

Gjest Ulvinnen

Så BRA! Så du fikk butikken til å ta det inn, altså?

Og det smakte også? Da er jo alt bare megabra - bortsett fra brannsåret du fikk fra rabbestappa, da.

Nå fikk jeg lyst på - nam! (I dag skal jeg forresten ut og kjøpe pinnekjøttet til julaften.)

Ja, jeg fulgte ditt eksempel og fortalte dem at raspeballer manglet i utvalget.

Jeg var ikke overbevist om at de ville høre på meg, så gleden ble stor da jeg kom over en pakke i går. Og den smakte godt, selv om Shiras sikkert er bedre.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/258427-gyda/#findComment-2056836
Del på andre sider

Ja, jeg fulgte ditt eksempel og fortalte dem at raspeballer manglet i utvalget.

Jeg var ikke overbevist om at de ville høre på meg, så gleden ble stor da jeg kom over en pakke i går. Og den smakte godt, selv om Shiras sikkert er bedre.

Ja, hjemmelaget er jo alltid best! Jeg blir gjerne med til Shira om hun tar imot to sultne gjester ...

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/258427-gyda/#findComment-2056839
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...