Gjest Ulvinnen Skrevet 15. desember 2006 Del Skrevet 15. desember 2006 Du hadde (selvsagt) rett :-D Det nyttet å be nærbutikken min ta inn Fjordlands Raspeballer! Gjett om jeg var spent da jeg tilberedte middagen min i går. Den var god, og jeg ble skikkelig mett. Det eneste negative var at jeg klarte å få brannsår da litt av rabbestappa falt på fingeren min da jeg skulle helle innholdet over på talerkenen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/258427-gyda/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 15. desember 2006 Del Skrevet 15. desember 2006 Rabbestappe?! Når dere kommer med sånne uttrykk må det forklares! *Himler med øynene* ;o) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/258427-gyda/#findComment-2056676 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ulvinnen Skrevet 15. desember 2006 Del Skrevet 15. desember 2006 Rabbestappe?! Når dere kommer med sånne uttrykk må det forklares! *Himler med øynene* ;o) Hva er det dere kaller det da? *Tenker* Kålrotstappe? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/258427-gyda/#findComment-2056682 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 15. desember 2006 Del Skrevet 15. desember 2006 Hva er det dere kaller det da? *Tenker* Kålrotstappe? Men rabbestappe!? Hmm... Fra Kålrabi antagelig. Noen sier kålrabistappe, vi sier kålstapp. ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/258427-gyda/#findComment-2056702 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ulvinnen Skrevet 15. desember 2006 Del Skrevet 15. desember 2006 Men rabbestappe!? Hmm... Fra Kålrabi antagelig. Noen sier kålrabistappe, vi sier kålstapp. ) Kålstapp? Hadde du invitert meg på det, så hadde jeg nok fundert litt ;-) Morsomt å lære nye ord! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/258427-gyda/#findComment-2056709 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira12 Skrevet 15. desember 2006 Del Skrevet 15. desember 2006 Likte du Fjordlands sin, så hadde du likt mine *ber Ulvinnen på middag* Men ett lite tips, om du vil lage gode raspeballer, eller komler som jeg sier. Så er det ett godt mel som gjør det enkelt og lage. Så er det jo bare og koke kjøtt, lage stappe, bacon og evnt grov pølse til. Melet heter Stangeland Mølle komlemjøl, og gir veldig gode raspeballer. Coop-kjeden har hatt det i allefall. Huff da, nå blandet jeg meg inn i tråden deres. Beklager, blir så gira når det er snakk om komler, for det er så godt! (og jeg er litt stolt over at jeg kan lage det fra bunnen av ;o)) *lister meg ut fra tråden igjen* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/258427-gyda/#findComment-2056710 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira12 Skrevet 15. desember 2006 Del Skrevet 15. desember 2006 Hva er det dere kaller det da? *Tenker* Kålrotstappe? Kålrabistappe sier jeg. Men jeg skjønte hva du mente med en gang. Har hørt mange forskjellige navn på den stappa. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/258427-gyda/#findComment-2056714 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ulvinnen Skrevet 15. desember 2006 Del Skrevet 15. desember 2006 Likte du Fjordlands sin, så hadde du likt mine *ber Ulvinnen på middag* Men ett lite tips, om du vil lage gode raspeballer, eller komler som jeg sier. Så er det ett godt mel som gjør det enkelt og lage. Så er det jo bare og koke kjøtt, lage stappe, bacon og evnt grov pølse til. Melet heter Stangeland Mølle komlemjøl, og gir veldig gode raspeballer. Coop-kjeden har hatt det i allefall. Huff da, nå blandet jeg meg inn i tråden deres. Beklager, blir så gira når det er snakk om komler, for det er så godt! (og jeg er litt stolt over at jeg kan lage det fra bunnen av ;o)) *lister meg ut fra tråden igjen* Nei nei, ikke stikk fra tråden! Alle som finner på å invitere meg på ball/kompe/komle, er hjertelig velkommen :-D Jeg er veldig glad i ball selv, men siden ingen i familien min liker det, så orker jeg ikke å lage det selv. Men det hender at jeg inviterer meg selv til venninner når de har det. Og jeg er helt enig: hjemmelaget smaker mye bedre enn Fjordland sin, selv om den også var god. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/258427-gyda/#findComment-2056719 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ulvinnen Skrevet 15. desember 2006 Del Skrevet 15. desember 2006 Kålrabistappe sier jeg. Men jeg skjønte hva du mente med en gang. Har hørt mange forskjellige navn på den stappa. Kålrabistappe hadde jeg forstått uten problem, men den kålstapp til Lillemus, ville sittet langt inne. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/258427-gyda/#findComment-2056720 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira12 Skrevet 15. desember 2006 Del Skrevet 15. desember 2006 Nei nei, ikke stikk fra tråden! Alle som finner på å invitere meg på ball/kompe/komle, er hjertelig velkommen :-D Jeg er veldig glad i ball selv, men siden ingen i familien min liker det, så orker jeg ikke å lage det selv. Men det hender at jeg inviterer meg selv til venninner når de har det. Og jeg er helt enig: hjemmelaget smaker mye bedre enn Fjordland sin, selv om den også var god. Jeg spiser Fjorlands sin også, og var positivt overrasket, god mat det. Sambo er blitt vant med komler nå, men var veldig skeptisk i begynnelsen. Og jeg har en del venninner som ber seg selv på middag i ny og ne, og da vil de ha komler. Kjempekoselig det! ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/258427-gyda/#findComment-2056733 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ulvinnen Skrevet 15. desember 2006 Del Skrevet 15. desember 2006 Jeg spiser Fjorlands sin også, og var positivt overrasket, god mat det. Sambo er blitt vant med komler nå, men var veldig skeptisk i begynnelsen. Og jeg har en del venninner som ber seg selv på middag i ny og ne, og da vil de ha komler. Kjempekoselig det! ) Du har noen veldig heldige venninner! Dessuten er du åpenbart flinkere til å dressere partnere enn meg ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/258427-gyda/#findComment-2056745 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira12 Skrevet 15. desember 2006 Del Skrevet 15. desember 2006 Du har noen veldig heldige venninner! Dessuten er du åpenbart flinkere til å dressere partnere enn meg ;-) Nåja, om jeg er så veldig flink til og dressere vet jeg ikke ;o) Men jeg har gjort en avtale med han, jeg prøver ut ting han har vokst opp med, og omvendt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/258427-gyda/#findComment-2056758 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ulvinnen Skrevet 15. desember 2006 Del Skrevet 15. desember 2006 Nåja, om jeg er så veldig flink til og dressere vet jeg ikke ;o) Men jeg har gjort en avtale med han, jeg prøver ut ting han har vokst opp med, og omvendt. Vi prøver også ut den andres spesialiteter. Men så langt har jeg vært mye flinkere til å venne meg til nye smaker enn min mann. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/258427-gyda/#findComment-2056782 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira12 Skrevet 15. desember 2006 Del Skrevet 15. desember 2006 Vi prøver også ut den andres spesialiteter. Men så langt har jeg vært mye flinkere til å venne meg til nye smaker enn min mann. Samme her. Jeg synes det er litt moro og lære meg og lage mat slik hans familie gjør det. På den måten lærer jeg og lage forskjellige typer mat, ofte fra bunnen av. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/258427-gyda/#findComment-2056800 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gyda Skrevet 15. desember 2006 Del Skrevet 15. desember 2006 Kålstapp? Hadde du invitert meg på det, så hadde jeg nok fundert litt ;-) Morsomt å lære nye ord! Hehe. Morsomt å lese. Jeg er også helt med når det snakk om rabbetappe, men kålstapp måtte jeg ha meldt pass på også. Da hadde jeg bare tenkt på kål, kålstuing og noe i den retningen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/258427-gyda/#findComment-2056823 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ulvinnen Skrevet 15. desember 2006 Del Skrevet 15. desember 2006 Hehe. Morsomt å lese. Jeg er også helt med når det snakk om rabbetappe, men kålstapp måtte jeg ha meldt pass på også. Da hadde jeg bare tenkt på kål, kålstuing og noe i den retningen. Så fint at du også dukket opp i tråden din Enig med deg, jeg hadde også tenkt på kålstuing. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/258427-gyda/#findComment-2056832 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gyda Skrevet 15. desember 2006 Del Skrevet 15. desember 2006 Så BRA! Så du fikk butikken til å ta det inn, altså? Og det smakte også? Da er jo alt bare megabra - bortsett fra brannsåret du fikk fra rabbestappa, da. Nå fikk jeg lyst på - nam! (I dag skal jeg forresten ut og kjøpe pinnekjøttet til julaften.) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/258427-gyda/#findComment-2056835 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ulvinnen Skrevet 15. desember 2006 Del Skrevet 15. desember 2006 Så BRA! Så du fikk butikken til å ta det inn, altså? Og det smakte også? Da er jo alt bare megabra - bortsett fra brannsåret du fikk fra rabbestappa, da. Nå fikk jeg lyst på - nam! (I dag skal jeg forresten ut og kjøpe pinnekjøttet til julaften.) Ja, jeg fulgte ditt eksempel og fortalte dem at raspeballer manglet i utvalget. Jeg var ikke overbevist om at de ville høre på meg, så gleden ble stor da jeg kom over en pakke i går. Og den smakte godt, selv om Shiras sikkert er bedre. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/258427-gyda/#findComment-2056836 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gyda Skrevet 15. desember 2006 Del Skrevet 15. desember 2006 Ja, jeg fulgte ditt eksempel og fortalte dem at raspeballer manglet i utvalget. Jeg var ikke overbevist om at de ville høre på meg, så gleden ble stor da jeg kom over en pakke i går. Og den smakte godt, selv om Shiras sikkert er bedre. Ja, hjemmelaget er jo alltid best! Jeg blir gjerne med til Shira om hun tar imot to sultne gjester ... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/258427-gyda/#findComment-2056839 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ulvinnen Skrevet 15. desember 2006 Del Skrevet 15. desember 2006 Ja, hjemmelaget er jo alltid best! Jeg blir gjerne med til Shira om hun tar imot to sultne gjester ... Hun nevnte venninner (i flertall) som var velkommen hjem til henne på middag, så vi får spørre pent. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/258427-gyda/#findComment-2056840 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.