Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Gjest Ulvinnen
Skrevet

Du hadde (selvsagt) rett :-D

Det nyttet å be nærbutikken min ta inn Fjordlands Raspeballer!

Gjett om jeg var spent da jeg tilberedte middagen min i går. Den var god, og jeg ble skikkelig mett. Det eneste negative var at jeg klarte å få brannsår da litt av rabbestappa falt på fingeren min da jeg skulle helle innholdet over på talerkenen.

Fortsetter under...

  • Svar 68
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • Gyda

    15

  • Lillemus

    3

  • McLoud

    3

  • Angelica :o)

    1

Mest aktive i denne tråden

Skrevet

Rabbestappe?! Når dere kommer med sånne uttrykk må det forklares! *Himler med øynene* ;o)

Gjest Ulvinnen
Skrevet

Rabbestappe?! Når dere kommer med sånne uttrykk må det forklares! *Himler med øynene* ;o)

Hva er det dere kaller det da? *Tenker*

Kålrotstappe?

Skrevet

Hva er det dere kaller det da? *Tenker*

Kålrotstappe?

Men rabbestappe!? Hmm... Fra Kålrabi antagelig. Noen sier kålrabistappe, vi sier kålstapp. :o)

Gjest Ulvinnen
Skrevet

Men rabbestappe!? Hmm... Fra Kålrabi antagelig. Noen sier kålrabistappe, vi sier kålstapp. :o)

Kålstapp? Hadde du invitert meg på det, så hadde jeg nok fundert litt ;-)

Morsomt å lære nye ord!

Skrevet

Likte du Fjordlands sin, så hadde du likt mine *ber Ulvinnen på middag*

Men ett lite tips, om du vil lage gode raspeballer, eller komler som jeg sier. Så er det ett godt mel som gjør det enkelt og lage.

Så er det jo bare og koke kjøtt, lage stappe, bacon og evnt grov pølse til.

Melet heter Stangeland Mølle komlemjøl, og gir veldig gode raspeballer. Coop-kjeden har hatt det i allefall.

Huff da, nå blandet jeg meg inn i tråden deres. Beklager, blir så gira når det er snakk om komler, for det er så godt! (og jeg er litt stolt over at jeg kan lage det fra bunnen av ;o)) *lister meg ut fra tråden igjen*

Annonse

Skrevet

Hva er det dere kaller det da? *Tenker*

Kålrotstappe?

Kålrabistappe sier jeg. Men jeg skjønte hva du mente med en gang. Har hørt mange forskjellige navn på den stappa.

Gjest Ulvinnen
Skrevet

Likte du Fjordlands sin, så hadde du likt mine *ber Ulvinnen på middag*

Men ett lite tips, om du vil lage gode raspeballer, eller komler som jeg sier. Så er det ett godt mel som gjør det enkelt og lage.

Så er det jo bare og koke kjøtt, lage stappe, bacon og evnt grov pølse til.

Melet heter Stangeland Mølle komlemjøl, og gir veldig gode raspeballer. Coop-kjeden har hatt det i allefall.

Huff da, nå blandet jeg meg inn i tråden deres. Beklager, blir så gira når det er snakk om komler, for det er så godt! (og jeg er litt stolt over at jeg kan lage det fra bunnen av ;o)) *lister meg ut fra tråden igjen*

Nei nei, ikke stikk fra tråden! Alle som finner på å invitere meg på ball/kompe/komle, er hjertelig velkommen :-D

Jeg er veldig glad i ball selv, men siden ingen i familien min liker det, så orker jeg ikke å lage det selv. Men det hender at jeg inviterer meg selv til venninner når de har det. Og jeg er helt enig: hjemmelaget smaker mye bedre enn Fjordland sin, selv om den også var god.

Gjest Ulvinnen
Skrevet

Kålrabistappe sier jeg. Men jeg skjønte hva du mente med en gang. Har hørt mange forskjellige navn på den stappa.

Kålrabistappe hadde jeg forstått uten problem, men den kålstapp til Lillemus, ville sittet langt inne.

Skrevet

Nei nei, ikke stikk fra tråden! Alle som finner på å invitere meg på ball/kompe/komle, er hjertelig velkommen :-D

Jeg er veldig glad i ball selv, men siden ingen i familien min liker det, så orker jeg ikke å lage det selv. Men det hender at jeg inviterer meg selv til venninner når de har det. Og jeg er helt enig: hjemmelaget smaker mye bedre enn Fjordland sin, selv om den også var god.

Jeg spiser Fjorlands sin også, og var positivt overrasket, god mat det.

Sambo er blitt vant med komler nå, men var veldig skeptisk i begynnelsen.

Og jeg har en del venninner som ber seg selv på middag i ny og ne, og da vil de ha komler. Kjempekoselig det! :o)

Gjest Ulvinnen
Skrevet

Jeg spiser Fjorlands sin også, og var positivt overrasket, god mat det.

Sambo er blitt vant med komler nå, men var veldig skeptisk i begynnelsen.

Og jeg har en del venninner som ber seg selv på middag i ny og ne, og da vil de ha komler. Kjempekoselig det! :o)

Du har noen veldig heldige venninner!

Dessuten er du åpenbart flinkere til å dressere partnere enn meg ;-)

Skrevet

Du har noen veldig heldige venninner!

Dessuten er du åpenbart flinkere til å dressere partnere enn meg ;-)

Nåja, om jeg er så veldig flink til og dressere vet jeg ikke ;o)

Men jeg har gjort en avtale med han, jeg prøver ut ting han har vokst opp med, og omvendt.

Gjest Ulvinnen
Skrevet

Nåja, om jeg er så veldig flink til og dressere vet jeg ikke ;o)

Men jeg har gjort en avtale med han, jeg prøver ut ting han har vokst opp med, og omvendt.

Vi prøver også ut den andres spesialiteter. Men så langt har jeg vært mye flinkere til å venne meg til nye smaker enn min mann.

Annonse

Skrevet

Vi prøver også ut den andres spesialiteter. Men så langt har jeg vært mye flinkere til å venne meg til nye smaker enn min mann.

Samme her.

Jeg synes det er litt moro og lære meg og lage mat slik hans familie gjør det. På den måten lærer jeg og lage forskjellige typer mat, ofte fra bunnen av.

Skrevet

Kålstapp? Hadde du invitert meg på det, så hadde jeg nok fundert litt ;-)

Morsomt å lære nye ord!

Hehe. Morsomt å lese. Jeg er også helt med når det snakk om rabbetappe, men kålstapp måtte jeg ha meldt pass på også. Da hadde jeg bare tenkt på kål, kålstuing og noe i den retningen. :)

Gjest Ulvinnen
Skrevet

Hehe. Morsomt å lese. Jeg er også helt med når det snakk om rabbetappe, men kålstapp måtte jeg ha meldt pass på også. Da hadde jeg bare tenkt på kål, kålstuing og noe i den retningen. :)

Så fint at du også dukket opp i tråden din :)

Enig med deg, jeg hadde også tenkt på kålstuing.

Skrevet

Så BRA! Så du fikk butikken til å ta det inn, altså?

Og det smakte også? Da er jo alt bare megabra - bortsett fra brannsåret du fikk fra rabbestappa, da.

Nå fikk jeg lyst på - nam! (I dag skal jeg forresten ut og kjøpe pinnekjøttet til julaften.)

Gjest Ulvinnen
Skrevet

Så BRA! Så du fikk butikken til å ta det inn, altså?

Og det smakte også? Da er jo alt bare megabra - bortsett fra brannsåret du fikk fra rabbestappa, da.

Nå fikk jeg lyst på - nam! (I dag skal jeg forresten ut og kjøpe pinnekjøttet til julaften.)

Ja, jeg fulgte ditt eksempel og fortalte dem at raspeballer manglet i utvalget.

Jeg var ikke overbevist om at de ville høre på meg, så gleden ble stor da jeg kom over en pakke i går. Og den smakte godt, selv om Shiras sikkert er bedre.

Skrevet

Ja, jeg fulgte ditt eksempel og fortalte dem at raspeballer manglet i utvalget.

Jeg var ikke overbevist om at de ville høre på meg, så gleden ble stor da jeg kom over en pakke i går. Og den smakte godt, selv om Shiras sikkert er bedre.

Ja, hjemmelaget er jo alltid best! Jeg blir gjerne med til Shira om hun tar imot to sultne gjester ...

Gjest Ulvinnen
Skrevet

Ja, hjemmelaget er jo alltid best! Jeg blir gjerne med til Shira om hun tar imot to sultne gjester ...

Hun nevnte venninner (i flertall) som var velkommen hjem til henne på middag, så vi får spørre pent.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...